Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γεια σας, ψάχνω ένα πρόβλημα από την πλευρά του χρήστη (δεν είμαι προγραμματιστής)

εγκατέστησα ένα ελληνικό πρόγραμμα τιμολόγησης σε δύο pc

στο 1ο δουλεύει

είναι δικό μου, με Windows 7, έχει τα πάντα από software, framework, sdk κτλ γιατί παρότι δεν είμαι προγραμματιστής, είμαι έμπειρος χρήστης κι όλα αυτά έχουν μπει

στο 2ο δίνει error (βλέπε παρακάτω)

είναι καινούργια εγκατάσταση Windows 8, βλέπω ότι έχει Visual C++, SQL Server, .NET

κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, μου ζήτησε να εγκαταστήσω και κάτι άλλο απλά δεν θυμάμαι τι ήταν

λογικά πρέπει να ήταν αναβάθμιση κάποιου από αυτά που ανέφερα γιατί δεν βρίσκω κάτι βάσει ημερομηνίας (πρόσφατο δηλαδή)

το πρόβλημα που δίνει είναι το εξής:

unhandled exception has occurred in your application

[...]

string was not recognized as a valid DateTime

η μόνη εισαγωγή δεδομένων από το χρήστη είναι η πληκτρολόγηση ψηφίων σε πεδίο ημερομηνίας γέννησης

δεν είμαι προγραμματιστής αλλά δεν είμαι αρχάριος χρήστης οπότε έστω και μια κατεύθυνση αν μπορείτε να μου δώσετε για να προσπεράσω το πρόβλημα νομίζω ότι θα μπορέσω να το ψάξω

ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορεί να είναι θέμα με Datetime/CultureInfo (δλδ μορφή την ημερομηνίας).

Δοκίμασε μια να αλλάξεις τα Regional Settings στο Control Panel από ελληνικά σε αγγλικά η το ανάποδο.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ, εννοείς σε σχέση με το μέρα/μήνα - μήνα/μέρα; γιατί αυτό το απέκλεισα, βάζω πχ 01/01/1999

τα πεδία είναι έτοιμα μορφής: _ _/_ _/_ _ _ _

edit: άκυρο, όντως αυτό ήταν ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...