nosferatos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Γεια! Καλως σας βρηκα.Πρωτο μου θεμα ! Εχω μια μητρικη p4pe s-ata και δυο western digital 80gb με 8mb cash υπαρχει πιθανοτητα να τους συνδεσω σε raid0 ή οχι? Η μητρικη ειναι απο δευτερο χερι και δεν υπαρχει εγχειριδιο Ευχαριστω
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Οι WD είναι S-ATA; Αν ναι μπορείς να τους βάλεις RAID συνδέοντας έναν σε κάθε κανάλι S-ATA της μητρικής... αν όχι τότε sorry, δεν γίνεται με δύο δίσκους Parallel ATA...
nosferatos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δυστυχως οι δισκοι δεν ειναι s-ata ειναι της σειρας JB. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
RootX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντάπτορες, sata-to-ide. H μητρική σου πρέπει να έχει ή τον promise ή τον silicon image controller, μπορείς να μπεις στο site της asus και να κατεβάσεις τόσο το manual όσο και τους σχετικούς οδηγούς.
Narayan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 S-ATA to IDE υπάρχει, IDE to S-ATA που χρειάζεται το παιδί δεν έχω δει πουθενά... καλύτερα να πάρει έναν PCI IDE controller, έχουν φθηνήνει πολύ.
RootX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Το παλικάρι έχει sata controller στην μητρική, και ide δίσκους... Ο αντάπτορας, έχει στη μία πλευρά ide interface ώστε να κουμπώσει στον σκληρό, και στην πίσω πλευρά βγάζει sata υποδοχή ώστε να ¨καρφωθεί¨ το sata καλώδιο... Μια χαρά θα του δουλέψει, το χρησιμοποιώ τώρα στην abit ic7-g και παλαιότερα στην asus P4G8X. αυτό εννοώ.
Narayan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Κατάλαβα... ίσως όμως αυτό να είναι προτιμότερο...
RootX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2004 Σίγουρα η λύση του pci controller είναι καλύτερη, ειδικά σε σε αυτή την τιμή.... Δεν χρειάζεται να σπας και το raid αν αλλάξεις μητρική,
nosferatos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Εχω βαλει στο ματι 2 WD Raptor 36.7 GB 10,000 RPM και νομιζω οτι θα περιμενω λιγο εφ΄οσον η μητρικη μου τους υποστηριζει.Οσο για τη τιμη τους δεν ειναι και ασχημη γυρω στα 210ευρω +φπα. Η λυση του pci δεν βολευει γιατι δεν περισευει ουτε μια θυρα!!πρωτος ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.