lessthangod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα να επεκτείνω το δίκτυο που έχω στο σπίτι μου και θα ήθελα την γνώμη του forum. Έχω το router (ΖΤΕ) στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας (γονείς) και θα ήθελα να πιάνω καλύτερο internet στο ισόγειο. Στην γωνία του ισογείου έχω σήμα 4/5 γραμμές στο λάπτοπ, αλλά όταν κάνω videoκλήση στο skype κολλάει συνέχεια. Youtube σερβάρισμα κανονικά. Όλα αυτά μόνο αν το pc είναι αυτό το σημείο του σπιτιού. Στο διπλανό δωμάτιο 2/5 γραμμές, skype ούτε για συζήτηση, σερφάρισμα με πολλά ζόρια. Στο υπόλοιπο σπίτι σήμα από καθόλου μέχρι 2 γραμμές. Ως αναφορά τον δεύτερο όροφο δεν πιάνει καθόλου σε κάποια δωμάτια του σπιτιού αλλά αυτό δεν θα το λύσουμε τώρα. Καλώδιο δεν θέλω να τραβήξω (τρύπες στους τείχους κλπ). Τι θα μου προτείνατε να αγοράσω για να έχω internet σε όλο το ισόγειο; Γενικώς ποια συσκευή έχει καλύτερη επανεκπομπή σήματος? Ένα range extender ή ένα router σε λειτουργία WDS; Για extender σκέφτομαι το Site: TP-LinkRE355 και για router Site: TP-LINK ARCHER C58 ή Site: TP-LINK TL-WR1043ND V3 ή Site: TP-LINKTL-WDR3600 Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο, δεν είμαι κολλημένος με τα παραπάνω. Θέλω να ψωνίσω κάτι με το οποίο σίγουρα δεν θα έχω προβλήματα ώστε να μην χρειαστεί να κάνω δεύτερη αγορά ή επιστροφές κλπ.
WolfofWallstreet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα αν δεν θες να τραβήξεις κάποιο καλώδιο και τα ρεύματα του 2ου και του ισογείου είναι στο ίδιο ρολό ρεύματος να αγοράσεις ενα powerline kit. Το πρώτο θα κουμπώσει στο wifi και θα στέλνει μέσω ρεύματος στο δευτερο. Το δεύτερο θα λαμβάνει το σήμα και θα το στέλνει με άλλο ssid. Μπορείς αν θες να πάρεις και powerline που να βγάζει και ethernet port.
lessthangod Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα αν δεν θες να τραβήξεις κάποιο καλώδιο και τα ρεύματα του 2ου και του ισογείου είναι στο ίδιο ρολό ρεύματος να αγοράσεις ενα powerline kit. Το πρώτο θα κουμπώσει στο wifi και θα στέλνει μέσω ρεύματος στο δευτερο. Το δεύτερο θα λαμβάνει το σήμα και θα το στέλνει με άλλο ssid. Μπορείς αν θες να πάρεις και powerline που να βγάζει και ethernet port. Αυτήν την επιλογή καλύτερα να την ξεχάσουμε γιατί το σπίτι είναι του '70. Θέλω να πάρω μια συσκευή και να κάνω την δουλειά μου στα σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα