supernatural13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια...Έχω ενα g2, που μου έχει βγάλει την πίστη με την επισκευη του...Του άλλαξα την οθόνη. Είχε kit kat... Το αναβαθμισα, σε lollipop, και τώρα παρουσίασε το πρόβλημα με knock on... δεν ξεκλειδώνει με το double tab. Δοκιμασα ότι υπαρχει στο ιντερνετ για λύση.. αλλα τιποτα..Τώρα δουλεύοντας το κινητο, παρατηρησα οτι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά! Πως μπορω να ελεγξω τι φταίει? το jack κουμπώνει κανονικά ( δεν παίζει κλπ), αλλά δεν αναγνωρίζει καθολου...το καθαρισα, ελεγξα της επαφες.. τιποτα..
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έκανες αναβάθμιση, hard reset του έκανες ? Μετά από κάθε αναβάθμιση χρειάζεται
supernatural13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έκανες αναβάθμιση, hard reset του έκανες ? Μετά από κάθε αναβάθμιση χρειάζεται Εκανα και hard reset... αλλά δεν αλλαξε κατι... σκέφτομαι να το ρουτάρω... μπας και στρωση. το βύσμα μπορω να ελεγξω κάπως αν δουλεύει, ή αν φταίει κάτι άλλο?. Εκανα και hard reset... αλλά δεν αλλαξε κατι... σκέφτομαι να το ρουτάρω... μπας και στρωση. το βύσμα μπορω να ελεγξω κάπως αν δουλεύει, ή αν φταίει κάτι άλλο?. Ευχαριστώ ξανά και για τις απαντήσεις για το άλλο g2!!
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να δεις αν τα ακουστικα δουλευουν σε αλλο κινητο! Ετσι τουλαχιστων θα ξερεις οτι ειναι ή δεν ειναι τα ακουστικα. Εκανα και hard reset... αλλά δεν αλλαξε κατι... σκέφτομαι να το ρουτάρω... μπας και στρωση. το βύσμα μπορω να ελεγξω κάπως αν δουλεύει, ή αν φταίει κάτι άλλο?. Ευχαριστώ ξανά και για τις απαντήσεις για το άλλο g2!! Αα ωραια,τιποτα.Το εχει η μοιρα σου με τα G2....
supernatural13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να δεις αν τα ακουστικα δουλευουν σε αλλο κινητο! Ετσι τουλαχιστων θα ξερεις οτι ειναι ή δεν ειναι τα ακουστικα. Αα ωραια,τιποτα. Το εχει η μοιρα σου με τα G2.... χαχαχαχαχ! τα ακουστικά δουλεύουν! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! τώρα τι φλασιά έπαθε και αυτό το g2!! τι να πω! κάποια ίωση θα κυκλοφορεί!
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε του και σε αυτό μία Rom για να έχεις κάνει μια γενική...
supernatural13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε του και σε αυτό μία Rom για να έχεις κάνει μια γενική... μετά από πολύ ΄ψαξιμο, έφταιγε μια γείωση που έχει στην κάτω πλευρά του jack.... βραχυκύκλωνε κάπου και δεν αναγνώριζε τα ακουστικά... Οπότε αυτό έφτιαξε! Τώρα έμεινε μονο το θέμα με το double tab... Πολλά g2, εμφάνισαν αυτο το πρόβλημα... δοκιμάζοντας όλες τις πιθανες λύσεις, αλλα τίποτα... απλά δεν θα "ξυπνάει" με διπλο ταπ... μικρο το κακό! (αν και ενα ρουτάρισμα δεν θα το χαλούσε νομίζω...)
hellojim Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 μετά από πολύ ΄ψαξιμο, έφταιγε μια γείωση που έχει στην κάτω πλευρά του jack.... βραχυκύκλωνε κάπου και δεν αναγνώριζε τα ακουστικά... Οπότε αυτό έφτιαξε! Τώρα έμεινε μονο το θέμα με το double tab... Πολλά g2, εμφάνισαν αυτο το πρόβλημα... δοκιμάζοντας όλες τις πιθανες λύσεις, αλλα τίποτα... απλά δεν θα "ξυπνάει" με διπλο ταπ... μικρο το κακό! (αν και ενα ρουτάρισμα δεν θα το χαλούσε νομίζω... ) Αν κανεις root χτυπα ενα cyanogenmod 13. Το εβαλα στο g2 μου πριν τα φτυσει απο hw προβλημα, και πετουσε...
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 μετά από πολύ ΄ψαξιμο, έφταιγε μια γείωση που έχει στην κάτω πλευρά του jack.... βραχυκύκλωνε κάπου και δεν αναγνώριζε τα ακουστικά... Οπότε αυτό έφτιαξε! Τώρα έμεινε μονο το θέμα με το double tab... Πολλά g2, εμφάνισαν αυτο το πρόβλημα... δοκιμάζοντας όλες τις πιθανες λύσεις, αλλα τίποτα... απλά δεν θα "ξυπνάει" με διπλο ταπ... μικρο το κακό! (αν και ενα ρουτάρισμα δεν θα το χαλούσε νομίζω...) Και το 1 καλο ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα