Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια , λοιπον εχω ενα προβλημα εχω windows 7 καταρχας , και μια μερα προσφατα κατεβαζα απο το torrentz2.eu καποια torrents συγκεκριμενα το malwarebytes ειχα σβησει το antivirus που ειχα, οποτε τη στιγμη που ημουν στον chrome και στον explorer ταυτοχρονα και κατεβαζα μου μπηκε ιος το καταλαβα και δεν με αφηνε να κατεβασω τιποτα , τεσπα μετα απο ωρα μπηκα και με safe mode τελικα εβαλα το malwarebytes και ολα καλα , μετα ομως ειχα το εξης προβλημα μολισ πηγαιναν να ανοιξω το chrome η to explorer μου εβγαζε το εξης: η ενεργεια δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωθει διοτι το αρχειο ειναι ανοιχτο σε ενα αλλο προγραμμα και επισης μου εβγαζε και κατι αλλο :

τοι στοιχειο "exe.emorhc.bat" στο οποιο παραπεμπει αυτη η συντομευση  εχει αλλαξει ή μετακινηθει  , με αποτελεσμα να μην λειτουργει σωστα η συντομευση θελετε να διαγραψετε αυτη τη συντομευση.

περιμενω απαντησεις

Δημοσ.

Σου έχουν αλλάξει οι συντομεύσεις.

Ή θα τις διαγράψεις και θα κάνεις καινούργιες ή θα κάνεις απεγκατάσταση τους browsers και θα τους ξαναστήσεις.

Αν κάνεις δηλαδή δεξί κλικ->ιδιότητες στην συντόμευση του chrome θα δεις ότι δεν τρέχει το chrome.exe αλλά αυτό που σου βγάζει το μήνυμα, το οποίο είναι ένα ένα bat αρχείο που μολύνει περαιτέρω τον υπολογιστή ή εμφανίζει ότι σελίδες θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...