Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω θεμα σημερα αφου τελειωσα αισιος το κανουριο pc μου παρατηρησα καποια εξεις θεματα!!

 

1)εκει που επαιζα gta iv online μεσω steam μου crahsare το μηχανημα με blue screen error:machine ckeck exception

 

2)στο bios για καπιο λογο οταν ειμαι πολλες φωρες ξαφνικα εκει που ρυθμιζω η κανω το οτιδηποτε chrasarei και κολαει τελειως διχως επιλογη μονο reset για να ξεκολησει!!!

 

3)χοντρο θεμα)σημερα εβγαλα την μια απο τις δυο μνημες με (χειρουργηκες κινησεις) να δω κατι και μετα απο ωρα που την ξαναεβαλα πανω δεν bootαρε στα winodws χωρις λογο κανω reset και μου βγαζει το σηματακι των windows λεγοντας επιδιορθοση και παλι κολαγε χωρις να λειτουργει παλι reset..

υστερα απο ωρα ξαναανοιγω το pc και μου βαρεσε error code sto dr.debug led η motherboard και βλεπω τον κωδικο λεγοντας οτι ειναι η μνημες βγαζω την δευτερη μνημη και ξαφνικα το μηχανημα bootare κανονικα διχως προβλημα και καταλαβαινω οτι η μια μνημη καηκε...

αλλαζω την μνημη και βαζω την δευτερη μονη της και το μηχανημα παλι δεν ανοιγε και συνηδιτοποιησα οτι καηκε μου φενεται πολυ περιεργο!!!

 

συγνωμη αν σας κουρασα θα ηθελα καποια γνωμη μπας και βγαλω ακρη!!!

ευχαριστω! :P

 

ΤΟ pc (Λογισμικο winodws 10 64 bit)(motherboard z170 asrock extreme 4 retail)(cpu i5 6600k 3.50ghz OC to 4.80ghz)(gpu gtx 960 4gb OC)(ddr4 x2 16gb hyper x savage 3000mhz OC to 3200mhz)

  • Like 1
Δημοσ.

Κάνε CMOS στο μηχάνημα να πάει σε default ρυθμίσεις και ξανά δοκίμασε να ανοίξεις πάλι με τις μνήμες επάνω χωρίς να πειράξεις τίποτα από το BIOS να δεις αν παίζει.

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και κάποιο Memory slot. Αν έκανες αλλαγή των μνημών και χρησιμοποιήσες το ίδιο slot, προσπάθησε να δοκιμάσεις μία μία τις μνήμες και σε άλλο slot.

Επίσης πριν το κάνεις αυτό, βγάλε τη μπαταρία της Motherboard για 5-10 λεπτά, και ξεσύνδεσε όλα τα ρεύματα απο πάνω της ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν κρατάει κάπου ρεύμα για να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων (cmos clear) και ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα!γραφω εκμερος του madmaki..δοκιμασαμε ολα τα παραπανω αλλα τιποτα..τη μια ram σε οποιο slot και να την βαλουμε δεν την αναγνωριζει το συστημα..δοκιμασαμε αρκετα πραγματα..παιζει να υπαρχει θεμα συμβατοτητας ram με μητρικη?η εχει καποιο θεμα η μητρικη?

Δημοσ.

εαν τα 3 dim παιζουν κανονικα σε ολα τα slots και το τεταρτο οχι τοτε αναρωτησου...εχει προβλημα το memory slot οπου διαβαζει τα υπολοιπα dims η εχει προβλημα το 1 dim που δεν το διαβαζει κανενα memory slot?

  • Like 1
Δημοσ.

Σου εχει ηδη απαντησει ο thanos και απαντηση στην ερωτηση που κανεις για τη συμβατοτητα, προφανως δεν υπαρχει αν δε μας πεις το συστημα σου.

 

Ετσι γενικα προβλημα συμβατοτητος ναι.... μπορει να υπαρξει, μικρο ποσοστο. Βλαβη εχεις εσυ, οχι ασυμβατοτητα.

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα επιτελους! το συστημα μου το γραφω επανω!

λοιπον οι μνημες μου δουλευανε και οι δυο αλλα βεβαια στο bios για καποιο λογο κολουσε στο ξεκαρφωτο!

και βγαζω ξαφνικα την μια μνημη και την ξαναβαζω κζι δνω ποσταρε δεν εμπαινε στα windows 

μετα δοκιμαζω την μια μνημη σε ολα τα σλοτ και δουλευει κανονικα βαζω την αλλη μνημη και μετα δεν ποσταρει κζθολου!!

πως γινεται να την εκαψε τοσο γρηγορα λογο ασυμβατοτηας η κατι αλλο?

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω καποιο αλλο αυτη την στιγμη αλλιος θα το δοκιμαζα!

αλλα πολυ φωβαμαι οτι ειναι προβλημα ασυμβατοτητας


ετσι και αλλιος η μνημη εχει επιστραφει ηδη να την δουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...