Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/12/2016 στις 11:37 ΜΜ, zio10 είπε

Εγώ έστειλα πρόσφατα ένα δεματάκι με κόστος 15€, συστημένο ΕΛΤΑ. Δεν ήταν ένα κιλό όμως, ήταν 625 γρ.

Αν και 3 χρόνια μετά με βοήθησες πολύ! Πούλησα στο ebay και μολις είδα Αμερική έπαθα, λεω ευρω δε θα βγαλουμε :P

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως ξέρει κανείς ποια μεταφορική ειναι αυτη στο μοσχατο? γενικα κατι παραπλησιο με τις τιμες των Ελτα? Γιατι τωρα με covid 19 δεν στελνουν Αμερικη..

Δημοσ.

Και εγω θελω να στειλω σε Αμερικη .. εισαι σιγουρος οτι δεν στελνει ΕΛΤΑ ? αν δεν στελνουν αυτοι λογικα δεν θα στελνει κανεις ! Θα παρω αυριο να ρωτησω γιατι ειχα δει οτι ειναι για ενα μηνα ο περιορισμος και εχει 4-5 μερες που εληξε .Δεν ξερω αν πηρε παραταση ομως ..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπαμπ το θέμα. Έχει στείλει κανείς στο αμέρικα πρόσφατα;; Θέλω να στείλω 4 κιλά ξηροκάρπια σε ξάδερφο και δεν ξέρω πόσο θα μου βγεί το κόστος. Βλέπω στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ οτι είναι ενα 50άρι. Μπορώ να βρω κάτι φθηνότερο;;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Μπαμπ το θέμα. Έχει στείλει κανείς στο αμέρικα πρόσφατα;; Θέλω να στείλω 4 κιλά ξηροκάρπια σε ξάδερφο και δεν ξέρω πόσο θα μου βγεί το κόστος. Βλέπω στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ οτι είναι ενα 50άρι. Μπορώ να βρω κάτι φθηνότερο;;

Το πιθανότερο να το σταματήσουν στο τελωνείο πάντως, πολύ δύσκολο ως αδύνατο να περάσει φαγητό.

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Άστο καλύτερα.. Μην  τα στείλεις... Δεν αξίζει το κόστος και δεν θα περάσουν.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Speculoos είπε

Το πιθανότερο να το σταματήσουν στο τελωνείο πάντως, πολύ δύσκολο ως αδύνατο να περάσει φαγητό.

8 ώρες πριν, takoulou είπε

Άστο καλύτερα.. Μην  τα στείλεις... Δεν αξίζει το κόστος και δεν θα περάσουν.. 

Ευχαριστω παιδες, μαλλον θα την εγκαταλειψω την ιδεα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...