Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα τυχαία ψάχνοντας για κάτι άλλο βρήκα αυτή την ανακοίνωση που λέει πάνω κάτω ότι η iobit κλέβει τη βάση δεδομένων απο τη malwarebytes και τη χρησιμοποιεί στην δική τους ξέρει κάποιος περισσότερα να μας ενημερώσει.
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ισχύει. Αλλά είναι πολλά χρόνια πριν η είδηση.
thepoint Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ποτέ δεν με συγκίνησε αυτή η εταιρία με τα μικρά εργαλεία, μακριά από iobit 1
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή η εταιρεία έχει πάρει διάφορα εργαλεία που δούλευαν σωστά και τα μετέτρεψε σε bloatwares που το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν του σύστημα. Μάλιστα έχουν αποσύρει από όλα τα επίσημα sites με downloads τις παλαιότερες εκδόσεις από τα εργαλεία αυτά και πλέον μπορείς να βρεις μόνο τις δικές τους εκδόσεις. Για μένα είναι η 2η ποιο σιχαμερή εταιρεία μετά την softonics με τους downloaders της. 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή η εταιρεία έχει πάρει διάφορα εργαλεία που δούλευαν σωστά και τα μετέτρεψε σε bloatwares που το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν του σύστημα. Μάλιστα έχουν αποσύρει από όλα τα επίσημα sites με downloads τις παλαιότερες εκδόσεις από τα εργαλεία αυτά και πλέον μπορείς να βρεις μόνο τις δικές τους εκδόσεις. Για μένα είναι η 2η ποιο σιχαμερή εταιρεία μετά την softonics με τους downloaders της. Επειδή έχω εγκατεστημένο το advanced system care 8 1) Οι νεότερες εκδόσεις είναι καλές να τις κρατήσω; 2) Να το κάνω απεγκατάσταση αυτό που έχω; 3) Αν το απεγκαταστήσω ποιο εναλλακτικό μου προτείνεις που να κάνει την ίδια δουλειά;
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή έχω εγκατεστημένο το advanced system care 8 1) Οι νεότερες εκδόσεις είναι καλές να τις κρατήσω; 2) Να το κάνω απεγκατάσταση αυτό που έχω; 3) Αν το απεγκαταστήσω ποιο εναλλακτικό μου προτείνεις που να κάνει την ίδια δουλειά; 1) Δεν το δουλεύω, δεν ξέρω. 2) Αν νομίζεις ότι σου κάνει πραγματικά δουλειά κράτα το. Μιλάω όμως για "πραγματικά" δουλειά και όχι να λέει ότι καθάρισε αλλά να μην κάνει τίποτα. Έχω διαβάσει αναφορές ότι το τρέχουν 5-6 φορές, καθαρίζει και κάθε φορά βγάζει πάλι ότι βρήκε κάτι gb σκουπίδια. Επίσης διαβάζω ότι κάποιοι δε μπορούν να το απεγκαταστήσουν και αφήνει πίσω υπηρεσίες. 3) Να σου πω την αλήθεια, εγώ χρησιμοποιώ μόνο το ccleaner και από αυτό καταργώ το real time protection. Δε χρειάζομαι κάθε τρεις και λίγο να μου πετάει μηνύματα ότι έχουν μαζευτεί σκουπίδια. Τα καθαρίζω όποτε θέλω εγώ. Τα προγράμματα τύπου all-in-one που ξυρίζουν-ανάβουν-γράφουν-και απλουστεύουν τη ζωή (οι παλιοί θα το θυμούνται αυτό ) ποτέ δε μ' άρεσαν. Τι να το κάνω δηλαδή ένα πρόγραμμα που τρέχει 2-3 υπηρεσίες στο παρασκήνιο μόνο και μόνο για να μου αδειάζει τα σκουπίδια και να μου απελευθερώνει πόρους από προγράμματα και υπηρεσίες που μετά από λίγο θα ξαναδεσμευτούν αυτοί οι πόροι από τα ίδια προγράμματα και να επιβαρυνθώ και με αυτό; Φαύλος κύκλος μου μοιάζει!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 1) Ξέρεις κάποιο καλό πρόγραμμα που να κάνει καλή ανασυγκρότηση μηχανικού δίσκου; 2) Εσύ ποιο χρησιμοποιείς για ανασυγκρότηση;
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά δεν κάνω ανασυγκρότηση και να θα κάνω θα είναι μια φορά τον χρόνο. Από προγράμματα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αλλά συνήθως θα βάλω ή το auslogics disk defrag ή το defraggler ή την δωρεάν έκδοση του ultimatedefrag. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ λέει ότι το smart defrag είναι 2ο απο την iobit να τους πιστέψω είναι αξιόλογο σάιτ; Γενικά ποια σάιτ έχουν πολλά tutorials αλλά και καλή και αντικειμενική ενημέρωση για pc hardware/software; Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα ξένα. computer hope How to Geek Toms Hardware Pc mag --> Για αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες αν είναι αντικειμενικό. Pc World --> Αγαπημένο
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ^ Ολα τα παραπανω ειναι χαζομαρες, το μονο που θελεις ειναι ενα optimized OS το οποιο θα κανεις απο μονος σου και μετα λιγο common sense στο τι κανεις, θα δουλευει flawless για πολυ πολυ καιρο μετα. Ολα αυτα ειναι bloatware μαζι και τα περισσοτερα AV, κανουν το συστημα χειροτερο.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ^ Ολα τα παραπανω ειναι χαζομαρες, το μονο που θελεις ειναι ενα optimized OS το οποιο θα κανεις απο μονος σου και μετα λιγο common sense στο τι κανεις, θα δουλευει flawless για πολυ πολυ καιρο μετα. Ολα αυτα ειναι bloatware μαζι και τα περισσοτερα AV, κανουν το συστημα χειροτερο. Όταν λες optimised εννοείς κάτι τέτοιο για τα windows 7 ;
Anathema1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγω χρησιμοποιω τις εκδοσεις pro driver booster,iobit uni staller και advanced system care (τελευταιες εκδοσεις). Η αληθεια ειναι πως επειδη εχω τουμπανο υπολογιστη δεν καταλαβαινω τρελη διαφορα με ASC αλλα τα αλλα δυο με εχουν βολεψει πολυ ειδικα το driver booster ακομα και η δωρεαν εκδοση μπορω να πω με εχει σωσει απο πολυ ψαξιμο ειδκοτερα σε παλαιοτερα συστηματα. Αν υπαρχει κανεις με γνωση στα συγκεκριμενα και εμπειρια να μου πει αν αξιζουν κι αν οχι καποιες καλυτερες εναλλακτικες.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ λέει ότι το smart defrag είναι 2ο απο την iobit να τους πιστέψω είναι αξιόλογο σάιτ; Γενικά ποια σάιτ έχουν πολλά tutorials αλλά και καλή και αντικειμενική ενημέρωση για pc hardware/software; Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα ξένα. computer hope How to Geek Toms Hardware Pc mag --> Για αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες αν είναι αντικειμενικό. Pc World --> Αγαπημένο Ας λέει ότι θέλει. Τα 1 και 3 νομίζω ότι είναι τα καλύτερα. Όσο για τα sites, το how to και το toms τα μελετάω κι εγώ.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ας λέει ότι θέλει. Τα 1 και 3 νομίζω ότι είναι τα καλύτερα. Όσο για τα sites, το how to και το toms τα μελετάω κι εγώ. ok Thanks απλά θέλω να είμαι καλά ενημερωμένος σε σχέση με τους απλούς χρήστες των pc
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Όταν λες optimised εννοείς κάτι τέτοιο για τα windows 7 ; Κατι τετοιο ναι, τα 7 δεν εχουν τοσο θεμα αλλα στα 10 θες κανα 2ωρο manual optimization για να τα φτασεις σε καλο επίπεδο. Πιο πολυ common sense ειναι, κανε disable οτι services δεν θες, κλεισε τα telemetry ολα, χρησιμοποιησε το autoruns για να μπλοκάρεις οτι δεν θες, μην κλικαρεις "περιεργα" links και θα εισαι οκ χωρις καν AV ουτε win defender. Ολα αυτα τα system care κτλπ περισσοτερο bloatware ειναι παρα κανουν δουλειά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα