WolfofWallstreet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από WolfofWallstreet
WolfofWallstreet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει σε πρώην εταιρικό δίκτυο ενα DNS Cluster που μπλοκάρει διαφημήσεις. Οι dns servers κάνουν ουσιαστικά redirect τα κακόβουλα websites και τα websites με διαφημίσεις σε μια κενή σελίδα. Ως αποτέλεσμα όλες οι συσκευές δεν βλέπουν τις 8/10 διαφημίσεις και δεν χρειάζονται adblock. Αν έχτε χρόνο παρακαλώ δοκιμάστε να δουλεύει σωστά ο DNS. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. η ip του server είναι: 195.167.110.96
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τι χρησιμοποίησες σε hardware για το cluster και με ποιο software αν επιτρέπεται; Επίσης φαντάζομαι δεν είσαι απολυμένος υπάλληλος της εταιρείας και θες να τους εκδικηθείς με dos?
WolfofWallstreet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Για Hardware χρησιμοποιώ 4 HP Proliant DL 380 G6 για το DNS Cluster. Το DNS CLUSTER είναι πίσω απο PFSENSE Firewall. To PFSENSE κάνει loadbalancing και τσεκαρει για failover. Αν κάποιος server πέσει απλά βγαίνει εκτος cluster. Οι server είναι απο ατομική επιχειρηση. Στις 20/12/2016 στις 1:51 ΜΜ, mad-proffessor είπε Τι χρησιμοποίησες σε hardware για το cluster και με ποιο software αν επιτρέπεται; Επίσης φαντάζομαι δεν είσαι απολυμένος υπάλληλος της εταιρείας και θες να τους εκδικηθείς με dos? χαχα με Dos και sql injection ασχολιομουν πιο παλιά έκανα dos στην 3389 στο σχολείο και δεν δούλευε τίποτα Κάθε φορά που είχαμε εργασία έριχνα το σύστημα
mad-proffessor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αν δε σου απαντήσει κανείς ίσως αύριο πρωι να τεσταρω εγω γιατι πρέπει να ενημερώσω τα firewalls κλπ, δεν είναι απλό αυτο που ζητάς. 1
WolfofWallstreet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Στις 20/12/2016 στις 2:18 ΜΜ, mad-proffessor είπε Αν δε σου απαντήσει κανείς ίσως αύριο πρωι να τεσταρω εγω γιατι πρέπει να ενημερώσω τα firewalls κλπ, δεν είναι απλό αυτο που ζητάς. Σε ευχαριστω πολύ!
ArisG88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Θα το δοκιμασω κι εγω σε ενα mikrotik με clients επανω. Τωρα εχω τα 8αρια σαν dns.
ktgeorge Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το κάνει και αυτο το software πάντως. Ενδιαφερον υλοποιηση σε raspberry ή vm ή κτλ https://miketabor.com/pi-hole-block-ads-devices-network/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα