Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν απαντησες στην ερωτηση που εκανα.

Αν διαβασεις προσεκτικα αυτο που παρεθεσα θα καταλαβεις ποια ειναι η αποψη μου. Ελπιζω το προβλημα σου να μην ειναι η δικη μου τοποθετηση και να ειναι η ταινια αυτη καθεαυτη. 

Η αρχικη αναφορα και τοποθετηση μου (στην οποια εσυ επελεξες να παραθεσεις χωρις να εχω καταλαβει τον λογο, προφανως γιατι δεν καταλαβες το περιεχομενο της στο πραγματικο φασμα του υποθετω) ειχε να κανει καθαρα με το ποσο παρεξηγημενη ηταν η ταινια απο μια μεγαλη μεριδα κοινου και κριτικων. Και ακολουθησε μια διαπιστωση για το πως εξελιχθηκε αυτο σε βαθος χρονου. Τωρα εξελισσονταν ετσι δεν εξελισσονταν, προσωπικα για εμενα δεν θα αλλαζε τιποτα, και ουτε αυτο σημαινει απαραιτητα κατι για την δικη σου αποψη ή την αποψη του καθε θεατη που εχει αντιθετη αποψη. Μπορει να σημαινει μπορει και οχι εξαρταται τον θεατη.

Επισης εν αντιθεσει με αρκετους αρνουμαι να κανω προφητειες για το πως θα εξελιχθει η υστεροφημια του 2049,  κυριως γιατι.. Δεν με ενδιαφερει τι θα γινει σε αυτο τον τομεα. Εγω προσωπικα την λατρεψα, για εμενα ηταν παρα πολυ καλη δουλεια δεδομενου του τι ειχε να διαχειριστει και το τι θα πει ο Ridley Scott, ο καθε τυπος που κανει δηλωσεις γιατι εχει αμεσο ή εμμεσο οικονομικο συμφερον απο την ταινια ή ο καθε rage τυπακος που την εχει δει κριτικος στο ιντερνετ (εδω κολλανε οι edgy millenialls γιατι αυτοι κατα κορον το κανουν σε blogs και youtube με τοσο δηκτικο τροπο)  ποσως με ενδιαφερει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι τις αποψεις των αλλων , το αντιθετο μαλιστα ειμαι αλλεργικος σε αυτο ακριβως. Στο να μην υπαρχει αντιθετη αποψη και απλα θα συμφωνησω οτι διαφωνω με αυτους που την θεωρουν μετρια και χωρις ουσια.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
  • Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν απαντησες στην ερωτηση μου. την ξαναλεω:

εσυ ισχυριζεσαι οτι σε οποιον δεν αρεσε η ταινια, την εχει παρεξηγησει οπως εγινε το 80, αλλα αργοτερα θα αλλαξει την γνωμη του.

αυτο λες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δεν απαντησες στην ερωτηση μου. την ξαναλεω:

εσυ ισχυριζεσαι οτι σε οποιον δεν αρεσε η ταινια, την εχει παρεξηγησει οπως εγινε το 80, αλλα αργοτερα θα αλλαξει την γνωμη του.

αυτο λες;

Δεν συννενοουμαστε, ουτε μου αρέσει να επαναλαμβανομαι. Αστο. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορεις να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση που σου κανουν;

σε ρωταω, αυτο ισχυριζεσαι; ναι η οχι; γιατι εγω καταλαβαινω οτι λες τωρα.

ναι η οχι;

Δημοσ.

Για μια τελευταία φορα γιατι δεν μου αρέσει και το δηκτικο σου ύφος. Η απάντηση σου βρίσκεται σε αυτά που εχω γράψει. Και ξεκάθαρα. Αν δεν τα διαβάζεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις ή βαριέσαι να διαβάσεις  δυστυχώς δεν μπορώ να κανω κατι  για αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη, αλλα δεν εισαι ξεκαθαρος σε αυτα που γραφεις. γιατι δεν εχω καταλαβει ακομη τι σχεση εχει το πως αντιμετωπιστηκε το πρωτοτυπο στο παρελθον, οταν εδω το σηκουελ εκθειαστηκε απο την πλειοψηφια. και σε ρωταω συγκεκριμενα αν θεωρεις οτι ο λογος που σε καποιους δεν αρεσε η ταινια, εχει να κανει με παρερμηνεια του εργου και οχι με τα προβληματα που εχει.

και σε ρωταω, αυτο εννοεις; ενα απλο ναι η οχι αρκει. και αποφευγεις να δωσεις την τελικη σου απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Η αρχικη αναφορα και τοποθετηση μου (στην οποια εσυ επελεξες να παραθεσεις χωρις να εχω καταλαβει τον λογο, προφανως γιατι δεν καταλαβες το περιεχομενο της στο πραγματικο φασμα του υποθετω) ειχε να κανει καθαρα με το ποσο παρεξηγημενη ηταν η ταινια απο μια μεγαλη μεριδα κοινου και κριτικων. Και ακολουθησε μια διαπιστωση για το πως εξελιχθηκε αυτο σε βαθος χρονου. Τωρα εξελισσονταν ετσι δεν εξελισσονταν, προσωπικα για εμενα δεν θα αλλαζε τιποτα, και ουτε αυτο σημαινει απαραιτητα κατι για την δικη σου αποψη ή την αποψη του καθε θεατη που εχει αντιθετη αποψη. Μπορει να σημαινει μπορει και οχι εξαρταται τον θεατη.

Aντε να δουμε. Αυτο και μονο θα επρεπε να ειχε απαντησει στην ερωτηση σου.  Σου εξηγω οτι η αρχικη μου παραθεση δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που εμμονικα εχεις χτισει στο μυαλο σου οτι ηθελα να πω. Πουθενα μα πουθενα δεν ισχυριστηκα και υπεθεσα οτι σε οποιον δεν αρεσε η ταινια  θα αλλαξει αποψη γιατι:

1. Δεν με ενδιαφερει αν θα αλλαξει αποψη

2. Δεν θεωρω οτι η ταινια πετυχε και δεχθηκε διθυραμβους σε καμια περιπτωση (αυτο το βλεπεις εσυ για αυτο και συνεχιζεις να με ρωτας το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα), βλεπω μια μεση υποδοχη κυριως απο το κοινο, οπως και το box office που ειναι ο κυριος κριτης.

3. Δεν ηταν αυτο το νοημα της αρχικης μου διαπιστωσης!!

Πιο ξεκαθαρα δεν μπορω να το πω.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

απαντάς τώρα και συ σοβαρά στον Killik ,που καταλάβαίνει μόνο με το ''ναι'', ''οχι'', ''μαπα'', ''επος'' και όλα τα μονοσύλλαβα - οριακά δισύλλαβα και μοναδικά κριτήρια έχει το box office και την υστεροφημία μιας ταινίας, ενώ όταν αυτή ξεφεύγει από το good vs evil και πάει σε κάτι πιο σύνθετο, απλά χαόνεται

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. οκ.

2. δεν καταλαβαινω πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα, η ταινια εχει εκθειαστει απο τους παντες. σε αντιθεση με το αυθεντικο οταν πρωτοβγηκε.

στο BO πηγε καλα οσο αφορα τις εισπραξεις γιατι αυτο ηταν το μεγεθος του fanbase. oi fans πηγαν και την ειδαν, αυτη ειναι η ουσια.

πατωσε ομως γιατι ειχε πανακριβο budget. ας προσεχανε.

3. ποιο ηταν το νοημα της αρχικης σου διατυπωσης;

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη αλλα μια ταινια κρινεται επιτυχης με βαση τα οικονομικα μεγεθη οχι απο το "fan base" το οποιο δεν μπορει να μετρηθει και μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν, αλλα απο το μεγεθος του budget που εχει οριστει απο την παραγωγη. Το budget μιας ταινιας δεν βγαινει αυθαιρετα, υπαρχουν ολοκληρες μελετες απο πισω. Και οταν αποτυγχανει να φερει τα εσοδα που εχουν οριστει ως στοχος ή οριακα δινει πισω αυτα που εχουν δωσει σαν budget τοτε χαρακτηριζεται φλοπ απο την πιατσα. Το "πατωσε γιατι ειχε τεραστιο μπατζετ" ειναι μια αοριστη διαπιστωση υποκειμενικης φυσης. Και εγω μπορω να πω οτι ο μεσος θεατης δεν ηξερε τι πηγε να δει και ηθελε τελειως διαφορετικα πραγματα απο την ταινια και αυτο μια αοριστη διαπιστωση υποκειμενικη ειναι. Αλλο οι διαπιστωσεις αλλο τα δεδομενα. Και δεδομενα η ταινια απετυχε στο box office.  

Πατωσε οπως ειπε και ο Βιλβεβ εμμεσως γιατι ο μεσος χρηστης κυριως σημερα δεν μπορει να κατσει να απολαυσει μια ταινια, θελει στα πεταχτα να δει κατι μιαμιση ωρα που να ειναι συναμα συναρπαστικο,καλυτερο απο αυτο που ειχε στο μυαλο του, γεματο σποιλερ δηλαδη να ξερεις την μιση ταινια απο πριν και γεματο δραση. Και ξαναλεω κανενα εκθειασμο δεν βλεπω απο τον μεσο θεατη. 

Τωρα μην με ξαναρωτας πιο ηταν το νοημα της αρχικης μου διατυπωσης για ονομα του θεου 15 φορες το εχω εξηγησει. Δηλαδη το περνω και σαν προσβολη οτι κοιτας πεταχτα τα γραπτα του αλλου μπας και βρεις απαντηση σε αυτο που ψαχνεις μονο και δεν διαβαζεις τι λεει ο αλλος..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Πατωσε οπως ειπε και ο Βιλβεβ εμμεσως γιατι ο μεσος χρηστης κυριως σημερα δεν μπορει να κατσει να απολαυσει μια ταινια, θελει στα πεταχτα να δει κατι μιαμιση ωρα που να ειναι συναμα συναρπαστικο,καλυτερο απο αυτο που ειχε στο μυαλο του, γεματο σποιλερ δηλαδη να ξερεις την μιση ταινια απο πριν και γεματο δραση. Και ξαναλεω κανενα εκθειασμο δεν βλεπω απο τον μεσο θεατη. 

Αυτό ισχύει για το μέσο πιτσιρίκι ή απλά τον μέσο θεατή που βλέπει κάτι απλά και μόνο επειδή αυτό το κάτι έχει δημιουργήσει ντόρο ή έχει διαφημιστεί αρκετά ή κουβεντιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτού του είδους τους ανθρώπους δεν τους λαμβάνω ποτέ υπόψιν μου, γιατί αν το έκανα θα έπρεπε να αγνοήσω ταινιάρες όπως το Silence, που ο μέσος χιπστεράς ή κάγκουρας έλεγε ότι παρολίγο να κοιμηθεί στο σινεμά. Όμως και εγώ που είμαι φαν της πρώτης ταινίας Blade Runner και ήξερα τι επρόκειτο να δω, θεωρώ και πάλι πως η ταινία μακρηγορούσε ασκόπως. Δηλαδή το Blade Runner σε τι υστέρησε όσον αφορά τη διήγηση που είπε όσα είχε να πει σε 2 ώρες αντί για 3 όπως η συνέχεια του 2017? Ο Βιλνέβ το έχασε στο ρυθμό της ταινίας με σκηνές όπου ο Γκόσλινγκ ήθελε τρία λεπτά να κάτσει σε ένα σκαλοπάτι (σχήμα υπερβολής). Η υπόθεση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή δυσνόητο και έπρεπε να την κάνει πιο περιεκτική, χωρίς νεκρές σκηνές που δεν προσφέρουν τίποτα στο χτίσιμο της ιστορίας. Απλά είναι αυτό που έγραψα πριν μερικές σελίδες. Ο Βιλνέβ είχε σκοπό να γυρίσει την ταινία σε 2 μέρη, βγήκε 4 ώρες+, το στούντιο του είπε θα γίνει 1 ταινία, δεν είχε να κόψει άλλες σκηνές και έμεινε με ένα 3ωρο που δεν μπορούσε να συμπιεστεί περαιτέρω. 

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Αυτό ισχύει για το μέσο πιτσιρίκι ή απλά τον μέσο θεατή που βλέπει κάτι απλά και μόνο επειδή αυτό το κάτι έχει δημιουργήσει ντόρο ή έχει διαφημιστεί αρκετά ή κουβεντιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτού του είδους τους ανθρώπους δεν τους λαμβάνω ποτέ υπόψιν μου, γιατί αν το έκανα θα έπρεπε να αγνοήσω ταινιάρες όπως το Silence, που ο μέσος χιπστεράς ή κάγκουρας έλεγε ότι παρολίγο να κοιμηθεί στο σινεμά. Πχ εγώ όμως που είμαι φαν της πρώτης ταινίας και ήξερα τι επρόκειτο να δω, θεωρώ και πάλι πως η ταινία μακρηγορούσε ασκόπως. Δηλαδή το Blade Runner σε τι υστέρησε όσον αφορά τη διήγηση που είπε όσα είχε να πει σε 2 ώρες αντί για 3 όπως η συνέχεια του 2017? Ο Βιλνέβ το έχασε στο ρυθμό της ταινίας με σκηνές όπου ο Γκόσλινγκ ήθελε τρία λεπτά να κάτσει σε ένα σκαλοπάτι (σχήμα υπερβολής). Η υπόθεση δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή δυσνόητο και έπρεπε να την κάνει πιο περιεκτική, χωρίς νεκρές σκηνές που δεν προσφέρουν τίποτα στο χτίσιμο της ιστορίας. Απλά είναι αυτό που έγραψα πριν μερικές σελίδες. Ο Βιλνέβ είχε σκοπό να γυρίσει την ταινία σε 2 μέρη, βγήκε 4 ώρες+, το στούντιο του είπε θα γίνει 1 ταινία, δεν είχε να κόψει άλλες σκηνές και έμεινε με ένα 3ωρο που δεν μπορούσε να συμπιεστεί περαιτέρω. 

Καταρχην θα συμφωνησω με το πρωτο μερος του ποστ σου απολυτα, ταυτιζομαι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε περαιτερω καταλαβαινομαστε απολυτα.

Τωρα  να πω οτι ειναι παρανοηση το γεγονος οτι σκοπευε να γυριστει η ταινια σε 2 μερη και το τονισε ο Walker που ηταν ο film editor. 

Still, 2049 is deliberately long. As we found out this week from the film’s editor, Joe Walker, “The first assembly of the film was nearly four hours and for convenience sake and — to be honest — my bladder’s sake, we broke it into two for viewings.” Which caused some outlets to fallaciously report that Blade Runner 2049 had originally been broken up into two parts, but it was always one film, just a long one; there was lots to whittle down, and Villeneuve doesn’t appear to have been all that ruthless about it.

Τωρα για το φλεγον θεμα της διαρκειας θελω να πω το εξης. Καταλαβαινω οτι υπαρχει θεατης που δεν του αρεσει. Επειδη θελω να πιστευω οτι καταλαβαινω την δουλεια του Βιλνεβ που θυμιζει περισσοτερο auter work και λατρευω πολυ το cinematography του και οπως τονιζει οπως παρεθεσα απο επανω ο Walker ηταν εσκεμμενα μεγαλη. Και αν θες την προσωπικη μου αποψη γραφει στη μεγαλη οθονη για τα δικα μου δεδομενα. Γενικα οι δουλειες του εμπεριεχουν πολυ building tension και η δημιουργια της ατμοσφαιρας ειναι κατι που για αυτον παιζει ισως τον πρωτιστο ρολο. Θελει να σε βαλει βαθια μεσα στο περιβαλλον της ταινιας και το εχει κανει και στο Incendies και στο Sicario και στο Arrival εστω και αν δεν ηταν τοσο εμφανες σε αυτα με την διαρκεια. Νομιζω οτι η sci fi "dystopia" που οραματιστηκε και παρεδωσε ειναια αριστουργηματικη και ειλικρινα σε κανενα σημειο της ταινιας δεν βαρεθηκα καθολου, γιατι με συνεπηρε ο κοσμος του, ενιωθα μερος της ταινιας και οχι θεατης. 

Δεν μπορω ομως να πω στον αλλο γιατι δεν το ενστερνιζεται αυτο και γιατι δεν καταλαβαινεις γιατι το εργο επρεπε να διαρκεσει τοσο πολυ και οχι δεν ηταν κατα την προσωπικη μου αποψη μεγαλο σε διαρκεια.. Η το νιωθεις ή οχι. Εγω με τις δουλειες του Βιλνεβ σε γενικοτερο πλαισιο ταυτιζομαι απολυτα μου αρεσει πολυ  ο τροπος που τις προσεγγιζει. Εμπεριεχει πολυ ενσυναισθηση.

Οποτε δυστυχως αλλα δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο, γιατι ειμαι υπερμαχος οχι 3 ωρων αλλα και τεσσαρων αν γινοταν παλι θα το απολαμβανα.. 

Υ.Γ : Και φυσικα δεν υπονοησα οτι οποιος σινεφιλ ή λατρης του ειδους που δεν συμφωνησε με την διαρκεια ειναι εκτος πραγματικοτητας. Ειπα οτι αυτοι ακριβως που περιεγραψες ή ο μεσος θεατης που δεν ειναι και φαν του ειδους, το εκαναν για αυτους τους λογους.  

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, δεν έχει τόση σημασία αν το προόριζε για δυο ή τρια μέρη. Εξάλλου το ανέφερα για να τον δικαιολογήσω. Ευχαριστώ που με ενημέρωσες γιατί το άρθρο που είχα διαβάσει υποστήριζε την αρχική εκτίμηση.

Η άποψή μου για τον Βιλνέβ είναι γενικά θετική αν και προτιμώ μόνο τις Prisoners και Sicario. Μου αρέσει πολύ η κινηματογραφία του και η σωστή θέση που φροντίζει να έχουν οι χαρακτήρες στην κάμερα, κάτι που σπανίζει σήμερα με μια πλειάδα υπερπαραγωγών να αδυνατούν να τραβήξουν ένα πλάνο της προκοπής χωρίς να προκαλέσουν ζάλη στον θεατή ή να στερήσουν σημαντικές λεπτομέρειες από τα μάτια του. 

Σαν οπαδός του Κουροσάβα, προφανώς και δεν έχω θέμα με την διάρκεια απλά θέλω να αξιοποιείται σωστά. Για το Blade Runner 2049 δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Άλλος βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, άλλος μισοάδειο. Είναι θέμα αισθητικής και διάθεσης. Εξαιρούνται φυσικά οι φέροντες την νοοτροπία της μάζας που πήγαν να δουν το Blade Runner και περίμεναν κάτι ανάμεσα σε Matrix και Star Wars. 

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 1/16/2018 στις 12:48 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Συγνωμη αλλα μια ταινια κρινεται επιτυχης με βαση τα οικονομικα μεγεθη οχι απο το "fan base" το οποιο δεν μπορει να μετρηθει και μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν, αλλα απο το μεγεθος του budget που εχει οριστει απο την παραγωγη. Το budget μιας ταινιας δεν βγαινει αυθαιρετα, υπαρχουν ολοκληρες μελετες απο πισω. Και οταν αποτυγχανει να φερει τα εσοδα που εχουν οριστει ως στοχος ή οριακα δινει πισω αυτα που εχουν δωσει σαν budget τοτε χαρακτηριζεται φλοπ απο την πιατσα. Το "πατωσε γιατι ειχε τεραστιο μπατζετ" ειναι μια αοριστη διαπιστωση υποκειμενικης φυσης. Και εγω μπορω να πω οτι ο μεσος θεατης δεν ηξερε τι πηγε να δει και ηθελε τελειως διαφορετικα πραγματα απο την ταινια και αυτο μια αοριστη διαπιστωση υποκειμενικη ειναι. Αλλο οι διαπιστωσεις αλλο τα δεδομενα. Και δεδομενα η ταινια απετυχε στο box office.  

Τωρα μην με ξαναρωτας πιο ηταν το νοημα της αρχικης μου διατυπωσης για ονομα του θεου 15 φορες το εχω εξηγησει. Δηλαδη το περνω και σαν προσβολη οτι κοιτας πεταχτα τα γραπτα του αλλου μπας και βρεις απαντηση σε αυτο που ψαχνεις μονο και δεν διαβαζεις τι λεει ο αλλος..

ναι, αυτο ειπα και στο ποστ μου, οτι πατωσε γιατι δεν εβγαλε κερδος αλλα μπηκανε και μεσα κιολας.

ως επιτυχια αναφερομαι στο οτι προσελκυσε τους φανς και την στηριξανε στο σινεμα, βγαζοντας 70m παραπανω (με τον πληθωρισμο) απο το πρωτοτυπο.

ομως αποδειχθηκε οτι οι φανς δεν ηταν αρκετοι ωστε να βγαλει το κοστος της και να εχει καθαρο κερδος. προφανως δεν δικαιολογουσε τετοιο πανακριβο budget η ταινια,  κατι που το ιδιο το στουντιο παραδεχτηκε και επισημα, οτι υπερεκτιμησαν το μεγεθος του fanbase. ομως το μισο budget να ειχε, θα ειχε γινει η εισπρακτικη επιτυχια οπως σωστα την οριζεις.

το λαθος που εγινε ειναι καθαρα επιχειρηματικο, γιατι αν κανανε σωστα τις μελετες που λες, δεν θα ειχαν δωσει 150m για μια αργη, χωρις δραση hard science ταινια, ακομη και αν ηταν το πολυαναμενομενο σηκουελ του πιο πολυαγαπημενου scifi εργου. 

και γιαυτο δεν βλεπεις εκθειασμο απο τον μεσο θεατη γιατι ο μεσος θεατης την αγνοησε τελειως την ταινια.  και ειναι ιδιος λογος που περιγραφει και ο καναδος γιατι εγινε αυτο. αλλα το στουντιο θεωρησε οτι το brand του Blade Runner ειναι αρκετο για να φερει και τον μεσο θεατη στον κοσμο. αλλα την πατησανε ομως.

το θεμα ειναι οτι τα δεδομενα εχουν αλλαξει και πλεον επικρατει μια κατασταση οπου τα mega-franchises κυριαρχουν, και ειναι τα μονα που δικαιλογουν τετοια budgets. συν οτι πλεον η μιση βιομηχανια ανηκει στην Disney. επομενως τα περιθωρια για ταινιες τυπου Blade Runner 2 εχουν λιγοστεψει, γιατι δεν μπορουν να βγαλουν κερδος ανεξαρτηως της ποιοτητας τους. Βεβαια λενε οτι ολες αυτες οι μικροτερες ταινιες θα βρουν νεα στεγη. αλλα δεν ειναι λυση αυτη. ταινιες οπως τα δυο Blade Runner φτιαχνονται για την κινηματογραφικη εμπειρια. δεν προκειται να δεις τετοια εργα με το ιδιο επιπεδο οραματος και production values στο Νetflix η στο HBO, γιατι τα μεσα και οι συνθηκες που τα διεπουν ειναι τελειως διαφορετικα.

εγω γιαυτο δεν γουσταρω που πατωσε το BR2, ασχετως αν το κοπαναω σε μερικους εδω επειδη προσπαθουν να το βγαλουν με το ζορι υπεραριστουργημα. γιατι η αποτυχια του σημαινει οτι δεν προκειται να δωθουν ουτε καν τα μισα budgets για να δουμε ταινιες αυτου του ειδους στο μελλον. τελειωσε. αυτο ηταν. θα τρωμε στην μαπα απο δω και περα τα Disney Wars και τους ηρωες με τα σπαντεξ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...