revolver1990 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το avatar θα είναι δυνατό πριν καν το τραιλερ. 1
speedy23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 "And that's how you scatter the roaches"
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Έχω φάει τρελό hype και το μόνο που φοβάμαι είναι η μονοτονία του gosling.Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο του 1ου. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ανάλογο του πρώτου δεν θα είναι, ακόμα και αν είναι πραγματικά σπουδαίο.- το πρώτο είναι cult κλασσικό 30+ ετών, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την υστεροφημία του ακόμα και αν είναι άψογο το 2049... άσε που πλέον την σημερινή εποχή, με το σημερινό κινηματογραφικό κατεστημένο και την κατιούσα που έχει πάρει η όλη κινηματογραφική εμπειρία ελέω ενός απαίδευτου και ανυπόμονου κοινού που ενδιαφέρετε κυρίως για box office records, γρήγορους ρυθμούς και καμία προδιάθεση για περαιτέρω σκέψη αλλα ατελειωτο exposition και μηδενικη διαθεση για γκριζα σημεια και ''αναπαντητα ερωτηματα και αμφιβολιες'', είναι σχεδόν απίθανο -το ευρύ, όχι οι λιγοι εναπομείναναντες μη αλλοτριωμένοι- να το δεχθεί θετικά... εδώ σήμερα ακούω από κόσμο ότι το είδες πρώτη φορά και κοιμήθηκε στο εικοσάλεπτο ή δεν κατάλαβε το τέλος και ήταν γιαυτό μαλακία κτλ κτλ :p Το κλού εδώ είναι ότι έχεις από πίσω τον Βιλνέβ - που μακρυά από παπαγαλάκια και χολυγουντάκηδες τύπου killik και σια που δεν μπορούν να δούν κάτι άλλο από εφέ και απλοικούς συμβολισμούς καλού/κακού κτλ και δν έχουν σχέση με τον κινηματογράφο εκτός από την marketing πλευρά του- ο οποιος εκτος απο οτι εχει κανει απο εξαιρετικες μέχρι σχεδον άψογες ταινίες so far, ειναι ένας σκηνοθέτης εκτός συστήματος ακόμα, παρόλο που έχει συνεργαστεί με πολλούς σταρ στην μετα-prisoners αμερικανικη περιοδο του... οι ταινιες του δεν ειναι ουτε ψυχρες ουτε επιτηδευμενα πολυπλοκες ουτε με γοργες ροες ουτε με αυτοσκοπο τον εντυπωσιασμο του κοινου... πανω απολα ομως ειναι ταινιες ανθρωπινες και εντονα ψυχαναλυτικες, χωρις προβλημα να δειξει σκληρες σκηνες, αμφιλεγομενου ηθικης ανθρωπινα χαρακτηριστικα ή βαθια αμφιλεγόμενες καταλήξεις των ιστοριων του... για αυτό και νομίζω πως αν είναι ένας σκηνοθέτης να ασχοληθεί με ένα τόσο κλασσικό έργο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος από τον Βιλνεβ... συν στα παραπανω, ειναι και εντονα -οσο περναει ο καιρο ακομα περισσοτερος- και οπτικος αρκετα βιρτουοζος σκηνοθετης οποτε θα ταιριάξει θεωρώ ιδανικά στην οπτική εξτραβαγκάνζα του πρωτότυπου... (+ οκ οι σταθεροι του συνεργατες σε φωτογραφια/μουσικη που ειναι οτι ισως καλυτερο κυκλοφορει σημερα στο χωρο) το θέμα είναι στο σενάριο όμως για μένα, εξίσου με το οπτικό/τεχνικό μέρος, και λίγο μ ανησυχεί ο Μichael Green... μπορεί η παρουσία του στην τηλεόραση να είναι εξαιρετική ως τώρα + στα κομικς (το Kings ειναι εξαιρετικη σειρα + αναμενετε να συνεργαστει με θηρια οπως ο Gaiman για το American Gods) + προσλήθφει για τα Logan + επομενο alien (που για το Logan εχουν γραφτει ηδη εξαιρετικα σχολια απο καποια pre-screenings του πρωτου ημιωρου) αλλα οκ, το Green Latern μπορει να ηταν μια τεραστια ατυχης στιγμη στη καριερα του, μπορει ομως και οχι... για τον Fancher δε ξερω τι να πω, εχει να πιασει πενα 20 χρονια κοντα αλλα εχει γραψει το πρωτοτυπο + αλλα 2-3 σεναρια σε ολη του τη καριερα οποτε νομιζω οτι μπορει να αποδειχθει εξαιρετικη ή και οχι επιλογη γνκ το θεμα του σεναριου ακροβατει για μενα μεταξυ εξαιρετικων προοπτικων ή αποτυχιας... θελω να πιστευω οτι επεδη ο Βιλνεβ δεν ειναι χτεσινος αλλα προσεχει πολυ τα εργα του, δεν θα δεσμευτηκε με κατι εξαρχης κακογραμμενο ή τοσο αμφιβολο... το καστ αν και δεν ειμαι φαν γκοσλινγκ ιδιαιτερα, οκ, γαμαει.- γνκ το blade runner ειναι μακραν η αγαπημενη μου νομιζω αγγλοφωνη ταινια εβερ και ειμαι ο τελευταιος που θα ζητουσε σηκουελ... ακομα το θεωρω αχρειαστο αλλα ομολογω οτι ολο το τημ, μου εχει κερδισει το ενδιαφερον και ισως μεσα μου πιστευω σε μια αξιοπρεπη ταινια-συμπληρωμα του πρωτοτυπου αριστουργηματος... 5
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Fincher, Jean Pierre Jeunet θα μπορούσαν να αποδόσουν ανάλογα. Αλλά δεν είμαι ούτε κριτικός ταινιών,ούτε καν σινεφίλ. Επίσης, R-rated http://screenrant.com/blade-runner-2-2049-images-ryan-gosling-harrison-ford/ 1
Getta Robo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το ρητο λεει πως μια φωτογραφια, αξιζει χιλιες λεξεις. Οι φωτογραφιες απο το νεο Blade Runner ομως, αξιζουν δεκαδες χιλιαδες λεξεις. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=gCcx85zbxz4 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :D 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Visualy η ταινία φαίνεται για 10αρι. Να δούμε και σαν ιστορία τι θα λέει... (και η μουσική φαίνεται πολύ καλή και κοντά στη πρωτότυπη) 3
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 μονο με BR δεν μοιαζει αυτο το πραμα. και ο ηρωας ειναι ξανα ο special one? οποτε παμε για requel, οπως το υποψιαζομουν. https://www.youtube.com/watch?v=gCcx85zbxz4 1
LongTom Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ^Δεν ξέρω τι λες, αλλά εμένα με άρεσε το τρέηλερ. Από την ύπαρξη της Σοβιετίας μέχρι την υπόκρουση αλα Βαγγέλης.Όλα ωραία δείχνουν. 3
kostool13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 μονο με BR δεν μοιαζει αυτο το πραμα. Όντως, τι 1080p και αναλύσεις του σατανά είναι αυτές... αυτό το grittiness που είχε το original όταν το έβλεπα σε VHS με ένα κόκκο ΝΑ με το συμπάθιο δεν μπορεί να γίνει replicate (pun intended) με τίποτα.
saxos55 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 και ο ηρωας ειναι ξανα ο special one? Πάντως εμένα μου φαίνεται «στημένο» για να προκαλέσει hype. Στο 1.56 που γυρίζει η Joi και λέει στον K «I always told you, you're special», έχω την εντύπωση πως δεν ταιριάζει το background της/φωτισμός της/γωνία που κοιτάζει με το background/φωτισμό/γωνία που κοιτάζει ο K. Είτε το λέει σε κάποιον άλλο και έχουν επίτηδες μοντάρει τη σκηνή έτσι, είτε πολύ απλά κάνω λάθος. Θα δείξει όταν βγουν πιο πολλές πληροφορίες. Όπως και να'χει μου φαίνεται κουλό να αφήσουν να εννοηθεί από το πρώτο trailer πως είναι replicant. Κατά τα άλλα το trailer τα σπάει.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πάντως εμένα μου φαίνεται «στημένο» για να προκαλέσει hype. Στο 1.56 που γυρίζει η Joi και λέει στον K «I always told you, you're special», έχω την εντύπωση πως δεν ταιριάζει το background της/φωτισμός της/γωνία που κοιτάζει με το background/φωτισμό/γωνία που κοιτάζει ο K. Είτε το λέει σε κάποιον άλλο και έχουν επίτηδες μοντάρει τη σκηνή έτσι, είτε πολύ απλά κάνω λάθος. Θα δείξει όταν βγουν πιο πολλές πληροφορίες. Όπως και να'χει μου φαίνεται κουλό να αφήσουν να εννοηθεί από το πρώτο trailer πως είναι replicant. Κατά τα άλλα το trailer τα σπάει. πιθανον. ομως οι παραγωγοι εχουν ηδη δηλωσει οτι στην ταινια υπαρχει μια συνταρακτικη αποκαλυψη για την ιδια την ανθρωποτητα. και πως σχεδιαζουν μερικα ακομη sequels με τον Gosling πρωταγωνιστη. και εδω ξεκιναει το προβλημα. η πρωτη ταινια ηταν απλως μια hard boiled ιστορια με καποιες μεγαλες ιδεες μεσα. τωρα, η ιστορια ξεφευγει απο το προσωπικο επιπεδο, και γινεται κατι μεγαλεπηβολο με παγκοσμιες προεκτασεις. γιαυτο και αυτα περι special μπορει και να αφορουν τον ιδιο τον χαρακτηρα του Gosling. μπορει και οχι. το μονο σιγουρο ομως ειναι πως αυτο το σετυπ δεν εχει καμια σχεση με τον πνευμα της πρωτης ταινιας. θελουν να μετατρεψουν το BR σε blockbuster franchise, και απο Sam Spade πηγαμε στον Neo. ως φαν της πρωτοτυπης, δεν μου αρεσει αυτο που κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα