17 lines of code Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το dual channel είναι σημαντικό αν χρησιμοποιείς ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Όχι.Η συχνότητα σε αφορά στα apu,το dual channel έχει να κάνει και με άλλα σενάρια . Και 2*4 να βάλεις,πάλι σε dual channel θα είσαι. Μάλιστα,το να βάλεις 2*2 είναι λάθος κίνηση. Αν χρειάζεσαι 8γίγα,καλύτερα να έχεις 16,αν όχι,σου επαρκούν και τα 4. Αν το μπάτζετ είναι περιορισμένο,πούλα αυτές που έχεις και πάρε μία οκτάρα,
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όχι.Η συχνότητα σε αφορά στα apu,το dual channel έχει να κάνει και με άλλα σενάρια . Και 2*4 να βάλεις,πάλι σε dual channel θα είσαι. Μάλιστα,το να βάλεις 2*2 είναι λάθος κίνηση. Αν χρειάζεσαι 8γίγα,καλύτερα να έχεις 16,αν όχι,σου επαρκούν και τα 4. Αν το μπάτζετ είναι περιορισμένο,πούλα αυτές που έχεις και πάρε μία οκτάρα, Ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς τι είπες. Του πρότεινε ήδη ο Blood να πάει σε 2x4 και δεν θέλει. Δεν μίλησε ούτε για χρήση ούτε ποιον επεξεργαστή έχει. Είπε το παλικάρι θέλει οκτώ χωρίς να μπαίνει σε διαδικασία πώλησης. Μια λύση λοιπόν είναι ίδιες 2x2, ενεργοποιεί xmp και έχει αυτό που ζήτησε σε dual channel στα 1600, τι λάθος κίνηση και κουραφέξαλα;
17 lines of code Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς τι είπες. Του πρότεινε ήδη ο Blood να πάει σε 2x4 και δεν θέλει. Δεν μίλησε ούτε για χρήση ούτε ποιον επεξεργαστή έχει. Είπε το παλικάρι θέλει οκτώ χωρίς να μπαίνει σε διαδικασία πώλησης. Μια λύση λοιπόν είναι ίδιες 2x2, ενεργοποιεί xmp και έχει αυτό που ζήτησε σε dual channel στα 1600, τι λάθος κίνηση και κουραφέξαλα; Σε δυσκόλεψε η παράθεση;
GeorgeGK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Βλακεία μου που δεν εδωσα ολες τις πληροφορίες απο την αρχη. Λοιπον το συστημα ειναι το εξής AMD Phenom II x4 965 Radeon HD7700 1gb ASRock 970 Pro3 Και αυτές οι ραμ https://s29.postimg.org/w0ei61i47/memory.png , https://s29.postimg.org/6iw3mg0dz/spd.png Η χρηση του pc ειναι browsing και χαλαρο gaming. Mε το χαλαρό εννοώ οτι δεν με ενδιαφέρει να παίζω τελευταίους τιτλους φουλ γραφικά. Και κυρίως παίζω τώρα wow ή κανενα λολ. Οπότε θέλω με το παραπάνω συστημα να πάω στα 8 giga για να ειναι λίγο πιο ανετα το pc. Δλδ οταν ας πουμε παίζω κατι, να μπορώ να εχω απο πισω ανοιχτό το chrome. Γιατι για παραδειγμα στο λαπτοπ που ειμαι τώρα που εχει και αυτό 4 giga αν εχω κάποιο game ανοιχτό η ραμ ειναι φουλ γι αυτό καθε φορά που παιζω πρεπει να ειναι ολα κλειστά. Αυτό θέλω να αποφύγω. Αν πιστεύετε οτι με το να παρω νεο σετ μνημες κλπ θα δω μεγαλη διαφορά σε σχεση με τον αν προσθέσω τις ραμ που μου έδειξε ο radiohead θα το δω. Αν όμως η διαφορά ειναι ελάχιστη θα προτιμούσα να μην μπω στην διαδικασια πουλα τις παλιές και βάλε κατι παραπανω για να πας σε καινουργιο σετ. Αυτά. Ευχαριστώ και παλι.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όχι.Η συχνότητα σε αφορά στα apu,το dual channel έχει να κάνει και με άλλα σενάρια . Και 2*4 να βάλεις,πάλι σε dual channel θα είσαι. Μάλιστα,το να βάλεις 2*2 είναι λάθος κίνηση. Αν χρειάζεσαι 8γίγα,καλύτερα να έχεις 16,αν όχι,σου επαρκούν και τα 4. Αν το μπάτζετ είναι περιορισμένο,πούλα αυτές που έχεις και πάρε μία οκτάρα, Όχι κάνεις λάθος δεν αφορά μόνο τις apu το dual channel αλλά όλους τους επεξεργαστές που έχουν ενσωματωμένα γραφικά και χρησιμοποιούνται.
GeorgeGK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ότι αρκει ένα 2x2 ακόμα. Aρα παίρνοντας αυτές που μου πρότεινες http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmz4gx3m2a1600c9-vengeance-4gb-2x2gb-pc3-12800-dual-channel-kit-p-PER.549322 Θα ειμαι κομπλε ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα