Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο BR2049? αυτο που μετα απο ενα μηνα το ξεχασανε ολοι;  :rolleyes:

Τον κοβω τον Σκοτ σε λιγα χρονια εντελως ξεμωραμενο να βγαινει με καμια πανα μονο.

εχει ηδη ξεμωραθει. 
  • Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν ηταν τοσο καλη, δεν θα την ξεχναγανε ολοι τοσο γρηγορα. συζητανε ακομη για την πρωτη 30 χρονια μετα. η δευτερη περασε αλλα δεν ακουμπησε καθολου..

Δημοσ.

oύτε γώ, ούτε οι λίστες so far με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, oύτε οι φανς της πρώτης

πάλι μπερδεύεις την ποιότητα μιας ταινίας με το box office και γενικότερα αμιγώς εξωκινηματογραφικούς παρόμοιους παράγοντες

μια καλή λύση θα ήταν να πας σινεμά καμιά φορά και να κόψεις το wiki και τα φόρουμς αλλά δεν..

δεν πειράζει, διασκεδαστικός as usual

• Like 2
Δημοσ.

εγω ειμαι φαν της πρωτης και την εχω ξεχασει ηδη. οποτε ας μην γενικευουμε. οι λιστες; ε ενταξει. κρατα τις λιστες εσυ. εγω θα κρατησω την θεση της ταινιας στο γιγνεσθαι.

τι ειχα πει απο την αρχη; ο χρονος θα δειξει την πραγματικη αξια και impact του σηκουελ.

επομενως θα περιμενε κανεις οτι το μεγαλυτερο scifi της τελευταιας 20ετιας, ανωτερο απο την πρωτοτυπη ταινια, με τοσο τρελο hype και εκθαμβωτικες κριτικες θα παρεμενε λιγο παραπανω στην συνειδηση του κοσμου.

οπως ηταν αναμενομενο δεν συνεβει αυτο ομως. επειδη ολα τα παραπανω δεν αντικατοπτριζουν το πραγματικο μικρο μεγεθος της ταινιας.

Δημοσ.

Καλα και η πρωτη ταινια αργησε πολυ να καθιερωθει.....θελουν χρονο αυτα τα πραγματα. Δεν λες στο διμηνο πανω, οπα μαγκες all time claccic ταινια, ειδικα σε scifi.

Ρε killik panta προσπαθω να σε διαβαζω ηρεμα, αλλα το να ξεφτιλιζεις οτι καλο  κυκλοφορει και να εξυμνεις το avatar.......ε ρε φιλε δεν γινεται απλα ..........φιλικα παντα  :-D

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, το 2049 θέλει απλώς χρόνο για να καθιερωθεί; Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ή τώρα ή ποτέ. Η ταινία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά έχει σοβαρές αδυναμίες (απουσία πρωτοτυπίας, οράματος, δυνατού score κ.α.). Γι' αυτό και συμφωνώ ότι θα ξεχαστεί γρήγορα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα και η πρωτη ταινια αργησε πολυ να καθιερωθει.....θελουν χρονο αυτα τα πραγματα. Δεν λες στο διμηνο πανω, οπα μαγκες all time claccic ταινια, ειδικα σε scifi.

Ρε killik panta προσπαθω να σε διαβαζω ηρεμα, αλλα το να ξεφτιλιζεις οτι καλο κυκλοφορει και να εξυμνεις το avatar.......ε ρε φιλε δεν γινεται απλα ..........φιλικα παντα :-D

μα η δευτερη ταινια δεν ειχε το προβλημα της πρωτης, η οποια οταν πρωτοβγηκε θαφτηκε απο κοινο και κριτικους επειδη ηταν μπροστα απο την εποχης της.

εδω και διαφημιση ειχε με τα social media/geek sites, και τρελο hype, και υπερθετικες κριτικες, τα παντα στρωμενα γιαυτην ηταν. αλλα ηδη την εχουν ξεχασει ολοι.

δηλαδη τωρα τι περιμενουμε να ξανανακαλυψει ο κοσμος το "obscure" αριστουργημα στο bluray?  :rolleyes:

επισς να σημειωθει οτι εσυ εκανες αναφορα στο Avatar. οχι εγω. αυτο γιατι καποιοι εδω επιμενουν οτι τρολαρω εγω τα τοπικς με το Αvatar.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ πάντως δεν το ξέχασε κανεις, γεμάτη αίθουσα 500 θέσεις με 20 λίρες εισιτήριο :)

Στο Dunkirk που πήγα ακριβώς πριν το BR2049 είχε λιγότερα άτομα και ήταν και σε 15/70mm IMAX film.

Δημοσ.

Προσωπικά, τη θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Προσέξτε ότι είπα της χρονιάς και όχι όλων των εποχών :P, για να μην παρεξηγηθώ... Μικρή σημασία φυσικά έχει αν θεωρηθεί σε βάθος χρόνου αξιόλογη, σε τι βαθμό και για ποιους λόγους εφόσον εγώ την απόλαυσα στο σήμερα. Ας θαφτεί, ας εξυμνηθεί, ας ξεχαστεί μικρή σημασία έχει.

Ερώτηση, γτ σώνει και ντε έπρεπε να είναι πρωτότυπη για να θεωρηθεί "αντικειμενικώς" καλή η ταινία;  

χμμ...

KilliK

αν ηταν τοσο καλη, δεν θα την ξεχναγανε ολοι τοσο γρηγορα. συζητανε ακομη για την πρωτη 30 χρονια μετα. η δευτερη περασε αλλα δεν ακουμπησε καθολου..
KilliK

τι ειχα πει απο την αρχη; ο χρονος θα δειξει την πραγματικη αξια και impact του σηκουελ.

Μια λογική εξήγηση για τα παραπάνω παρακαλώ;  :-D

Δημοσ.

κριμα που δεν ειχε και η δευτερη τετοιες σκηνες. της ελειπε σιγουρα ο λυρισμος.

Δεν αποθαρρύνομαι γιατί δεν περιμένω τίποτα από τις καινούργιες ταινίες

Δημοσ.

Μικρή σημασία φυσικά έχει αν θεωρηθεί σε βάθος χρόνου αξιόλογη, σε τι βαθμό και για ποιους λόγους εφόσον εγώ την απόλαυσα στο σήμερα. Ας θαφτεί, ας εξυμνηθεί, ας ξεχαστεί μικρή σημασία έχει.

καλα ναι σιγουρα. αμα αρεσε σε καποιον αυτο αρκει και εχει και πραγματικη σημασια. απο κει και υστερα, συζητηση κανουμε για το ποσο αριστουργηματικη ειναι στην πραγματικοτητα.

Μια λογική εξήγηση για τα παραπάνω παρακαλώ;   :-D

σε τι; 

έψαξα και την ελληνική εκδοχή από τον Νικολαΐδη αλλά δε τη βρήκα

ποια ελληνικη εκδοχη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...