Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες τα φώτα σας! Πρόσφατα αγόρασα την 1070 xtreme gaming της Gigabyte και μου παρουσίάζει το εξής. Ενώ εε παιχνίδια και benchmarks όπως Unigine,3Dmark και stress test όπως Furmark Occt, Aida δουλέυει μια χαρά, σε συγκεκριμένα benchmarks κρασάρει ο driver και η εφαρμογή και μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται μετά απο 1-2 sec .

Συγκεκριμένα, στο Realbench ενώ κάνει το bench χωρίς θέμα, στο stress test μετα απο λίγο κρασάρει to Luxmark, στο blender κρασάρει και στο Occt ενώ στο Gpu stress test φαίνεται να δουλέυει οκ, στο Psu test κρασαρει. . Σε όλα τα crash έχω το ίδιο error με τον driver.

Στην αρχή σκέφτηκα για τροφοδοτικό, αλλά έχω δοκιμάσει με δυο διαφορετικά supernova 750 G2 και το ψιλοαποκλείω. Να ενημερώσω ότι έχω τα ίδια αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες OC (cpu και gpu - Stock και oced - ακόμα και underclocked) και με πληθώρα drivers αλλαγμένους με ddu! Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ

Επεξ/σία από denis_kos
Δημοσ.

σε normal χρηση gaming, ταινιες κτλ κτλ σου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα;

μηπως την εχεις ζαλισει λιγο με τα benches? :D 

Ποσες μέρες την εχεις; Σφραγισμένη η μεταχ;

Δημοσ.

Η κάρτα είναι αγορασμένη καινούργια εδώ κ 1.5 μήνα.

Λοιπόν βρέθηκε ο ένοχος. Μετα απο πολύ ψάξιμο (προσπαθώ να δώ τι παίζει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου) το πρόβλημα το δημιουργεί το software της gigabyte "Xtreme Gaming Engine". Απο ότι δίαβασα βάζει κάποιο Power limit και κρασαρει τον driver. Ακόμα κ με το bar του power limit στο τέρμα (+14) πάλι κρασάρει. Μόλις το έκλεισα όλα παίζουν άψογα. Τι να πείς. Μάλλον το software αυτό είναι καλό για να αναβοσβήνει τα λεντακια κ τπτ άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. 

Αν θέλει ένας moderator ας αλλάξει τον τίτλο σε "Xtreme Gaming Engine πρόβλημα" μήπως βοηθηθεί κανένας άλλος.   

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα είναι αγορασμένη καινούργια εδώ κ 1.5 μήνα.

Λοιπόν βρέθηκε ο ένοχος. Μετα απο πολύ ψάξιμο (προσπαθώ να δώ τι παίζει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου) το πρόβλημα το δημιουργεί το software της gigabyte "Xtreme Gaming Engine". Απο ότι δίαβασα βάζει κάποιο Power limit και κρασαρει τον driver. Ακόμα κ με το bar του power limit στο τέρμα (+14) πάλι κρασάρει. Μόλις το έκλεισα όλα παίζουν άψογα. Τι να πείς. Μάλλον το software αυτό είναι καλό για να αναβοσβήνει τα λεντακια κ τπτ άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως. 

Αν θέλει ένας moderator ας αλλάξει τον τίτλο σε "Xtreme Gaming Engine πρόβλημα" μήπως βοηθηθεί κανένας άλλος.   

Κάνε το εσύ με το "περισσότερες επιλογές επεξεργασίας (ή κάτι τέτοιο).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το απεγκατέστησα τελειώς. Σε κλείσιμο πάντως κρατάνε την τελευταία ρύθμιση. Αν δεν κάνω λάθος όταν το είχα κάνει απεγκατάσταση για να το ξαναπεράσω μαζί με drivers, και πάλι κράτησαν την τελευταία ρύθμιση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...