Dimkit12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα.. πριν μισό χρόνο πείρα τα εξαρτήματα και έφτιαξα τον υπολογιστη στην μητρική έβαλα το καλώδιο με τα οκτώ πιν το έβαλα στην μπριζα και μου έριχνε την ασφάλεια στον πίνακα, αυτό έγινε δυο με Τρις φορές εκατσα και σκέφτηκα και μετα έβαλα το καλοδιο που έχει τέσσερα και τέσσερα. Δούλεψε μια χαρά, μετα απο καιρό ομως άνοιγα τον υπολογιστη έπαιζα και όταν πήγαινα να τον κλείσω μετα απο λιγο άνοιγε μόνο του και έπρεπε να τον κλείσω απο το κουμπί του υπολογιστη για να απενεργοποιηθεί τέλειος. Και εκτός απο αυτό όποτε τον ενα Γάζα απο την μπριζα και τον ξανά έβαζα πάλι μου έριχνε την ασφάλεια πήγαινα την σήκωνα ομως και μετα πάλι όλα καλα. Μπορεί να έχει σχέση αυτό που έγινε όταν το άνοιξα με αυτό που γίνεται τωρα. Το τροφοδοτικο βέβαια το έστειλα εκεί που το πείρα να δω αν ειναι βραχηκυκλωμενο και μου είπαν ότι ειναι εντάξει. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολυ
aetos1988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αν θες βοήθεια δώσε περισσότερες πληροφορίες για τον υπολογιστή σου . Ανάφερε από τι αποτελείται πχ. επεξεργαστή , ποια μάρκα τροφοδοτικό έχεις κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα