KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχουν πάλι τα φιλοσοφητικά ερωτήματα/αναζητήσεις και παρουσιάζονται με κομψό τρόπο, όχι απότομα και τονισμένα ώστε να εντυπωσιάσουν. ειδαμε την ιδια ταινια; οι κανονικοι ανθρωποι δεν το ριχνουν συνεχεια στο φιλοσοφικο στις συζητησεις τους. σε αυτη την ταινια, ολοι ειχαν να κανουν και μια φιλοσοφικη ερωτηση και να την συνοδευουν με την δικια τους απαντηση. ΟΛΟΙ!. α τι ειναι αναμνηση; α τι ειναι DNA? α τι ειναι αγαπη; μα ποιος μιλαει ετσι στην καθημερινη ζωη; μου θυμισε τα GITS 2 και Matrix, τα οποια πηρανε το φιλοσοφικο κομματι απο τις πρωτες ταινιες και το ξεχειλωσανε τελειως. το ιδιο και το BR2. στο πρωτοτυπο, τα οποια φιλοσοφικα ερωτηματα δεν τα ρωταγε η ταινια, τα εδειχνε η τα υπονοουσε. γιατι αλλωστε το expository voice narration ηταν κατακτριτεο και αφαιρεθηκε απο την DC? γιατι τηελγραφουσε τα ερωτηματα απευθειας στο κοινο. αυτο οι φανς δεν το γουσταρανε επειδη δεν ειναι καλο storytelling, χαλαει την ταινια. και βγηκε ο Villeneuve να τους καθησυχασει οτι δεν θα υπαρχει εσωτερικος μονολογος που να εξηγει τα παντα στην ταινια. αλλα παει και το κανει με τους χαρακτηρες-ρομποτακια του, και αυτο ξαφνικα θεωρειται αριστουργημα; ε οχι.
Kostas93 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Το είδα χθες, εμένα μου φάνηκε εξαιρετικό. Ειδικά η ατμόσφαιρα και η σύνδεση με το παλιό. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Oι...2-3 σκηνές με διαλόγους κάπως πιο έντονα φορτισμενους συναισθηματικά και φιλοσοφικές διαθέσεις, δεν είχαν καμία διαφορά από οποιοδήποτε διάλογο ή μονόλογο των replicants στο πρώτο, από τα ''i think sebastian so i exist'' μέχρι τους μονολόγους του Roy στο μαγαζί με τα μάτια ή της συνάντησής του με τον Ταυρέλ... μάλλον ούτε το πρώτο έχεις δεί carry on, it is always a pleassure 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγραψε κατι ο Φραγκουλης και εγω θα τον ακουσω, ο τυπος γραφει μονο αρνητικα, τεσπα αδιαφορο το λινκ που ποσταρες και αδιαφορες οι αποψεις των "ψαγμενων" κριτηκων. Εγω ακομα δεν την ειδα, αλλα την ειδαν 3 κολλητοι μου και μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικη. Τωρα τι λες εσυ για να μας την σπασεις, εντελως αδιαφορο ξανα, συνεχισε να κραζεις ταινιες ολη την ωρα, γινεται περισσοτερο αδιαφορος. Τραβα δες το warcraft, με κουρασες
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 ποιο διαλογο στο πρωτο; εχω μπροστα μου το σεναριο. πεσμου ενα διαλογο οπου ρωταει η ρεπλικα τι ειναι αγαπη και δινει την δικια της ερμηνεια. δωσμου ενα παραδειγμα.
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγραψε κατι ο Φραγκουλης και εγω θα τον ακουσω, ο τυπος γραφει μονο αρνητικα, τεσπα αδιαφορο το λινκ που ποσταρες και αδιαφορες οι αποψεις των "ψαγμενων" κριτηκων. Εγω ακομα δεν την ειδα, αλλα την ειδαν 3 κολλητοι μου και μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικη. Τωρα τι λες εσυ για να μας την σπασεις, εντελως αδιαφορο ξανα, συνεχισε να κραζεις ταινιες ολη την ωρα, γινεται περισσοτερο αδιαφορος. Τραβα δες το warcraft, με κουρασες ναι εγραψε. τοποθετηθηκε επι της ταινιας και εδωσε τους λογους γιατι η ταινια δεν δουλευει. και η αναλυση του ειναι ορθη. διαφωνεις με αυτα που λεει; αντεκρουσε τα. δεν θελεις; δεν πειραζει, αστο τοτε, μεινε στο να τα απαξιωνεις απλα. αλλα να εχεις υποψιν παντα οτι αυτο δεν σε κανει να εχεις και δικιο. στο κάραβελ σε περιμένω κανενα παραδειγμα; oh well. ο επομενος.
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 απάντησα παραπάνω, σχετικά ξεκάθαρα και μην σποιλάρες για τους υπολοίπους τίποτα από την νέα ταινία.. συνέχισε να παίζεις κάτα τα άλλα 1
Wayward Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ε εντάξει αν το έθαψε ο Φραγκούλης... Γελάμε όλοι μαζί. 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορω να αντικρουσω τιποτα, δεν εχω δει την ταινια, αυριο κατα πασα πιθανοτητα. Το θεμα ειναι η τεραστια αρνητικοτητα που βγαζεις προς το οτιδηποτε, ειπαμε γουστα, μπορει να μην σ αρεσε, αλλα οχι και φολα...Οι περισσοτεροι λενε τα καλυτερα 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 άστον τώρα γιατί θάχει πνιγεί στις σελίδες του σεναρίου ψάχνοντας, μην τον χάσουμε και είναι και νωρις ακόμα
Scatman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 ειδαμε την ιδια ταινια; οι κανονικοι ανθρωποι δεν το ριχνουν συνεχεια στο φιλοσοφικο στις συζητησεις τους. σε αυτη την ταινια, ολοι ειχαν να κανουν και μια φιλοσοφικη ερωτηση και να την συνοδευουν με την δικια τους απαντηση. ΟΛΟΙ!. α τι ειναι αναμνηση; α τι ειναι DNA? α τι ειναι αγαπη; μα ποιος μιλαει ετσι στην καθημερινη ζωη; Την ίδια ταινία είδαμε απλά εγώ δε πήγα με αρνητική προδιάθεση. Περί φιλοσοφικών ερωτημάτων, αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι ήταν περιορισμένα και προερχόταν από replicants που ετοιμάζονται για εσωτερική ~και εξωτερική~ "επανάσταση". Το προσπερνάμε διότι δεν μπήκες ποτέ στο πνέυμα της ταινίας απότι καταλαβαίνω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πως κάθε φορά που το σύνολο εκφράζεται θετικά για κάτι, ΠΡΕΠΕΙ πάντα να βρεθούν ορισμένοι μηδενιστές που θεωρούν κάνουν τη διαφορά ή προσφέρουν την εναλλακτική όψη που το σύνολο δε μπορεί να αντιληφθεί λόγω έλειψης πεφωτισμού. Πως να πάρει σοβαρά κάποιος εσένα ή τον εκφραστή σου Φραγκούλη , στου οποίου σχολιάζεις τα κείμενα από κάτω γεμάτος πάθος κ αγανάκτηση (lol) , όταν σε μία τέτοια παραγωγή αρνείστε να δείτε έστω και κάποια απλά θετικά; Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. Δεν αξίζει να μας απασχολήσεις περισσότερο απ'την ταινία. 6
hexenlord Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ρε πάτε καλα, απαντάτε στον κιλικ?τρολαρει απο εποχής gamelife.gr, το παλιό ε, 1997 και ετσι. Στα της ταινίας τωρα, την ειδα σε ιμαξ 3δ, μου έφυγε η μαγκιά, βγήκα εξω συγκλονισμενος. Αριστούργημα απο τα λίγα, θα μνημονευεται μαζι με το πρώτο για τις δεκαετίες που θα έρθουν. Αυτός ο φορντ ρε πουστη, μακάρι να του χαριζε κάποιος άλλη μια εικοσαετια ζωής, οτι παιζει γαμαει. Φάνς των scifi δείτε το χτες. Φανς των cyberpunk, δείτε το προχτές. 3
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 μονο που την ταινια την ειδα εχτες. οποτε ξερω για τι πραμα μιλαω. τωρα να κατσω να κανω αναλυση εδω περα, ειναι ανουσιο. εξαλλου την εχω κανει ηδη σε ξενο φορουμ.Ε ναι αλίμονο γιατί ως γνωστόν άποψη χωρίς επιχειρήματα είναι ότι το καλύτερο σε ένα forum,που υποτίθεται ο σκοπός είναι ο διάλογος /αντίλογος....... Είτε η ταινία είναι η δεν είναι φόλα όπως λες,ο τρόπος σκέψης σου δυστηχως είναι .... 1
Getta Robo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 κρατατε μικρο καλαθι. η μιση αιθουσα επαιζε με το κινητο της στο τελος. βλεπω να πατωνει 2η βδομαδα. Αυτο ειναι κατι που συμβαινει την τελευταια δεκαετια στην συντριπτικη πλειοψηφια των ταινιων, σε περιπτωση που εχεις καιρο να πας σε κινηματογραφική αιθουσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα