Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δείτε το άλλο 1/2 σήμερα, το άλλο 1/2 αύριο και μετά από 2 μέρες το final cut του 2007 σε 8 δόσεις, με το σκ να μην μετράει στις μέρες προβολών...εύκολα ο πιο σωστός τρόπος θέασης αυτής της ταινίας!

• Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, συνήθως αρχίζει εκεί και μετά το βγάζουν, το να μην αρχίζει εκεί και να το βάλουν μετά έγινε μόνο στο IT...

Δημοσ.

Η απάντηση γιατί δεν το παίζουν στο VMAX είναι μόνο μία: διάρκεια ταινίας. Πώς αλλιώς να βγάλουν τα λεφτά για την καινούρια αίθουσα;

Δημοσ.

Τωρα τελειωσαμε λοιπον κακη ταινια δε γινεται να το πεις.εχει ατμοσφαιρα και σωστη μουσικη στο περισσοτερο μερος της ταινιας.το τελος με το κλεισιμο στο ασανσερ και τελος δε μας αρεσε καθολου πεταχτηκαμε ολοι δε γινεται να τελειωσει ετσι.οταν ειδαμε το theatrical ησυχασαμε.

Ειδαμε και 2 τραιλερ για το καινουριο που μαλλον θα δουμε αυριο φαινεται δυνατο.Δε γινεται ομως να μη το σκηνοθετει ο σκοτ και να αφησε αλλον δε γινεται ειναι λαθος αυτο. Επισης μαθαμε οτι οταν ηρθε η εταιρεια και τον ρωτησε αν εχει συνεχεια;;ειπε οτι πληρωστε με και θα σας πω τη συνεχεια.απορια μας καλα τοσα χρονια ειχε τη συνεχεια και δε σκεφτηκε να κανει τη ταινια τι περιμενε;;

Δημοσ.

Καλησπερα εγω ειδα το πρωτο για πρωτη φορα μισο βεβαια. Το αλλο μισο σημερα αργοτερα μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι ειναι σουπερ ταινια. Ποσες εκδοχες του πρωτου υπαρχουν;;εγω βλεπω το 1982 director cut και το βραδυ οταν το τελιωσουμε θα δουμε και το 1997.

3 είναι οι βασικές εκδοχές, αλλά ως σινεφίλ μας ενδιαφέρει κυρίως το final cut. :Ρ

Εχει σπόιλερ (για τη παλια ταινία πάντα):

https://www.youtube.com/watch?v=n70PtKIhitA

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...