Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοτωνόσαντω μεστήν πολυκατοικία κάνα μισάωρο στο τέλος, καλοκαιρινή την έκαναν, γκρέμισαν 3εις τοίχους και τον λουτροκαμπινέ, μετά ανέβηκαν και στην ταράτσα, ευτυχώς είχε μαζέψει τη μπουγάδα η ξανθιά στον 5ο.

Αμ ο άλλος με τα οριγκαμάκια του, που έτρεχε ο Χάρισον να τα συμμαζεύει σόλο το έργο, που ο Θεός μας φύλαξε και είχε μικρό και διακριτικό ρόλο στο 2049;

Τα ξεχάσαμε;

Και νταξ... Τρελή δεν την λες, αλλά η ναυτία με το κυνηγητό στο μπατσάμαξο που ίπτατω πανκάτ, μόνο στο The Perfect Storm την ξανάνιωσα και με τον Γιωργάκη άμα λάχει, όχι τον ξενέρα τον Φορντ, που ο Θεός μας φύλαξε... μην τα ξαναγράφω τώρα.

Μπορεί να μην είχε πολύ πιστολίδι, αλλά τα μπιστόλια τους ήταν τούμπανα, όχι σαν τις κλασικοκουμπούρες στο Escape From L.A. ξερωγώ πως μούρθε τώρα.

Επεξ/σία από xacto
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/13/2018 στις 1:47 ΠΜ, xaratsi είπε

Ποια πορτογαλικη εκδοση; Υπαρχει;

οχι, ειναι ενα αστειο που κανω εδω και χρονια, ειχα ενα Πορτογαλο φιλο σινεφιλ στο ΑICN forum, που αλλα εδειχνε η ταινια και αλλα εβλεπε αυτος.. ε απο τοτε οποτε βλεπω καποιον να κανει το ιδιο, τον ρωταω αν εχει δει την πορτογαλικη εκδοση. :D

Επεξ/σία από KilliK
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαγκες την ειδα την ταινια σε 4kHDR. Πραγματικα επαθα σοκ. Δεν εχω ξαναβιωσει κατι τετοιο σε ταινια. Οπτικοακουστικο αριστουργημα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου αρεσε αρκετα.Ειχε και σε μια σκηνη ενα μπασοκτυπο εντυπωσιακο.Μου ηρθε να χαιδεψω με στοργη το subwoofer 😀

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...