nickmanak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν θα επρεπε να με υποχρεωνουν να δω prequel shorts. Εγω δεν θυμομουν καν την ταινια του 82 (την ειχα δει στα 90s) και δεν ειχα ορεξη να την ξαναδω χαρην της καινουργιας. Για αυτο και εγραψα πριν μερες οτι θα προτιμουσα νεα ταινια με νεο σεναριο, χωρις τους παλιους μεσα. Σικουελ μετα απο 35 χρονια δεν εχει νοημα. Αυτα γινονται στα ντουζένια μιας ταινιας.
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 με την διαφορα οτι η πρωτη τανια ηταν 117 λεπτα, ενω αυτη 164 λεπτα. επισης ειχε μοιραστει σε δυο subplots: τον Deckard να κυνηγαει τα ρεπλικαντς και τα ρεπλικαντς να ψαχνουν τροπο να συναντησουν τον Ταιρελ. υπηρχαν περισσοτεροι ενδιαφερονται χαρακτηρες, αναμεσα τους και η ιδια η δυστοπικη μητροπολη. στο σηκουελ απουσιαζουν ολα αυτα τα στοιχεια, πως να μην βαρεθει ο κοσμος ακομη και εκεινοι που δεν εχουν θεμα με αργες ταινιες; Δεν θα επρεπε να με υποχρεωνουν να δω prequel shorts. Εγω δεν θυμομουν καν την ταινια του 82 (την ειχα δει στα 90s) και δεν ειχα ορεξη να την ξαναδω χαρην της καινουργιας. Για αυτο και εγραψα πριν μερες οτι θα προτιμουσα νεα ταινια με νεο σεναριο, χωρις τους παλιους μεσα. Σικουελ μετα απο 35 χρονια δεν εχει νοημα. Αυτα γινονται στα ντουζένια μιας ταινιας. το κακο ειναι οτι αυτη η ταινια δεν σου δινει καν την αιθηση οτι ανηκει στο συμπαν του BR. το adventure game του 90 ηταν πιο BR-ish, απο οτι το σηκουελ. αν παιρνανε τις ιδεες που ειχανε και φτιαχνανε μια πρωτοτυπη ταιναι που εστεκε μονη της, χωρις καμια σχεση με το BR, και ηταν και μικροτερη σε διαρκεια, πιστευω θα ηταν εξαιρετικη.
Wayward Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 It's dead, Jim http://deadline.com/2017/10/happy-death-day-blade-runner-2049-weekend-box-office-the-foreigner-jackie-chan-1202187771/ μπα, ξερει τι λεει. No he doesn't
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 oh, yes, he does. Ε ναι αλίμονο γιατί ως γνωστόν άποψη χωρίς επιχειρήματα είναι ότι το καλύτερο σε ένα forum,που υποτίθεται ο σκοπός είναι ο διάλογος /αντίλογος.......Είτε η ταινία είναι η δεν είναι φόλα όπως λες,ο τρόπος σκέψης σου δυστηχως είναι .... πεταξε αυτο το πουλακι. ετσι μου λεγανε παλιοτερα, και μολις τους εβαζα ενα ωραιο σεντονακι για μια ταινια, ουτε καν μπαινανε στο κοπο να το διαβασουν. το απαξιωνανε μονολεκτικα και μενανε στο να παπαγαλιζουν τις θεσεις τους και να κοροιδευουν. προτιμω να αφιερωνω το χρονο μου για επιχειρηματα στα ξενα φορα, εκει τουλαχιστον οι αποψεις υπαρχουν για να ανταλλασσονται. εδω περα ο λακωνικος σχολιασμος ειναι αρκετος.
Wayward Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δε θα κάτσω να παίξω την κολοκυθιά μαζί σου... Keep walking 6
LongTom Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 http://deadline.com/2017/10/happy-death-day-blade-runner-2049-weekend-box-office-the-foreigner-jackie-chan-1202187771/ . In the more mature markets where moviegoers remember the original Blade Runner – read Italy, Germany and the United Kingdom – there’s a rich ancillary in the studio’s Pan BSkyB TV deal. Σε αυτό συμφωνώ, όταν ήμουν στον σινεμάς την προηγούμενη εβδομάδα το ΙΜΑΧ ήταν τίγκα και ευτυχώς είχα προ-αγοράσει το εισιτήριο. Σίγουρα αυτό θα συνεχίσει και στις ενοικιάσεις. Πάντως από ότι άκουσα από φίλους και στην Γερμανία, όλοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες με γεμάτες ή αίθουσες με κανονικό λαό.Μόνο στο Murica άκουσα για άδειες αίθουσες..
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 μονο που στο αμερικα οι αιθουσες ειναι περισσοτερες... εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειχε την ηλιθια ιδεα να επενδυσει $170m σε ενα εμπορικα αποτυχημενο property ηλικιας 35 χρονων, για να το μετατρεψει σε επικερδες franchise. δεν μαθανε απο το Tron Legacy? Δε θα κάτσω να παίξω την κολοκυθιά μαζί σου... Keep walking κανεις δεν σου πε να το κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σεβαστή η άποψή σου, αλλά γίνεσαι κουραστικός. Από το 2016 που ξεκίνησε το θέμα στο insomnia, πριν καν δεις την ταινία τα ίδια γράφεις ξανά και ξανά Ούτε καν κριτική έκανες επί της ουσίας, απλά τρολάρεις αυτούς που είδαν την ταινία. Για άτομο που σνομπάρει τα ελληνικά φόρουμ έχεις γράψει υπερβολικά πολλές απαντήσεις. Οπως ειπώθηκε και πριν τα πιο πολλά που ακούστηκαν είναι τα κλασικά παπουδίστικα επιχειρήματα του στυλ "όταν εγώ έβλεπα blade runner εσείς δεν είχατε γεννηθεί και χάσατε την μαγεία νιούφηδες". Στην προσπάθεια σου να θάψεις το νέο, υποτιμάς και το παλιό αποκαλώντας το αποτυχημένο property, λες και φοβάσαι μην το μάθουν οι νέοι και χάσει την underground γοητεία και δεν είναι πια μυστική γνώση για τους λίγους.
Spartan117 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πάω να την ξαναδώ τελικά. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό όπως λίγες ταινίες τελευταία. 6
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στην προσπάθεια σου να θάψεις το νέο, υποτιμάς και το παλιό αποκαλώντας το αποτυχημένο property, λες και φοβάσαι μην το μάθουν οι νέοι και χάσει την underground γοητεία και δεν είναι πια μυστική γνώση για τους λίγους. ποιος ειχε την ηλιθια ιδεα να επενδυσει $170m σε ενα εμπορικα αποτυχημενο property ηλικιας 35 χρονων, καταλαβαινεις τωρα γιατι δεν μπαινω στον κομπο να αναλυω τις ταινιες; οταν ο καθενας καταλαβαινει αυτο που θελει και οχι αυτο που γραφει ο συνομιλητης του; μια απλη προταση εγραψα και την διαστρεβλωσες τελειως για να πεις τα δικα σου. οσο για το υπολοιπα, αστο.
Wayward Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 To Happy death day πήγε λέει καλύτερα στο Αμέρικα από το Blade runner... μεγάλη έκπληξη σε μια αγορά που ο μέσος όρος attention span του κοινού είναι οκτώ δευτερόλεπτα... 2
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 το νεανικο κοινο δεν υπηρχε περιπτωση να παει να δει μια τοσο αργη και βαρετη ταινια. και αυτο ισχυει για ολες τις χωρες, ακομη και στην ευρωπη οπου πηγε καλυτερα, αυτοι που την ειδαν κυριως ηταν ενηλικες. το ιδιο το στουντιο ειναι υπευθυνο γιαυτο το φιασκο, επειδη δαπανησε τοσα πολλα χρηματα για μια τριωρη arthouse ταινια. με ενα μετριο budget θα ειχε εξασφαλισει το επομενο σηκουελ, but nope.
hexenlord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 το νεανικο κοινο δεν υπηρχε περιπτωση να παει να δει μια τοσο αργη και βαρετη ταινια [demographics analyst]. και αυτο ισχυει για ολες τις χωρες [universal demographics analyst-promoted], ακομη και στην ευρωπη οπου πηγε καλυτερα, αυτοι που την ειδαν κυριως ηταν ενηλικες [European demographics analyst-demoted]. το ιδιο το στουντιο ειναι υπευθυνο γιαυτο το φιασκο [CEO-Βoard of Directors], επειδη δαπανησε τοσα πολλα χρηματα [Internal auditor] για μια τριωρη arthouse ταινια [Producer]. με ενα μετριο budget θα ειχε εξασφαλισει το επομενο σηκουελ [Investor-Feasibility expert], but nope. Ποιος ειπε οτι τα μεγαλα μυαλα εχου φυγει στο εξωρετικο. Σε αλλα νεα τωρα, την ξαναειδα χτες κυριως μετα απο προτροπη ενος μελους (ξεχναω ποιος το εγραψε) οτι τη δευτερη φορα θα παρατηρησουμε πολυ περοσσοτερες λεπτομεριες. Και ετσι ειναι. Απολυτως λογικο φυσικα, απολυτως θετικο επισης καθως στην ουσια ζεις την ταινια μεχρι το μεδουλι. Μετα και απο την δευτερη προβολη δεν αλλαζω την αποψη μου πως ειναι απιστευτη ταινια απο μονη της και αριστουργημα αν αρχισουν οι συγκρισεις με αλλες scifi ταινιες των τελευαταιων χρονων. Το οτι δεν παει (τοσο) καλα στην αμερικη λεει αυτο που ακριβως λεει και τιποτα παραπανω (η παρακατω). Μακαρι να εβγαιναν συχνοτερα τετοιες ταινιες. 6
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Την είδα κι εγώ με τη σειρά μου.. Άρτια τεχνικά με εξαιρετική σκηνοθεσία/φωτογραφία όπως πάντα από τον Βιλνεβ και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, ορισμένοι χαρακτήρες δε με "έψησαν" τόσο όπως ο "νέος" Tyrell και η "ψηφιακή γκόμενα" του πρωταγωνιστή. Μάλιστα με τη δεύτερη σπαταλήθηκε υπερβολικά πολύς χρόνος. Αρκετά καλή η παρουσία του Χάρισον Φόρντ. Στο τέλος ένιωσα ότι "κάτι έλειπε" στην ταινία ώστε να έλθει μια κορύφωση. 7/10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στο τέλος ένιωσα ότι "κάτι έλειπε" στην ταινία ώστε να έλθει μια κορύφωση. Το άφησαν για την επόμενη (που μάλλον δεν θα υπάρξει)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα