Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρίν λίγα χρόνια θα έλεγα Bungie αλλά μέχρι στιγμής μόνο η CD Projekt με έχει ικανοποιήσει στο έπακρο. Ακολουθώ την τριλογία Witcher από τα γεννοφάσκια της και παρόλο που δεν είχα την τύχη να απολαύσω σε όλο του το μεγαλείο, το πρώτο μέλος της σειράς, παραμένει μια αξιομνημόνευτη τριλογία. Το Witcher 3 έδωσε ταυτότητα σε μια ήπια, χωρίς πολλά ρίσκα νέα γενιά, όσον αφορά το high production value gaming και αναμένω με ανυπομονησία στοιχεία από το επόμενο πόνημά της.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου..

εγω ξερεις τι φοβαμαι με την CDPR ε? Αν και εχω γινει και γω fan τους πλεον.. Μην αλλαξει τακτικες ή μην εξαγοραστει απο κανα κολοσσο και μας τα χαλασει στο μελλον.. Ουκ ολιγες φορες το εχουμε δει αυτο να γινεται..

Η Bungie εφτιαξε το Halo ή λαθος θυμαμαι?

Δημοσ.

Πιστευω πως η CD Project, με το Witcher 3, εφτιαξε ενα συνολικα υπεροχο παιχνιδι. Να μιλησεις για ΤΙ πρωτα; Για το υφος του; το storytelling; το τεραστιο αλμα που εγινε στα gameplay mechanics απο το δευτερο παιχνιδι της σειρας; τα γραφικα; το parity μεταξυ κονσολας/pc και τις χαμηλες -σχετικα- απαιτησεις; τα dlc που ηταν ανταξια του βασικου παιχνιδιου;

Ο,τι και να πω, δε μπορω να περιγραψω το μερακι και την αγαπη που φαινεται ξεκαθαρα οτι εβαλαν οι Πολωνοι σ αυτο το παιχνιδι. Ωστοσο, οσο μερακλιδες και να ειναι, για εμενα δε φτανουν τη Naughty Dog. Κυριως γιατι ειναι οραματιστες και προσφερουν πρακτικα στη βιομηχανια. Υπαρχουν απειρες ιστοριες για προγραμματιστικες πατεντες που κανανε και σωσανε οχι απλα τους τιτλους τους, αλλα πηγαν το gaming μπροστα. Αρκει να αναφερω το σκηνικο με το Crash Bandicoot, οπου o δημιουργος Andy Gavin εφτιαξε κανουρια μηχανη γραφικων σε νεα γλωσσα προγραμματισμου που rendαρε δεκαπλασια animation frames και διπλασια πολυγωνα... και δεν σταματαει εκει, αφου πιο προσφατα ειχα διαβασει πως συνεργαστηκαν με διαφορα studio (Quantic Dream, Santa Monica κ.α) ανταλλασσοντας assets... Τυπου βοηθουσαν με τα particle effects και τους εδιναν κωδικα για το νερο και τη βροχη πχ οι αλλοι που το κανανε καλυτερα...

Γενικα μ αρεσουν οι τυποι γιατι πανε το gaming μπροστα εδω και πολλα χρονια. Για μενα αυτους θα εβαζα τοπ με ολους τους υπολοιπους να ακολουθουν (συμφωνω με τις αναφορες του αρχικου ποστ). Αξιοι αναφορας ειναι και οι τυποι στη Nintendo, που παρα τα τελευταια "πετρινα" χρονια τους, εχουν μια πολυ λαμπρη ιστορια προσφορας, με τεραστιες προσωπικοτητες οπως ο Iwata, ο οποιος ως γνωστον ουκ ολιγες φορες, εσκασε στα γραφεια που ειχαν κολλησει με την αναπτυξη οι προγραμματιστες, το πηρε πανω του και βρηκε λυση... Ο φρικιν' CEO της εταιριας, εδωσε λυση στους peasants προγραμματιστες... Αν ειναι ειναι industry icon ο Iwata δηλαδη, ποιος ειναι;

Ωραιο τοπικ παντως.. μπραβο.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Εκπληξη μου κανει που κανεις δεν ανεφερε Capcom και Konami.. Εφοσον αναφερετε και παλιες εταιριες, ενω στο topic αναφερω τις τωρινες mainstream και πολλα υποσχομενες, περιμενα οτι θα δω και αυτα τα 2 ονοματα..

Πιστευω πως η CD Project, με το Witcher 3, εφτιαξε ενα συνολικα υπεροχο παιχνιδι. Να μιλησεις για ΤΙ πρωτα; Για το υφος του; το storytelling; το τεραστιο αλμα που εγινε στα gameplay mechanics απο το δευτερο παιχνιδι της σειρας; τα γραφικα; το parity μεταξυ κονσολας/pc και τις χαμηλες -σχετικα- απαιτησεις; τα dlc που ηταν ανταξια του βασικου παιχνιδιου;

Ο,τι και να πω, δε μπορω να περιγραψω το μερακι και την αγαπη που φαινεται ξεκαθαρα οτι εβαλαν οι Πολωνοι σ αυτο το παιχνιδι. Ωστοσο, οσο μερακλιδες και να ειναι, για εμενα δε φτανουν τη Naughty Dog. Κυριως γιατι ειναι οραματιστες και προσφερουν πρακτικα στη βιομηχανια. Υπαρχουν απειρες ιστοριες για προγραμματιστικες πατεντες που κανανε και σωσανε οχι απλα τους τιτλους τους, αλλα πηγαν το gaming μπροστα. Αρκει να αναφερω το σκηνικο με το Crash Bandicoot, οπου o δημιουργος Andy Gavin εφτιαξε κανουρια μηχανη γραφικων σε νεα γλωσσα προγραμματισμου που rendαρε δεκαπλασια animation frames και διπλασια πολυγωνα... και δεν σταματαει εκει, αφου πιο προσφατα ειχα διαβασει πως συνεργαστηκαν με διαφορα studio (Quantic Dream, Santa Monica κ.α) ανταλλασσοντας assets... Τυπου βοηθουσαν με τα particle effects και τους εδιναν κωδικα για το νερο και τη βροχη πχ οι αλλοι που το κανανε καλυτερα...

Γενικα μ αρεσουν οι τυποι γιατι πανε το gaming μπροστα εδω και πολλα χρονια. Για μενα αυτους θα εβαζα τοπ με ολους τους υπολοιπους να ακολουθουν (συμφωνω με τις αναφορες του αρχικου ποστ). Αξιοι αναφορας ειναι και οι τυποι στη Nintendo, που παρα τα τελευταια "πετρινα" χρονια τους, εχουν μια πολυ λαμπρη ιστορια προσφορας, με τεραστιες προσωπικοτητες οπως ο Iwata, ο οποιος ως γνωστον ουκ ολιγες φορες, εσκασε στα γραφεια που ειχαν κολλησει με την αναπτυξη οι προγραμματιστες, το πηρε πανω του και βρηκε λυση... Ο φρικιν' CEO της εταιριας, εδωσε λυση στους peasants προγραμματιστες... Αν ειναι ειναι industry icon ο Iwata δηλαδη, ποιος ειναι;

Ωραιο τοπικ παντως.. μπραβο.. :)

Και παρα πολυ ωραια η αναλυση στις επιλογες που εκανες.. ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μοιραστηκες!

Δημοσ.

Blizzard για μενα!

Οταν το 1998 με το που αγορασα το πρωτο μου πισι ετρεξα να παρω το starcraft, και το παιζω ακομα και σημερα...

μαζι με warcraft III (και dota), World of warcraft, και λιγο με το αποτυχημενο Diablo III...

Δημοσ.

Εκπληξη μου κανει που κανεις δεν ανεφερε Capcom και Konami.. Εφοσον αναφερετε και παλιες εταιριες, ενω στο topic αναφερω τις τωρινες mainstream και πολλα υποσχομενες, περιμενα οτι θα δω και αυτα τα 2 ονοματα..

Κακως που αναφερονται οπως λες και εσυ παλιοτερες εταιριες,μιας και ησουν συγκεκριμενος οτι εννοεις σε νεοτερες κυκλοφοριες αλλα για Capcom και Konami πιο πολυ δεν αναφερει κανεις ακριβως επειδη μιλαμε για το τωρα και οχι για παλια.

• Like 1
Δημοσ.

Κακως που αναφερονται οπως λες και εσυ παλιοτερες εταιριες,μιας και ησουν συγκεκριμενος οτι εννοεις σε νεοτερες κυκλοφοριες αλλα για Capcom και Konami πιο πολυ δεν αναφερει κανεις ακριβως επειδη μιλαμε για το τωρα και οχι για παλια.

Ε ναι αυτο λεω οτι μιας και καποιοι κανανε τον κοπο να αναφερουν και μεγαλα ονοματα του παρελθοντος δεν αναφερθηκαν και αυτες.. Μαλλον δεν της εχουμε και πολυ σε εκτιμηση τις εν λογω εταιρειες..

Ηταν παρενθεση το συγκεκριμενο μου σχολιο στο προηγουμενο post φυσικα.. Επιστρεφω στο αρχικο μου post περι νεων-πολλα-υποσχομενων..

Δημοσ.

Squaresoft (fck square-enix πηραν την κατω βολτα απο τοτε)

Konami

Rockstar

Rare

Acclaim

Namco-bandai

Nintendo

Crytek (μονο και μονο για το πρωτο crysis)

edit:

Remedy (την ξεχασα αλλα οτι εχει βγαλει μου αρεσει)

Naughty dog overrated af πραγματικα, δεν μπορω να τελειωσω game της με τιποτα, εχω το last of us σε 2 εκδοσεις ps3 και ps4 και δεν εχω καταφερει να το τελειωσω σε καμια, ουτε κανενα uncharted.. Ουτε τα crash bandicoot κτλπ μου αρεσαν ποτε.. :P #FuckNaughtydog

• Like 1
Δημοσ.

Naughty Dog

ΥΓ: #FucKonami :P

Αρχισα να παιρνω απαντησεις λοιπον στην ερωτηση μου περι αναφορας της Konami :D

Squaresoft (fck square-enix πηραν την κατω βολτα απο τοτε)

Konami

Rockstar

Rare

Acclaim

Namco-bandai

Nintendo

Crytek (μονο και μονο για το πρωτο crysis)

Naughty dog overrated af πραγματικα, δεν μπορω να τελειωσω game της με τιποτα, εχω το last of us σε 2 εκδοσεις ps3 και ps4 και δεν εχω καταφερει να το τελειωσω σε καμια, ουτε κανενα uncharted.. Ουτε τα crash bandicoot κτλπ μου αρεσαν ποτε.. :P #FuckNaughtydog

+1000 για crytek και το 1ο crysis..

Ωστοσο -1000 για naughty dog games... αντε και πες το uncharted φερνει πολυ σε Tomb Raider style.. Αντε και το The Last Of Us φερνει κατι απο Resident Evil style (ατυχες παραδειγμα δεν μου ρθε κατι αλλο)... Αλλα Crash? Ιεροσυλια!

Οποτε απο την λιστα που μας εβαλες κραταμε το RockStar, για να συμφωνει με το αρχικο post.

Δημοσ.

Ti παει να πει καλυτερη εταιρία οταν σχεδον ολες τις ιδιες κολοπρακτικες dlc και microtransactions ? Βλεπε Blizzard η πιο επιτυχημενη  στο αρμεγμα που μας κανει τοσα χρονια .  Η Cd Project Red ειναι η μονη που μου ερχεται τωρα που δεν ακολουθει και γιαυτο παντα θα εχει τη στηριξη μου . Στα fanboys που λενε Konami Εa και ubisoft καλα σας κανουν και σας trollαρουν :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ti παει να πει καλυτερη εταιρία οταν σχεδον ολες τις ιδιες κολοπρακτικες dlc και microtransactions ? Βλεπε Blizzard η πιο επιτυχημενη  στο αρμεγμα που μας κανει τοσα χρονια .  Η Cd Project Red ειναι η μονη που μου ερχεται τωρα που δεν ακολουθει και γιαυτο παντα θα εχει τη στηριξη μου . Στα fanboys που λενε Konami Εa και ubisoft καλα σας κανουν και σας trollαρουν :lol:

Η συγκριση της CDPR με το Witcher 3 με εταιριες που ειναι χρονια στο χωρο ομως και εχουν βγαλει και ποσα παιχνιδια δεν ειναι οτι το καλυτερο. Επισης και το W3 μια χαρα expansions εβγαλε τα οποια αν και μεγαλα σε διαρκεια μια χαρα θεωρουνται Dlc σε σχεση με το προηγουμενο 2 για να ειμαστε αντικειμενικοι.

Δεν διαφωνει κανεις για το τι ρολο βαραει το W3 σαν συνολο αλλα καλο ειναι να βαζουμε στην ακρη την οποια εμπαθεια για το παιχνιδια γιατι ολη τη χρονια δεν την βγαζουμε με 1 Witcher.

Εκει ακριβως ειναι που εταιριες οπως blizzard,Ubisoft/EA(οσο και να τις συνεχομαστε για διαφορους λογους),Square κανουν την διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εμένα ή αγαπημένη μου είναι ή konami..μην με φάτε!απλά τις έμπειριες που είχα από παιχνίδια της δεν νομίζω να τις ξαναζησω!τώρα αν είχα να επιλεξω μία εταιρία για τα μελλοντικά της παιχνίδια θα διαλεγα fromsoftware δαγκωτο!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...