dimyok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Περα απο τα Sοuls και τα Armored Core αντε οk η From αν και αμφιβαλω αν εχεις δει τα υπολοιπα που εχει βγαλει . Η konami εχει καταφερει να ειναι κοκκινο πανι γιατι εχει γ@μησει τοσες σειρες ακομα και αυτες που παιζαμε καποτε στα ουφαδικα 1
nikoskon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή που κυκλοφόρησε τα Syberia. Microids νομίζω.
Alex21121988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Λάτρης των Crash Bandicoot φυσικά Uncharted και Last of us. 1.Naughty Dog και ξερό ψωμί. Οι άνθρωποι το αγαπάνε αυτό που κάνουν, έχουν μεράκι και φαίνεται στα παιχνίδια τους. Enough said. 2.R* Κυρίως λόγω των GTA αλλά και το Red Dead Redemption και Max Payne πλέον, παίζει πολύ ψηλα με παιχνίδια που κρατάνε στον χρόνο. Πολύ σπάνια δεν έχω βγάλει μέρες gameplay σε game της R*. 3. CD Projekt. Σεβασμός στον gamer, άνθρωποι που επίσης τιμουν με την παρουσία τους το gaming community και μας δίνουν ωραία games. 4.Αν και ήθελα να είναι top 3, βάζω και αυτή την εταιρία μιας που βγάζει τα αγαπημένα μου infamous. Παιδάκι της Sony το στούντιο της Sucker Punch. Από εδώ και πέρα το χάος.. Αν πρέπει κάποια εταιρεία να συμπληρώσει το top 5 θα πρέπει να πω την ubisoft παρά τα πολλά λάθη που έχει κάνει και τον καρκίνο που μου έχει βγάλει ανά περιόδους με σαπακια games που περιμέναμε και τελικώς αποδείχτηκαν πολύ λίγα, και επί συνεχόμενα έτη λίγο λίγο η εταιρεία έχει χάσει την αξιοπιστία της ως προς τους τίτλους. ΥΓ. Μην ξεχνάμε ότι αυτη η εταιρεια μας έχει δώσει τα Prince of Persia, Splinter Cell και μετέπειτα τα Assassins Creed που εγώ προσωπικά αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο τότε σάπιο σύστημα μου.. Φτάνει (αν δεν έχει ήδη φτάσει) την EA, Activision και την KONAMI σε κακή φήμη. Ψήφος μη εμπιστοσύνης δυστυχώς για την Ubi από τους περισσότερους gamers. ΥΓ2. Αν βάζαμε επίσης σαν θέμα το "Ποια εταιρεία εμπιστεύεστε πιο πολύ" νομίζω οι επιλογές είναι 3 και ίσως καμιά άλλη. Naughty Dog, CD Projekt και R*. YΓ3. Λατρεύω Kojima αλλά όπως είπα και παραπάνω καλώς ή κακώς ήταν στην KONAMI. Έκανε ότι μπόρεσε, προσεφερε τις υπερπαιχνιδαρες mgs και τώρα το έχει πάρει πάνω του με όμορφες συνεργασίες και την ίδρυση της Kojima Productions. Αναμένουμε Hideo san.. 1
Vag.93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ομαδουλα Cerny - Kojima με backers τη Sony και τη Guerrilla, δυσκολα να παει κουβα... Απλα δεν ξερω αν το Death Stranding θα απευθυνεται στο "σουρεαλ" κοινο του Kojima ή αν θα ειναι "για ολους"...
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Λάτρης των Crash Bandicoot φυσικά Uncharted και Last of us. 1.Naughty Dog και ξερό ψωμί. Οι άνθρωποι το αγαπάνε αυτό που κάνουν, έχουν μεράκι και φαίνεται στα παιχνίδια τους. Enough said. 2.R* Κυρίως λόγω των GTA αλλά και το Red Dead Redemption και Max Payne πλέον, παίζει πολύ ψηλα με παιχνίδια που κρατάνε στον χρόνο. Πολύ σπάνια δεν έχω βγάλει μέρες gameplay σε game της R*. 3. CD Projekt. Σεβασμός στον gamer, άνθρωποι που επίσης τιμουν με την παρουσία τους το gaming community και μας δίνουν ωραία games. 4.Αν και ήθελα να είναι top 3, βάζω και αυτή την εταιρία μιας που βγάζει τα αγαπημένα μου infamous. Παιδάκι της Sony το στούντιο της Sucker Punch. Από εδώ και πέρα το χάος.. Αν πρέπει κάποια εταιρεία να συμπληρώσει το top 5 θα πρέπει να πω την ubisoft παρά τα πολλά λάθη που έχει κάνει και τον καρκίνο που μου έχει βγάλει ανά περιόδους με σαπακια games που περιμέναμε και τελικώς αποδείχτηκαν πολύ λίγα, και επί συνεχόμενα έτη λίγο λίγο η εταιρεία έχει χάσει την αξιοπιστία της ως προς τους τίτλους. ΥΓ. Μην ξεχνάμε ότι αυτη η εταιρεια μας έχει δώσει τα Prince of Persia, Splinter Cell και μετέπειτα τα Assassins Creed που εγώ προσωπικά αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο τότε σάπιο σύστημα μου.. Φτάνει (αν δεν έχει ήδη φτάσει) την EA, Activision και την KONAMI σε κακή φήμη. Ψήφος μη εμπιστοσύνης δυστυχώς για την Ubi από τους περισσότερους gamers. ΥΓ2. Αν βάζαμε επίσης σαν θέμα το "Ποια εταιρεία εμπιστεύεστε πιο πολύ" νομίζω οι επιλογές είναι 3 και ίσως καμιά άλλη. Naughty Dog, CD Projekt και R*. YΓ3. Λατρεύω Kojima αλλά όπως είπα και παραπάνω καλώς ή κακώς ήταν στην KONAMI. Έκανε ότι μπόρεσε, προσεφερε τις υπερπαιχνιδαρες mgs και τώρα το έχει πάρει πάνω του με όμορφες συνεργασίες και την ίδρυση της Kojima Productions. Αναμένουμε Hideo san.. Ευχαριστουμε για το αναλυτικο σου post φιλε Alex! Κατατοπιστικοτατος! Αυτος ηταν και ο λογος που δεν συμπεριελαβα κι αλλα ονοματα στην αρχικη μου λιστα.. Κρατησα τα ονοματα που μεχρι τωρα δεν εχουν κανει καμμια στραβη και που ειναι πολλα υποσχομενες.. Η λιστα καταλαβαινεις οτι θα πρεπε να ηταν τεραστια αν εκανα αναφορα στις περισσοτερες εταιριες που μας εχουν προσφερει καλα παιχνιδια, παρα την τωρινη τους κατασταση.. Τωρα σχετικα με το τελευταιο σκελος του ωραιοτατου post σου μου γεννηθηκε το εξης ρητορικο ερωτημα.. Εαν ο Kojima ηταν στελεχος αλλης εταιριας και οχι της Konami, που θα του προσφερε πολλα περισσοτερα πραγματα.. ανοιγω παρενθεση εδω.. στην Konami ειχε την απολυτη ελευθερια.. λεγοντας ομως "περισσοτερα πραγματα" εννοω να του προσφεραν περισσοτερα/καλυτερα μυαλα, ωστε να συνεργαστει/δουλεψει και με αλλες ιδεες/αλλες τεχνοτροπιες.. τι αποτελεσμα θα ειχαμε? Πως θα ηταν τα πραγματα τωρα.. Τροφη για σκεψη.. καλημερα! Ομαδουλα Cerny - Kojima με backers τη Sony και τη Guerrilla, δυσκολα να παει κουβα... Απλα δεν ξερω αν το Death Stranding θα απευθυνεται στο "σουρεαλ" κοινο του Kojima ή αν θα ειναι "για ολους"... Οτι απ'τα 2 και να ειναι δεν θα μας απογοητευσει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Το θεμα ειναι οτι αν το παει σε εντελως δικο του στυλ ("σουρεαλ"), δεν θα το εκτιμησουν οι casual players.. κατι που εκτιμω οτι δεν το θελει, απ'τη στιγμη που πηρε αποφαση να φτιαξει δικια του ανεξαρτητη εταιρια παραγωγης, θα πρεπει να κανει αρκετο ντορο με τον πρωτο τιτλο για να τραβηξει πολλους gamers.. Γιατι καλως ή κακως, μπορει ο Kojima να εχει τεραστια απηχηση, αλλα κακα τα ψεματα για τους casual gamers το ονομα του οπως και πολλα ονοματα εταιριων ειναι αγνωστα.. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον το ολο θεμα.. 1
Vag.93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ισχυει αυτο περι ελευθεριας στην Konami. Ο βασικος λογος για την "διαλυση" της τα τελευταια χρονια και της αποχωρησης του Kojima, ηταν οι εργασιακες συνθηκες και οτι ακριβως δεν του εκαναν τα χατιρια... Η φαση στην Konami ειναι βουρδουλας, υπερωριες και αυστηρο timeline... σε μια κοινωνια που οταν τους πιεσεις, αποτυχουν ή γενικα ντροπιαστουν οι εργαζομενοι, δεν αντεχουν τη ντροπη και αυτοκτονουν... Επομενως, το γεγονος οτι καταφερε ο Kojima και ειδικοτερα οι εργαζομενοι της Konami να βγαλουν τα παιχνιδια που εβγαλαν, ειναι κατι παραπανω απο ευτυχες... δεν πιστευω πως δεν εχουν ικανα μυαλα... Τι να πουμε για Ubisoft και Activision δηλαδη που 3 στα 4 παιχνιδια που βγαζουν ειναι δουλεια του ποδαριου... με τεραστια budget και συνθηκες... πενταστερες...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Επερχόμενο Japan love. Χωρίς ιδιαίτερη σειρά μιας και πάντα υπάρχει κάτι που θα βγάλει η κάθε μια που θα με κάνει να πέφτω στα πατώματα. - Platinum games -> Χρειάζεται να πω γιατί; - From Software -> Ολοι ξέρουμε γιατί. - Atlus/Nippon ichi -> Η σειρά shin megami tensei από μόνη της φτάνει και δεν είναι η μόνη. - Nintendo (και όλα τα υποστούντιο της). - SquareEnix - μεγάλη ρότα τα τελευταία χρόνια.
paparoupas11 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την τυφλή εμπιστοσύνη στην CD Project. Μία τριλογία έχει και μόνο το τρίτο ήταν καλό. Και μάλιστα για κάποιο κόσμο, πέρα από τα γραφικά και τον κόσμο που ήταν αληθοφανές, αρκετά βαρετό τόσο σαν ιστορία όσο και σαν gameplay. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται.
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την τυφλή εμπιστοσύνη στην CD Project. Μία τριλογία έχει και μόνο το τρίτο ήταν καλό. Και μάλιστα για κάποιο κόσμο, πέρα από τα γραφικά και τον κόσμο που ήταν αληθοφανές, αρκετά βαρετό τόσο σαν ιστορία όσο και σαν gameplay. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται. http://gph.is/10fW41q
tsioulak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 cd projekt red με χερια και με ποδια Αν παμε σε παλιες εταιριες που δεν υπαρχουν πια, ειμαι αναμεσα σε squaresoft και bioware αλλα νομιζω οτι προτιμω περισσοτερο την bioware. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πως και δεν ανεφερε κανεις την From Software?Δεν βλεπω και πολλους souls fans εδω..
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πως και δεν ανεφερε κανεις την From Software? Δεν βλεπω και πολλους souls fans εδω.. 4 posts παραπάνω... 1
pollop Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 1) namco, λογω ms. pac-man, galaga και ridge racer και 2) rare(ultimate play the game), για πολλους λογους, κυριως συναισθηματικους.
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 4 posts παραπάνω... Ποσο σωστός.. σήμερα το το είδα αυτό το post. 1) namco, λογω ms. pac-man, galaga και ridge racer και 2) rare(ultimate play the game), για πολλους λογους, κυριως συναισθηματικους. Εβγαλε πολυ retro χαρακτηρα το post σου φιλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα