SeNNinhA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι σε μπερδευει; Ναι θα εχει. Ειναι AF και ΟΛΟΙ οι AF κανουν auto focus στην 7200. Οποιος φακος λεει πανω AF δουλευει μια χαρα πανω στο σωμα της 7200 με auto focus. Ο 50mm ομως θα ειναι --->75mm. Τι φακο ψαχνεις και για ποια δουλεια; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη τη στιγμη εχω τον tamron 17-50 f/2.8.Νομιζω καλα ειμαι απλα ηθελα να ξεκαθαρρισω λιγο το τι μου προσφερει το μοτερ εστιασης που εχει η 7200 στο σωμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Ασχοληθηκα με την d7200 λιγο το 3ημερο που μας περασε, και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. Καμια σχεση με την παλια 5100 που ειχα και νομιζω πολυ μεγαλη διαφορα και απο την 5300 που ειχα για πολυ λιγο. Στο σημειο του κηπου το βραδυ που η 5300 δεν εστιαζε με τπτ η 7200 εστιαζε σε ιδιες συνθηκες πολυ ευκολα.οσες φορες κ αν το δοκιμασα εστιασε σε κλασματα δευτερολεπτου. Και το iso μεχρι 4000 ειναι σε εξαιρετικο επιπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ολα about numbers & specs. Στο τελος αυτο που μετραει ειναι η εμπειρια χρήσης και τιποτε αλλο. Ευτυχως τελικα εκανες μια σωστή για εσενα επιλογη. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2016 από SeNNinhA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμη και ο ταμρον 17-50 που έχεις, παλιότερα έβγαινε χωρίς μοτέρ εστίασης και ήταν φθηνότερος. Λέγεται ότι οι φακοί χωρίς μοτέρ είναι αθάνατοι για το λόγο ότι δεν έχουν ηλεκτρονικά που να χαλάνε. Άλλοι δημοφιλείς φακοί για dx που τους βρίσκεις φθηνότερα χωρίς μοτερ εστίασης είναι ο 50 1.8D, ο τοκίνα 11-16 2.8 και ο νικον 80-200 2.8. Αν αθροίσεις το πόσο κερδίζεις σε σύγκριση με το να έπαιρνες τους ίδιους (περίπου...) φακούς με μοτέρ, το ώφελος είναι πάνω από 500€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) VampireKiSS ναι τον γνωριζω τον tamron 17-50 χωρις μοτερ η και χωρις σταθεροποιητη.ειχα διαβασει οτι ο απλος ειναι πιο οξυς αλλα εγω ηθελα να εχει κ auto focus kai vr.οπως κ να εχει απο τον 18-105 που ειχα εχει καλυτερο αποστελεσμα στις φωτογραφιες. Θα ηθελα να δοκιμασω να παρω τον 50mm 1,8d που τον βρισκεις κατω απο 100 ευρω καποια στιγμη να δω διαφορες και ισως καποια στιγμη κ τον 50mm 1.4. SeNNinha ετσι φαινεται.ισως καποια στιγμη να ηθελα να δοκιμασω full frame να δω τι διαφορες υπαρχουν,αλλα ποσο καλυτερα μπορει να αποδωσει μια μηχανη σε σχεση με την 7200.ειλικρινα εχω εντυπωσιαστει! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από murcielago580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πάντα υπαρχει το καλύτερο. Βλέπε D500...(ερωτευμένος!!!) Και επερχεται και η νεα Nikon FF D7xx !!! http://petapixel.com/2016/12/20/insane-night-shots-allegedly-taken-unreleased-nikon-dslr/ Αλλα μην ξεχνάμε οτι καποτε τραβούσαμε με φιλμ που στην καλυτερη περιπτωση ειχες 36 στάσεις που κάθε κλικ μετρουσε και το τριπλοσκεφτόσουν καλά πριν το κάνεις και δεν ειχες preview και delete και το ISO αλλαζε μονο αφου τελειωνε τον φιλμ που ειχες μεσα οποτε ασχετα με τις συνθηκες προσαρμοζοσουν αναγκαστικα σε αυτο και χωρις VR στους φακούς. Και για τους πιο παλιους ακομη, χωρίς AF. Οπως και για να μην πάμε πολυ πισω, σήμερα την απολυτα επαγγελματικη Nikon D3 παιζει να την κοιτατε με μισο μάτι για να μην πω οτι την D1/D2 ουτε που την υπολογιζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα τις υπολογιζα πρωτα απ'ολα λογω ογκου.ειναι τεραστιες και εφοσον δεν ειμαι επαγγελματιας δεν νομιζω οτι θα μου χρειαστουν ποτε.(αυτες τραβανε βιντεο?)παντως τα 60fps της 7200 στο βιντεο κανουν τεραστια διαφορα σε σχεση με τα 30 τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα. Ειδα απο κοντα στον κωτσοβολο του mall την d500 και διπλα ειχε την d7100.Ακομα κ η d500 ειναι τεραστια ετσι οπως την ειδα πρωτη φορα.... Και παλι ομως αξιζει να παρεις την d500 αντι για την d750?εγω μαλλον για την 2η θα πηγαινα. Λεγοντας οτι ισως θα ηθελα να πηγαινα σε full frame δεν εννοουσα να δωσω πολλα χρηματα.ηδη εκανα υπερβαση με την 7200 την οποια απλα την πηρα λογω τιμης ευκαιρειας που την βρηκα. Αν εψαχνα θα ελεγα για την d610 η την d800 μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση.Γτ περα απο το σωμα εχουμε κ τους φακους που πρεπει να υπολογισουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο καθενας αναλογα με το τι ψαχνει. Εγω ειμαι προς το παρον ικανοποιημενος και απο την D7000. Δεν θα ελεγα οχι σε λιγο καλυτερο αισθητηρα σε υψηλά ISO ομως. Και θα εμενα στο DX format γιατι φωτογραφίζω αρκετα action και με βολευει το επιπλεον φθηνό zoom που μου δινει το DX στους φακούς μου καθως επισης και οτι διατηρουν την φωτεινοτητά τους οντας σε X1,5 focal length. Επισης με βολευει γιατι το DX format ειναι πιο γρηγορο σε εστιαση συνηθως (μικροτερος ογκος και επιφάνεια πληροφοριας προς επεξεργασία). Αλλα αυτό αφορα εμενα και τις δικες μου αναγκες. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από SeNNinhA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Με την D700 θα με θάψουν εμένα, δεν υπάρχει περίπτωση. Ακόμη και σήμερα, αν και ξεπεράστηκε ο αισθητήρας της (που δανείστηκε από την D3) εξακολουθεί να είναι το πιο ολοκληρωμένο pro σώμα ff της nikon. Εκτός αν μας κάνει τη χάρη η νέα D7xx να είναι η πραγματική αντικαταστάτρια της D700, όπως ακούγεται μεταξύ ψιθύρων/επιθυμιών. Ένεκα που έχουμε και την επέτειο των 100 χρόνων της nikon, το 2017 είναι χρονιά υψηλών προσδοκιών από το κίτρινο μαγαζί που κατά τα άλλα έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις και τo πληρώνει με δραματική πτώση πωλήσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα