Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Απορία, τίποτα θετικό, έχεις πει ποτέ; Γενικά.

Του αρέσει να μην του αρέσουν πράγματα, aka contrarian. Textbook κιόλας :P

• Thanks 1
  • Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Απορία, τίποτα θετικό, έχεις πει ποτέ; Γενικά.

oχι μονο στο warcraft εχω δει να μιλαει θετικα για ταινια

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

oχι μονο στο warcraft εχω δει να μιλαει θετικα για ταινια

ακριβως. εχεις δει εσυ. εχω μιλησει θετικα για αρκετες αλλες ταινιες. που δεν εχεις με εχεις δει εσυ.

Δημοσ.

Εμενα μ'αρεσε το νεο Blade Runner. Το ειδα σημερα και μπορω να πω πως ηταν αρκετα ατμοσφαιρικο,καλουτσικο στορυ  και καλες ηθοποιειες.Και επιανε και μερικα υπαρξιακα θεματα οπως το πρωτο.Worthy sequel κατα την αποψη μου

Βεβαια

Το οτι ο Deckard εκανε παιδι με την αλλη με καποιον μαγικο τροπο,ισως ειναι και ενα τεραστιο plot hole,διοτι δεν το εξηγει στην ταινια πως,εκτος αν μου διεφυγε.Μπορει να εχει δοθει εξηγηση online βεβαια,θα το ψαξω

Γενικα και απτην στιγμη που περασαν ευχαριστα οι 2μιση ωρες και κατι,η ταινια ηταν σιγουρα καλη. Recommended λοιπον

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Alastor192 said:

Βεβαια

Hide contents

Το οτι ο Deckard εκανε παιδι με την αλλη με καποιον μαγικο τροπο,ισως ειναι και ενα τεραστιο plot hole,διοτι δεν το εξηγει στην ταινια πως,εκτος αν μου διεφυγε.Μπορει να εχει δοθει εξηγηση online βεβαια,θα το ψαξω

Σύμφωνα με την ταινία

Spoiler

η Tyrell Corp είχε αναπτύξει τεχνολογία για αναπαραγωγή των μοντέλων Nexus 6 -- αλλά η Rachael φαίνεται να ήταν το μόνο μοντέλο όπου την εφάρμοσαν πιθανόν δοκιμαστικά και γιατί κάτι τέτοιο θα ήθελε έγκριση από UN και θα είχε σοβαρές επιπτώσεις (πχ αυτά που φοβάται η αφεντικίνα του K ή το ότι δεν θα ελέγχεται η παραγωγή των androids).

Τέλος πάντων, ο Wallace θέλει αυτή την τεχνολογία του Tyrell (η οποία χάθηκε με το Blackout και γενικά ο Tyrell την κρατούσε μυστική) για αυτό γίνεται όλο το σκηνικό με την Luv που τριγυρνάει και σκοτώνει κόσμο και για αυτό ψάχνουν και το παιδί που γεννήθηκε για να μελετήσουν το DNA του.

Περιέργως, η ταινία ενώ αφήνει να πλανιέται το ερώτημα αν ο Deckard είναι και αυτός κάποιο special μοντέλο της σειράς Nexus (επειδή μπορεί να γεράσει φυσιολογικά), δεν εξετάζει καθόλου το ενδεχόμενο να ήταν κάτι και στον "κώδικα" του Deckard που έπαιζε ρόλο στην τεχνολογία αυτή. :D Πιθανόν γιατί τότε θα έπρεπε να απαντήσουν οριστικά και το ερώτημα βέβαια κάτι που κανείς εκτός από τον Scott δεν φαίνεται να το θέλει. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με ενθουσίασε αλλά μπορώ να πω αν και μεγάλη την είδα ευχάριστα και μου άρεσε πολύ.

Μία απορία.Είχα διαβάσει Χάρισον Φορντ η ταινία είχε περάσει τη μέση και αναωτιόμουν μήπως τελικά είχα κάνει λάθος.Έχεις ένα Χάρισον Φορντ και τον βάζεις να παίξει ένα ρολάκι κάπου προς το τέλος;;;;;; 

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν με ενθουσίασε αλλά μπορώ να πω αν και μεγάλη την είδα ευχάριστα και μου άρεσε πολύ.

Μία απορία.Είχα διαβάσει Χάρισον Φορντ η ταινία είχε περάσει τη μέση και αναωτιόμουν μήπως τελικά είχα κάνει λάθος.Έχεις ένα Χάρισον Φορντ και τον βάζεις να παίξει ένα ρολάκι κάπου προς το τέλος;;;;;; 

Λογικά για να δημιουργήσει δέσιμο με την παλιά ταινία, και να μην μοιάζει με remake, αν έπαιζε σε όλη την διάρκεια. Ήθελε να αναπτύξει και άλλους χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορουσε καλλιστα να μην ειχε εμφανιστει καθολου και μια cameo εμφανιση θα ηταν αστεια,  αυτο που εκανε ο Βιλνεβ ηταν χρησιμοποιησει τον Φορντ σε ενα ρολο που προσωπικα θεωρω οτι εδεσε απολυτα στην ιστορια. Αλλος ειναι ο πρωταγωνιστης και αλλου εστιαζει θεματικα η ταινια, παροτι αποτελει αναποσπαστο κομματι της ο Φορντ. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε οτι το 2049 οσο κοντα ηταν στο OG,αλλο τοσο προσπαθησε να αποστασιοποιηθει και να ακολουθησει την δικη του ταυτοτητα και σημειολογια. Και οπως εξελιχθηκε σεναριακα δεν θα μπορουσε να εμφανιστει και νωριτερα χωρις να κρυψει βασικα σημεια της πλοκης. 

Επισης εγινε γνωστο οτι ηθελε παση θυσια να κρατησει κρυφη την παρουσια του Φορντ στο 2049, αλλα δυστυχως μετα την μεγαλη επιτυχια του Force Awakens οχι μονο κρυφος δεν εμεινε ο ρολος του αλλα εγινε και απο τους μπροσταρηδες στην μαρκετινγκ καμπανια..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KilliK είπε

του Βaty δεν του αρεσε παντως. δικαιολογημενα.

http://www.darkhorizons.com/hauer-explains-his-blade-runner-2049-issues/

Δεν έχει άδικο.

Αν όμως είχε ρόλο στη ταινία όπως ο Φορντ σίγουρα θα ήταν ποιο ελαστικός στην άποψη του.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...