ffilz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Help θέλω να στείλω ένα μικρό δέμα σε ΗΠΑ Βοστώνη. Μικρό έως 1kg. Το κόστος του περιεχομένου είναι έως 10€. Και ανακάλυψα ότι η αποστολή πάει από 30€ έως €160. Εχω πάθει εγκεφαλικό. Ξέρει κανείς κανένα πιο φθηνό τρόπο? Δεν με νοιάζει πόσο θα κάνει να φτάσει. Ασ φτάσει και σε ένα μήνα. Αν ξέρει κανείς θα είμαι ευγνώμον
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ΗΠΑ στελνεις ψηλε, δεν στελνεις Αγιο Παντελεημονα. Πιο κατω απο 30 χλωμο να βρεις.
ffilz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 γιατί ρε φίλε basketballfan είσαι τόσο απόλυτο; άσε μια χαραμάδα ελπίδας εγώ αγόρασα ηλεκτρική κιθάρα και μου ήρθε σχεδόν τσάμπα από ΝΥ Ρε παιδιά πολύ με απογοητεύετε ας πάει με το καράβι στο τέλος της ημέρας Δηλαδή να στείλω παλέτα καλύτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Η κανονική αποστολή στα ΕΛΤΑ είναι η πιο αργή. Δυστυχώς είναι ακριβά. Να δεις πόσο κοστίζεις να στείλεις πακέτα στην Ταϊβάν
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έστειλα πρόσφατα ένα δεματάκι με κόστος 15€, συστημένο ΕΛΤΑ. Δεν ήταν ένα κιλό όμως, ήταν 625 γρ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έστειλα πρόσφατα ένα δεματάκι με κόστος 15€, συστημένο ΕΛΤΑ. Δεν ήταν ένα κιλό όμως, ήταν 625 γρ.Το εστειλες ως δέμα;
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ως επιστολικό το έστειλε. 12.5 το απλό, 15 το συστημένο. @OP: Έλτα, έως και 2 κιλά μπορείς να ζητήσεις να σταλεί ως "επιστολή" και όχι ως "δέμα". Οι όροι δεν έχουν να κάνουν με την συσκευασία (είτε κουτί, είτε φάκελος), αλλά με την υπηρεσία. Oπότε: Τιμές: 4ος πίνακας - ζώνη 2 Εγώ έστειλα πρόσφατα ένα δεματάκι με κόστος 15€, συστημένο ΕΛΤΑ. Δεν ήταν ένα κιλό όμως, ήταν 625 γρ. Δες τις κλίμακες βάρους: (έως) 100-200-500-1000-2000. Οπότε είτε 501, είτε 625, είτε 925, στην κατηγορία του κιλού ανήκεις / χρεώνεσαι. 2
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Το εστειλες ως δέμα; Στην απόδειξη βλέπω γράφει επιστολή Α' προτεραιότητας και πιο πάνω στο μέγεθος λέει ακανόνιστα. Το μέγεθός ήταν περίπου 20 χ 10 χ 10. edit, thanks scullyist.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στην απόδειξη βλέπω γράφει επιστολή Α' προτεραιότητας και πιο πάνω στο μέγεθος λέει ακανόνιστα. Το μέγεθός ήταν περίπου 20 χ 10 χ 10. edit, thanks scullyist. Γι' αυτό Ευτυχώς για μέχρι ένα βάρος και για συγκεκριμένα είδη βολεύουν πολύ οι επιστολές. Έτσι στέλνω συνήθως βιβλία (αν δεν είναι πολλά προφανώς).
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Γι' αυτό Ευτυχώς για μέχρι ένα βάρος και για συγκεκριμένα είδη βολεύουν πολύ οι επιστολές. Έτσι στέλνω συνήθως βιβλία (αν δεν είναι πολλά προφανώς). Άρα θα τον βολέψει, αφού λέει μικρό και κάτω από κιλό.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 γιατί ρε φίλε basketballfan είσαι τόσο απόλυτο; άσε μια χαραμάδα ελπίδας εγώ αγόρασα ηλεκτρική κιθάρα και μου ήρθε σχεδόν τσάμπα από ΝΥ Ρε παιδιά πολύ με απογοητεύετε ας πάει με το καράβι στο τέλος της ημέρας Δηλαδή να στείλω παλέτα καλύτερα Αν την αγόρασες από μαγαζί τότε δεν λέει κάτι αυτό διότι τα μαγαζιά κάνουν ειδικές συμβάσεις με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες για να στέλνουν φθηνότερα - χονδρική. Οι ιδιώτες σαφώς πληρώνουν παραπάνω για να στείλουν κάτι. Ενδεχομένως να σου βγει λίγο ακριβότερα (μάλλον θα χρειαστεί να ζητήσεις να το στείλεις "συστημένο"), αλλά ζήτα να σου δώσουν tracking number για να ξέρεις τι σου γίνεται και να μην χαθεί το δέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Άρα θα τον βολέψει, αφού λέει μικρό και κάτω από κιλό.Ανάλογα τι είναι π.χ φαγητό πάντα στέλνω σε πακέτο :/
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το 1 κιλό για ΗΠΑ κοστίζει 15€ ως επιστολικό (συστημένο) ή 30€ ως δέμα. Εάν οι διαστάσεις αθροιστικά (μήκος + πλάτος + ύψος) είναι μέχρι 90 εκατοστά και η μεγαλύτερη διάσταση (όποια κι αν είναι) είναι μέχρι 60 εκατοστά, το στέλνεις επιστολικό. Αλλιώς αναγκαστικά δέμα. Τα 160€ που τα είδες; Σε courier κοίταζες; 1
The Relumer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 συνεχεια στελνω κατο του κιλου στην αμερικη συστημενο ΕΛΤΑ. πανω απο 16 δεν εχω πληρωσει ποτε. σε κουτι τον ελτα ομως για να μην εχω εξτρα βαρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα