Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Κατι τετοιο ναι, τα 7 δεν εχουν τοσο θεμα αλλα στα 10 θες κανα 2ωρο manual optimization για να τα φτασεις σε καλο επίπεδο. Πιο πολυ common sense ειναι, κανε disable οτι services δεν θες, κλεισε τα telemetry ολα, χρησιμοποιησε το autoruns για να μπλοκάρεις οτι δεν θες, μην κλικαρεις "περιεργα" links και θα εισαι οκ χωρις καν AV ουτε win defender. Ολα αυτα τα system care κτλπ περισσοτερο bloatware ειναι παρα κανουν δουλειά πάντως. Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες εκτός απο το AV και το firewall δυστυχώς αυτά τα 2 είναι απαραίτητα
David20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 1) Δεν το δουλεύω, δεν ξέρω. 2) Αν νομίζεις ότι σου κάνει πραγματικά δουλειά κράτα το. Μιλάω όμως για "πραγματικά" δουλειά και όχι να λέει ότι καθάρισε αλλά να μην κάνει τίποτα. Έχω διαβάσει αναφορές ότι το τρέχουν 5-6 φορές, καθαρίζει και κάθε φορά βγάζει πάλι ότι βρήκε κάτι gb σκουπίδια. Επίσης διαβάζω ότι κάποιοι δε μπορούν να το απεγκαταστήσουν και αφήνει πίσω υπηρεσίες. 3) Να σου πω την αλήθεια, εγώ χρησιμοποιώ μόνο το ccleaner και από αυτό καταργώ το real time protection. Δε χρειάζομαι κάθε τρεις και λίγο να μου πετάει μηνύματα ότι έχουν μαζευτεί σκουπίδια. Τα καθαρίζω όποτε θέλω εγώ. Τα προγράμματα τύπου all-in-one που ξυρίζουν-ανάβουν-γράφουν-και απλουστεύουν τη ζωή (οι παλιοί θα το θυμούνται αυτό ) ποτέ δε μ' άρεσαν. Τι να το κάνω δηλαδή ένα πρόγραμμα που τρέχει 2-3 υπηρεσίες στο παρασκήνιο μόνο και μόνο για να μου αδειάζει τα σκουπίδια και να μου απελευθερώνει πόρους από προγράμματα και υπηρεσίες που μετά από λίγο θα ξαναδεσμευτούν αυτοί οι πόροι από τα ίδια προγράμματα και να επιβαρυνθώ και με αυτό; Φαύλος κύκλος μου μοιάζει! Ισχυουν αυτα 100%...Απο καθαρη περιεργεια το ειχα εγκαταστησει και εκανε ακριβως αυτα που εχω "κοκκινισει" στο κειμενο σου.... Οταν το απεγκατεστησα διαπιστωσα οτι υπηρχε κανονικα στην διαχειριση εργασιων και εκανε τα δικα του..Ειδα κι επαθα να το σβησω απο κει λεμε...Ετρωγε πορους αβερτα.... Μακρια απο αυτο ,ειναι αισχος. 1
thepoint Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Κατι τετοιο ναι, τα 7 δεν εχουν τοσο θεμα αλλα στα 10 θες κανα 2ωρο manual optimization για να τα φτασεις σε καλο επίπεδο. Πιο πολυ common sense ειναι, κανε disable οτι services δεν θες, κλεισε τα telemetry ολα, χρησιμοποιησε το autoruns για να μπλοκάρεις οτι δεν θες, μην κλικαρεις "περιεργα" links και θα εισαι οκ χωρις καν AV ουτε win defender. Ολα αυτα τα system care κτλπ περισσοτερο bloatware ειναι παρα κανουν δουλειά πάντως. Φίλε είσαι στο δικό σου σύμπαν. Το όνομα αυτού " το σίγουρο σύμπαν" ή αγγλιστί "common sense"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα