Προς το περιεχόμενο

Blade Runner 2049

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι στο Avatar πως είχαμε εντυπωσιαστεί με το 3d και τα εφέ και λέγαμε "wow" απλά μόλις το σκεφτείς σπίτι σου μετά λες οκ τέρμα τετριμμένο σενάριο, χωρίς εκπλήξη, κλισέ χαρακτήρες και archetypes και τίποτα άλλο.

Τεχνικά άψογο για τότε αλλά μέχρι εκεί.

• Απαντ. 563
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κανείς από τους συντελεστές δεν είχε μιλήσει για sequel 

μας επεισες:

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/blade-runner-2049-behind-big-bet-by-alcon-a-sequel-1043128

http://www.ign.com/articles/2017/06/22/blade-runner-turns-35-ridley-scott-discusses-the-films-legacy-deckards-true-nature-and-the-future-of-the-series

δεν δαπανας $150m για να φτιαξεις μια solo arthouse ταινια. ειναι μια επενδυση με μακροχρονιο πλανο, ετσι δουλευει πλεον η βιομηχανια.

και ΤΟΤΕ θα ήταν που θα είχαμε ένα sequel χωρίς λόγο ύπαρξης (βλ τα upcoming Avatar)

ο Cameron σχεδιαζε πολλαπλα Avatar sequels πριν καν βγει η πρωτη ταινια. εχουμε εξαιτιας της απροσμενης τεραστιας επιτυχιας της, περισσοτερα απο οσα υπολογιζε; σιγουρα.

Οπότε όσοι γουστάραμε μάλλον ευγνώμονες πρέπει να είμαστε για την εμπορική αποτυχία του BR2049.

ναι, νασαστε ευγνωμονες που απετυχε. και ας σημαινει οτι απο δω και περα, η βιομηχανια θα γινει ακομη περισσοτερο απροθυμη να επενδυει σε scifi ταινιες μεσαιου/μεγαλου budget.

PS: Λες και το original το οποίο κόβεται στο σημείο που ένας Blade Runner το σκάει με μια Replicant, ή για το οποίο υπάρχουν ακόμα debate για το αν ο Deckard ήταν άνθρωπος ή Replicant, είχε το πιο μαζεμένο τέλος ever.

δεν ειναι το ιδιο. ο Deckard ως χαρακτηρας ειχε το resolution του, η αποστολη του ολοκληρωθηκε ενω η Rachel δεν ηταν καν το επικεντρο της ιστοριας. το τελος ειναι καθαρα noir, με τον hardboiled ηρωα να φευγει με την γκομενα που ειχε γνωρισει.
επισης αυτα περι της ταυτοτητας του Deckard, ειναι βλακειες που μπηκαν απο τον ιδιο τον Ridley στα cuts που εβγαλε αργοτερα, και τα οποια δεν βγαζουν νοημα ενω χαλανε την αρχικη ταινια.

στο σηκουελ, ναι μεν εχουμε το resolution του K, αλλα οτιδηποτε αλλο το εχουν αφησει στην μεση. λογικο, αφου η ταινια ειχε γραφτει και για να ετοιμασει το εδαφος για σηκουελς. 

Εσείς θυμάστε όταν βγήκε το Avatar διθυράμβους και κουβέντες για "κλασικό" και "αριστούργημα"; Εγώ καθόλου. Θυμάμαι τη συντριπτική πλειοψηφία κριτικών να τη χαρακτηρίζει από πολύ καλή μέχρι και χλιαρή.

Το μόνο που θυμάμαι να εκθειάζεται είναι το 3D, δηλαδή ένα καθαρά τεχνικό κομμάτι.

ακριβως.

πηρε θετικες κριτικες και χαρακτηριστηκε gamechanger στον τεχνικο τομεα.

σιγουρα δεν την βαφτισανε το "μεγαλυτερο scifi αριστουργημα της τελευταις 25ετιας" οπως το BR2.

η μια απο τις "top 10 ταινιες ολων των εποχων, ισαξια του 2001" οπως λεγανε για το Gravity.

η η ταινια που "αλλαξε την φορμα και το περιεχομενο του κινηματογραφου", οπως ειχανε πει για το Interstellar. 

see the pattern? γιαυτο δεν παιρνω σοβαρα τετοιες δηλωσεις απο "επαγγελματιες" κριτκους και μη, γιατι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για τι πραμα μιλανε.

• Like 1
Δημοσ.

οτι το κανει επιτηδες ειναι σιγουρο, αλλα γιατι να φαει ban, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει

Γιατι το θεμα οπως και σχεδον ολα τα θεματα το φορουμ δεν ειναι για avatar/warcraft, οπου μας πριζει διαρκως, και περαν του οτι κανει μπαμ πως δεν εχει δει την ταινια, φυσικα και δεν μπορει κανενας να εκτροχιαζει θεματα επειδη μπορει!

Δημοσ.

Γιατι το θεμα οπως και σχεδον ολα τα θεματα το φορουμ δεν ειναι για avatar/warcraft, οπου μας πριζει διαρκως, και περαν του οτι κανει μπαμ πως δεν εχει δει την ταινια, φυσικα και δεν μπορει κανενας να εκτροχιαζει θεματα επειδη μπορει!

οτι δεν γουσταρω οτι λεει το εχω πει, τα θεωρω αερολογιες βασικα, αλλα κανεις δεν μπορει να σε banarei για οτι πιστευεις εσυ, ουτε βριζει ουτε κανει κατι αλλο, την γνωμη του λεει ο ανθρωπος, καλη η κακη αυτη ειναι

Δημοσ.

οτι δεν γουσταρω οτι λεει το εχω πει, τα θεωρω αερολογιες βασικα, αλλα κανεις δεν μπορει να σε banarei για οτι πιστευεις εσυ, ουτε βριζει ουτε κανει κατι αλλο, την γνωμη του λεει ο ανθρωπος, καλη η κακη αυτη ειναι

Υπαρχουν αντιστοιχα θεματα για να γραψει το ποσο υπεροχες ταινιες ειναι οι παραπανω (γελαμε!), οχι ομως εδω. Και οι κανονες ειναι συγκεκριμενοι γιαυτα που κανει.

http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-όροι-χρήσης/

Δημοσ.

Υπαρχουν αντιστοιχα θεματα για να γραψει το ποσο υπεροχες ταινιες ειναι οι παραπανω (γελαμε!), οχι ομως εδω. Και οι κανονες ειναι συγκεκριμενοι γιαυτα που κανει.

εγω απλα νομιζω θελει να πηγαινει κοντρα στα παντα, καλα κακα, ετσι απλα, για τους κανονες δεν ξερω δεν ειμαι mod  :P

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι στο Avatar πως είχαμε εντυπωσιαστεί με το 3d και τα εφέ και λέγαμε "wow" απλά μόλις το σκεφτείς σπίτι σου μετά λες οκ τέρμα τετριμμένο σενάριο, χωρίς εκπλήξη, κλισέ χαρακτήρες και archetypes και τίποτα άλλο.

Τεχνικά άψογο για τότε αλλά μέχρι εκεί.

Αυτό που πρέπει όλοι στο insomnia να κράζουμε το avatar επειδή αρέσει στον killik, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Γ@μησε σαν ταινία, τέλειος κόσμος, φοβερή δράση, απίστευτο οπτικοακουστικά, πραγματική απόλαυση. Ξεκολλήστε.

• Like 2
Δημοσ.

;;; εγω πουθενα δεν αναφερθηκα στο Αβαταρ εδω περα, αλλοι το σχολιασανε πρωτοι απο το πουθενα και τους απαντησα στη συνεχεια.

σε αυτους πεστα, οχι σε εμενα.

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει όλοι στο insomnia να κράζουμε το avatar επειδή αρέσει στον killik, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Γ@μησε σαν ταινία, τέλειος κόσμος, φοβερή δράση, απίστευτο οπτικοακουστικά, πραγματική απόλαυση. Ξεκολλήστε.

Πρώτον δεν το έκραξα, είπα πως τεχνικά είναι άψογο αλλά από εκεί και πέρα προσωπικά δε μου λέει τίποτα, ούτε που το έχω ξαναδει από τότε.

Δεύτερον πραγματικά χέστηκα σε ποιον αρέσει και σιγά μη μπω στο κόπο να ασχοληθώ σοβαρά με τον Killik

• Like 4
Δημοσ.

Στο χέρι μας είναι να σταματήσει με κάποιο τρόπο όλο αυτό. Απλά αγνοήστε τον. Ο άνθρωπος απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή πάνω του. Τα POST που κάνει στην πλειοψηφία τους είναι copy paste από σχόλια άλλων στο reddit κτλ. Όταν σε δεκάδες ταινίες βγάζει άποψη πριν κυκλοφορήσουν απλά διαβάζοντας leaked σενάρια τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

Στο χέρι μας είναι να σταματήσει με κάποιο τρόπο όλο αυτό. Απλά αγνοήστε τον. Ο άνθρωπος απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή πάνω του. Τα POST που κάνει στην πλειοψηφία τους είναι copy paste από σχόλια άλλων στο reddit κτλ. Όταν σε δεκάδες ταινίες βγάζει άποψη πριν κυκλοφορήσουν απλά διαβάζοντας leaked σενάρια τι να λέμε τώρα.

εγω ειχα μαντεψει 4chan αντι για reddit  :P

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι φτιάνει και τι πιστεύει αυτός ή οιαδήποτε άλλος, αλλά το Avatar ήτανε πολύ καλό στα εφέ εάν το έβλεπες στον σινεμάς...μέχρι να βγουν ταινίες που είχαν και εφέ και σενάριο.

Πέραν τούτου ήταν μια βαλούτα με overhype μαρκετινγκ λόγω 3Δ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...