Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξεις προβλημα

hd sentinel 80% health

ocz ssd utility 97% health

πιο πιστευω;

εαν καποιος μπορει ας μου πει

ο σκληρος ειναι OCZ trion 100

δεν μου κολλαει η κατι αλλα το ειδα και ανχωθηκα

εχω βαλει και σχετικη φωτογραφια.

post-282482-0-23130400-1482176964_thumb.png

post-282482-0-02853100-1482177148_thumb.png

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να κοιτάς το software της εταιρείας. Δηλ. της OCZ,

Άλλω βλέπω ότι δεν είναι ενργοποιημένο το ahci mode. Μάλλο είναι παλιά η μητρική σου αν κρίνω και από το sata II που υποστηρίζει. 

Ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.

Αυτο το sendinel κανει και τεστ τον δισκο, οπως επισης και το osz πρεπει να εχει του δισκου το προγραμα δηλαδη βαλε και τα 2 και δες πρωτα το ενα μετα το αλλο και  αν τα περναει ο δισκος ειναι κομπλε, αν βγαλει σφαλμα ο δισκος ειναι για αλλαγη γιατι καποιο τσιπακι εχει θεμα και δεν γραφει, αλλιως αλλαζεις καλωδιο σατα και βλεπεις τι γινεται και μετα

Δημοσ.

Πες μου εαν ειναι δυνατον πια επιλογη κανει το τεστ.

Κανω αναβαθμιση σε windows 10 anniversary. Μολις τελειωσει θα κανω

Δημοσ.

λοιπον θα ανοιξεις το sendinel καπου επανω εχει επιλογη που λεει για τεστ disk το πατας κανε το αργο τεστ εκει θα φανει αν εχει θεμα, και μετα κανε και τις ιδια εφαρμογης αν τελειωσει του sendinel και δεν βρει κατι,  βαζεις το  osz την εφαρμογη καπου θα λεει για τεστ και εκει και αν τα τελειωσεις και τα 2 και δεν βγαλει κατι τοτε ο δισκος ειναι μια χαρα, που το πιθανο ειναι να ειναι μια χαρα αφου το sendinel βγαζει λαθος ενδειξεις καμια φορα, αλλα το κακο ειναι και τις εταιρεις το προγραμα στο βγαζει ποιο κατω την ζωη του δισκου

Δημοσ.

μου βγαζει 5 επιλογες για τεστ. βαζω αυτο ποθ διαρκει 30 λεπτα εχει

quick 2λεπτα

normal 30λεπτα

deep 2 ωρες

long 8ωρες

custom αναλογα με τι θα βαλεις να κανει

Δημοσ.

το long θα βαλεις και θα αφησεις ανοιχτο το μηχανακι, αν σηκοθεις το πρωι και δεις σφαλματα ξερεις οτι  ο δισκος ειναι τελειωμενος λογικα λες για το προγραμα του toshiba ετσι;  γιατι δεν βαζεις πρωτα το hd sendinel; και μετα βαζεις και αυτο

Δημοσ.

τοτε δεν εχει κατι ο δισκος σου απο την στιγμη που περνει το τεστ, βαλε και της εταιρειας ομως της osz να κανει ενα τεστ και το προγραμα εκεινο

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξεις προβλημα

hd sentinel 80% health

ocz ssd utility 97% health

πιο πιστευω;

εαν καποιος μπορει ας μου πει

ο σκληρος ειναι OCZ trion 100

δεν μου κολλαει η κατι αλλα το ειδα και ανχωθηκα

εχω βαλει και σχετικη φωτογραφια.

To οτι χρησιμοποιείς έκδοση του sentinel απο το 2012 δεν βλέπω να σε κάνει να υποψιάζεσαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...