ata1983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Έχω ένα φτηνό σύστημα εδώ στο χωριό μου με μητρική μια Jetway P4MDPT η οποία έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου.Το πρόβλημα είναι ότι ότι drivers και να βάλω από το cd είτε είναι για άλλο τσιπάκι είτε είναι για αυτό αλλά μου βγάζει πρόβλημα και λέει ότι η συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει.Πριν το format απ'ότι θυμάμαι δούλευε καλά.Στα linux που έβαλα σήμερα βλέπει μεν κανονικά το τσιπάκι της C-Media αλλά από ήχο ακούγεται συνεχώς ένα επαναλαμβανόμενο ''πράγμα'' από τα ηχεία.Και δεν μπορώ να βρώ και από το site της μητρικής κάποιο driver γιατί γίνεται μπάχαλο εκεί μέσα.Καμιά βοήθεια? Χρόνια πολλά και καλές γιορτές
crAss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Me onboard cmedia exo analogo provlima apo otan agorasa ti mitriki mou, pou lithike apo mono tou gia 10 imeres kai meta o ixos xanaxathike gia panta. Pare mia metaxeirismeni SB16 me 5 euro na isixaseis... crAss
123abc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Kane ayto poy soy leei o crAss.Pare mia karta kai apenergopoiohse thn on-board.
ata1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Απλώς ήθελα κάτι άμεσα για ήχο και στα μαγαζιά που ρωτάω δεν πουλάνε πλέον τις φτηνές κάρτες ήχου.Από 30 ευρώ και πάνω έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.