SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μπορώ δηλαδή να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα και να τους πώ θέλω 50 απο το αστικό ?
rfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δε γνωριζω φιλαρακι, μπορεις να τους ενοχλησεις και να τους πεις οτι τωρα κλειδωνεις στα 50 με αλλο provider μπας και μπουνε στη διαδικασια να σε δοκιμασουν και αν ολα ειναι καλα να το δεχτουν.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δε γνωριζω φιλαρακι, μπορεις να τους ενοχλησεις και να τους πεις οτι τωρα κλειδωνεις στα 50 με αλλο provider μπας και μπουνε στη διαδικασια να σε δοκιμασουν και αν ολα ειναι καλα να το δεχτουν. Αυτο θα κάνω θα μιλήσω με το τεχνικό τμήμα
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά μου ειπαν οτι δεν γίνεται δεν τους αφήνει το σύστημα .... μου ειπαν να πάω σε vdsl 30 και μετά να το ξανα δούμε αλλα δεν το ρισκάρο να χάσω το 50άρι φάντασμα που εχω απο forthnet και που δεν μπορεί να μου δώσει ο οτε ? .....
mar2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και σε εμενα φιλε ενω εγω εχω 30 ενας γείτονας που που πηγε να παει απο Vodafone σε οτε σε vdsl 30 δεν σε του ειχε διαθεσιμοτητα μονο 4 και 24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα