Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω καποιο καλο κινητο κατω απο 5 ιντσες εχωντας αποκλεισει το sony compact . ...Ειναι δυνατον να μην υπαρχουν επωνυμα καλα κινητα σε αυτες τις ιντσες ? Θελω 3gb ram και εναν midrange 4core cpu.

Δηλαδη κατι σαν oneplus 3 T αλλα σε 4.7 ιντσες ...και φυσικα λιγοτερο ισχυρο αλλα ποιοτικο κινητο ...ξερει καποιος κατι που μου διαφευγει ? 

Δημοσ.

Πλέον οι 5" θεωρούνται βάση. Το X Compact είναι πάνω απ'το όριό σου.

Σ'αυτα τα λεφτά μπορεις να βρεις κανα μεταχειρισμένο iPhone 6s.

Επίσης, γιατί 4,7" και όχι 5" ; Δοκίμασες συσκευη 5" και σου φάνηκε μεγάλη η διαφορά;

Δημοσ.

xiaomi mi4 , htc one m9 ,xiaomi mi5 pro . Αν και εχω μεγαλα χερια δεν παλευεται η κατασταση με τα 5 αρια. Το iphone αν και στα 10 πραγματα που ζηταω στα 8 παιρνει 10 στο θεμα μπαταριας και να βαζω οτι αρχειο θελω (ξερω για τα jb) ...ειναι 2 πραγματα που με φοβιζουν  επισης εχω γνωστο με πολυ δυνατη εταιρικη εκπτωση και μπορω να το παρω στα 400 ευρω το 6s 128.  Δεν ειναι το προβλημα η τιμη αλλα το οτι δεν υπαρχει αλλη σοβαρη εταιρια με κινητο σε τετοιες ιντσες. Χρειαζομαι τον πληρη χειρισμο με το ενα χερι χωρις να παθαινω τενοντιτιδα στα δαχτυλα... πριν κανα χρονο ειχα ακουσει για xiaomi οτι θα εβγαζε αλλα παει για 7 ιντσες πλεον...Μεγαλη απογοητευση. Η samsung παλι βαζει 1.5g ραμ ...  το ζητημα μου παντως ειναι διεθνη ζητημα ειδα πολλα παραπονα σε πολλα fora για κινητα. 

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή είναι το iPhone 6s πιστεύω αν το βρεις μτχ όπως προαναφέρθηκε. Δεν θεωρώ πως είναι θέμα αυτό που αναφέρθηκε με τα αρχεία καθώς δεν ισχύει κατά βάση, και δεν είναι κάτι τραγικό. Πλέον υπάρχουν cloud υπηρεσίες και περνάς ότι θέλεις. Όπως και να έχει όμως για να μεταφέρεις κάτι δεν θέλεις jb δεν μου έρχεται στο μυαλό περίπτωση που να χρεοαζομουν αρχείο και να μην μπορούσα να το περάσω. Ακόμη και zip δουλεύω κανονικά στο iPhone (PDF κλπ εννοείτε είναι στάνταρ). Για να μην τα πολυλογώ αν το iPhone είναι το πακέτο που θες σαν μέγεθος και κατασκευή κλπ μην ακούς τις ξεπερασμένες απόψεις για το iOS.

Δημοσ.

Μα γιατι να το βρω μεταχειρισμενο ? Αφου αναφερω πως καινουριο 128 6s λιγο πανω απο 400 εχω τροπο να το παρω. Επισης με φοβιζει τα ενα σωρο προβληματα που διαβαζω με μπαταρια , μικροφωνο , ακουστικο αλλα αυτα ισχυουν για ολα τα κινητα. Το ειδα το se αλλα δεν μπορω νατο παρω με τον τροπο που αναφερω παραπανω. Παντως ειναι τραγικο το πιο επιτυχημενο μεγεθος για ο χερι να μην υπαρχει σε ποικιλια συσκευων και σε οσες να υπαρχει να ειναι με κακο hardware και μεγαλα bezels

• Moderators
Δημοσ.

Πιο επιτυχημένο μέγεθος για εσένα δεν σημαίνει αυτόματα και για όλους, για να αναιβαινουν σε ίντσες δεν το κάνουν έτσι απλά, γίνονται έρευνες για άμα τα στατιστικά δείχνουν ότι ο κόσμος ζητάει μεγαλύτερα κινητά λογικό είναι να φτιάχνουν όσο πάει και μεγαλύτερα, το μέγεθος εξαρτάται αρκετά και από bezel, πλέον οι εταιρίες δεν μεγαλώνουν απλά οθόνη προσπαθούν να μηδενισουν και τα bezel, στα φόρουμ που αναφέρεις βρίσκεις αναφορές - γκρίνια από ένα ελάχιστο ποσοστό, μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει γιατί δεν βγαίνουν αντίστοιχα και όσοι είναι ευχαριστημένοι να γράψουν οπότε εκεί βλέπουμε μόνο την μια όψη του προβλήματος

Εγώ πχ το s7 edge με rugged θήκη το δουλεύω άνετα με τι 1 χέρι χωρίς να με ενοχλεί η να έχω θέμα, χώρος θήκη μου φάνηκε μικρότερο (πριν είχα oneplus one)

Δημοσ.

Μα γιατι να το βρω μεταχειρισμενο ? Αφου αναφερω πως καινουριο 128 6s λιγο πανω απο 400 εχω τροπο να το παρω. Επισης με φοβιζει τα ενα σωρο προβληματα που διαβαζω με μπαταρια , μικροφωνο , ακουστικο αλλα αυτα ισχυουν για ολα τα κινητα. Το ειδα το se αλλα δεν μπορω νατο παρω με τον τροπο που αναφερω παραπανω. Παντως ειναι τραγικο το πιο επιτυχημενο μεγεθος για ο χερι να μην υπαρχει σε ποικιλια συσκευων και σε οσες να υπαρχει να ειναι με κακο hardware και μεγαλα bezels

To iphone 6s δεν κανει για εσενα λογω μεγεθους.

Μπορει να ειναι 4.7", αλλα λογω μεγαλων bezels εχει μεγεθος σαν 5-5.1" κινητο. Ενδεικτικα εχει σχεδον ιδιο μεγεθος με το xiaomi mi4 που ειχες και δεν σε βολεψε.

Με λιγα λογια αν σου κανει το iphone 6s, σχεδον σου κανει και το s7 των 5.1" .

Τελος, μην κρινεις οτι δεν σου κανουν τα 5" βασει του htc m9. Το htc m9 εχει και αυτο μεγαλα, αχρειαστα bezels.

To ιδανικο βασει των περιορισμων που εβαλες ειναι το Sony Xperia X Compact, αλλα το εχεις απορριψει.

Μην κοιτας λοιπον το μεγεθος οθονης, αλλα το πραγματικο μεγεθος του κινητου.

Αυτο το site θα σε βοηθησει:

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Apple-iPhone-7,Xiaomi-Mi-4,Sony-Xperia-X-Compact/phones/9815,8777,10217

Δημοσ.

Οντως εχεις δικιο για το iphone απλα επειδη ειναι κυλινδρικο ισως μου δινει την αισθηση καλυτερου Grip εως πολυ καλυτερου θα ελεγα.  Γιαυτο ανεφερα τα 4.5 αυτα θεωρω ιδανικα. Η ασια οδηγει τις εξελιξεις στις ιντσες... θελουν μια συσκευη να τα κανουν ολα. Το oneplus 3-3t παντως αν εβγαινε σε εστω 5 με μικρα bezel και το σωμα που εχει θα σκοτωνε !! Δεν υπαρχει ανταγωνιστης για αυτο το κοσμημα ,μονο αρνητικο η ισως οχι κορυφαια φωτογραφικη του κατα τα αλλα τοπ.

Τα bezel εχει νοημα να υπαρχουν  και για τυχον προστασια απο πτωσεις αλλα και για την ομαλη χρηση. Το sony ειναι το ιδανικοτερο αλλα το απεριψα γιατι εχει τα κουμπια των ρυθμισεων ηχουν κτλ στο κατω δεξια μερος... δηλαδη...πραγματικα εμεινα αναυδος οταν το επιασα στα χερια μου για τετοιο μεγαλο σφαλμα και επισης η τιμη του φαρμακι και ουτε καν αδιαβροχο και ουτε καν μεγαλυτερη αναλυση και οχι δεν μου αρεσε η ποιοτητα του σε συγκριση με το z3 compact.

Σε ευχαριστω για το site δεν ηξερα αυτη την δυνατοτητα ! Πολυ καλο

Δημοσ.

Οντως εχεις δικιο για το iphone απλα επειδη ειναι κυλινδρικο ισως μου δινει την αισθηση καλυτερου Grip εως πολυ καλυτερου θα ελεγα.  Γιαυτο ανεφερα τα 4.5 αυτα θεωρω ιδανικα. Η ασια οδηγει τις εξελιξεις στις ιντσες... θελουν μια συσκευη να τα κανουν ολα. Το oneplus 3-3t παντως αν εβγαινε σε εστω 5 με μικρα bezel και το σωμα που εχει θα σκοτωνε !! Δεν υπαρχει ανταγωνιστης για αυτο το κοσμημα ,μονο αρνητικο η ισως οχι κορυφαια φωτογραφικη του κατα τα αλλα τοπ.

Τα bezel εχει νοημα να υπαρχουν  και για τυχον προστασια απο πτωσεις αλλα και για την ομαλη χρηση. Το sony ειναι το ιδανικοτερο αλλα το απεριψα γιατι εχει τα κουμπια των ρυθμισεων ηχουν κτλ στο κατω δεξια μερος... δηλαδη...πραγματικα εμεινα αναυδος οταν το επιασα στα χερια μου για τετοιο μεγαλο σφαλμα και επισης η τιμη του φαρμακι και ουτε καν αδιαβροχο και ουτε καν μεγαλυτερη αναλυση και οχι δεν μου αρεσε η ποιοτητα του σε συγκριση με το z3 compact.

Δεν προσφερουν καμια προστασια απο τις πτωσεις τα bezels.

Ολα τα κινητα εχουν γυαλι μεχρι τις γωνιες, απλα τα κινητα με μεγαλα bezels δεν εχουν οθονη κατω απο το γυαλι στις γωνιες. Παραμενει ομως γυαλι και ειναι ευθραυστο.

Επισης, τα μεταλλικα κινητα (οπως το iphone) εχουν συνηθως χειροτερο grip για ιδιο μεγεθος γιατι γλυστρανε παραπανω στο χερι απο αυτα που εχουν γυαλι πισω ή πλαστικο.

Να εχεις υποψην σου οτι το iphone εχει και το μειονεκτημα οτι δεν εχει dedicated back button οπως τα android και το ios σχεδιαζει το back button στις εφαρμογες πανω αριστερα, οποτε ειναι λιγο πιο δυσκολο στο χειρισμο με ενα χερι, ενω στα android πατας το back button πολυ ευκολα.

Βασει μεγεθους, πηγαινε σε sony z5 compact ή sony x compact.

Αν αντεχεις λιγο μεγαλυτερο, δες για xiaοmi mi4s ή xiaomi mi 5, που ειναι αρκετα μαζεμενα για την οθονη τους.

http://www.phonearena.com/phones/size/Apple-iPhone-7,Xiaomi-Mi-4,Sony-Xperia-X-Compact/phones/9815,8777,10217#/phones/size/Apple-iPhone-7,Xiaomi-Mi-4s,Xiaomi-Mi-5,Sony-Xperia-Z5-Compact/phones/9815,9994,9055,9611

Δημοσ.

αναγκαστικά αν θες μικρή και νορμάλ από σπεξ συσκευή πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό ή να πας σε iphone se δεν υπάρχει κάτι άλλο μικρο αλλιώς θα το ήξερα σίγουρα γιατί έχουμε ίδια γούστα 

Δημοσ.

Φίλε fsbmaniac, κάποια κινητά έχουν και one-handed mode, που σου επιτρέπει να τα χειριστείς άνετα με το ένα χέρι ακόμα κι αν είναι λίγο μεγαλύτερα. Ίσως σε βολέψει και επεκτείνει λίγο τις επιλογές σου.

Δές το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=aSrmRPjiET0

Δημοσ.

Ψαχνω καποιο καλο κινητο κατω απο 5 ιντσες εχωντας αποκλεισει το sony compact . ...Ειναι δυνατον να μην υπαρχουν επωνυμα καλα κινητα σε αυτες τις ιντσες ? Θελω 3gb ram και εναν midrange 4core cpu.

Δηλαδη κατι σαν oneplus 3 T αλλα σε 4.7 ιντσες ...και φυσικα λιγοτερο ισχυρο αλλα ποιοτικο κινητο ...ξερει καποιος κατι που μου διαφευγει ? 

Δεν ξέρω εάν θα βρεις κάτι στην λίστα αυτή να σου αρέσει....

https://www.kimovil.com/el/sugkrish-kinhtwn/order.screenSize,order_type.asc,f_max_d+screenSize.4.8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...