Προς το περιεχόμενο

LG και Q TELCOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάνεις αν στα LG η Q εμφανίζεται ως περιαγωγη όπως στα SAMSUNG?

Μένω σε νησί και αν επιλέξω περιαγωγη δεδομένων και καταλαθος μπει Τουρκική εταιρία αντίο κάρτα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

παντού εμφανίζεται, δεν έχει να κάνει με την εταιρία

edit: δεν μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα δίκτυο? έτσι αν δεν έχεις σήμα δεν θα συνδεθεί με άλλη εταιρία

Ξέρει κάνεις αν στα LG η Q εμφανίζεται ως περιαγωγη όπως στα SAMSUNG?

Μένω σε νησί και αν επιλέξω περιαγωγη δεδομένων και καταλαθος μπει Τουρκική εταιρία αντίο κάρτα.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Στα δεδομένα είναι το πρόβλημα.

Πρέπει να έχω ενεργοποιημενο το data roaming για να έχω 3g - 4g

παντού εμφανίζεται, δεν έχει να κάνει με την εταιρία

edit: δεν μπορείς να επιλέξεις χειροκίνητα δίκτυο? έτσι αν δεν έχεις σήμα δεν θα συνδεθεί με άλλη εταιρία

Στο Ζ1 που εχω τωρα δεν δεχνει περιαγωγη

Δημοσ.

Δεν υπάρχει διαφορά δεδομένα/data απο την κεραία που έχεις συνδεθεί παίρνει, αν έχεις βάλει να μπαίνει μόνο σε Wind τότε πως θα συνδεθεί απέναντι;

Z1, πήγαινε ρυθμίσεις-περισσότερα-δίκτυα κινητής-roaming, για να μπαίνεις data με wind δεν είναι off αυτή η επιλογή. Απλά δεν δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο απο πάνω.

Δημοσ.

Αμα η Ρυθμίσεις APN ειναι σωστες δεν θα εχεις θεμα να έχεις και το default APN της Q.

Επίσης στο σημείο Mobile Network Settings να τικάρεις τις επιλογές "Data Enabled" & "Data Roaming".

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά με απενεργοποιημένο roaming για τηλέφωνα από την ίδια την Q (δηλαδή να μην μπορεί να συνδεθεί με άλλη εταιρία εκτός Ελλάδος) και με ρυθμίσεις της Q ok στα data υποχρεωτικά για να έχω ιντερνετ πρέπει να επιλέξω το data roaming. Σε Samsung θα σου μπει για κάποια sec η Τουρκία και  θα αδειάσει  η κάρτα.

Στο Sony Z1 αλλά και σε κανένα Sony ποτέ δεν είχα πρόβλημα γιατί βλέπει και την κεραία σαν Q και δεν την έχει σαν περιαγωγη.

Επειδή θέλω να πάρω LG ρώτησα να κάποιος έχει LG με Q, την Q την βλέπει σαν roaming όπως η Samsung η χωρίς όπως η Sony?

Δημοσ.

αν επιλέξεις χειροκίνητα δίκτυο δεν θα συνδεθεί σε άλλη εταιρία όταν δεν έχει σήμα

λοιπόν παιδιά με απενεργοποιημένο roaming για τηλέφωνα από την ίδια την Q (δηλαδή να μην μπορεί να συνδεθεί με άλλη εταιρία εκτός Ελλάδος) και με ρυθμίσεις της Q ok στα data υποχρεωτικά για να έχω ιντερνετ πρέπει να επιλέξω το data roaming. Σε Samsung θα σου μπει για κάποια sec η Τουρκία και  θα αδειάσει  η κάρτα.

Στο Sony Z1 αλλά και σε κανένα Sony ποτέ δεν είχα πρόβλημα γιατί βλέπει και την κεραία σαν Q και δεν την έχει σαν περιαγωγη.

Επειδή θέλω να πάρω LG ρώτησα να κάποιος έχει LG με Q, την Q την βλέπει σαν roaming όπως η Samsung η χωρίς όπως η Sony?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...