billyg599 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ρε παιδία η Samsung δεν έχει φύγει απο Ελλάδα; Η είδηση δεν μας αφορά εδώ δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλτε ρε ένα αξιοπρεπές αλλά φτηνό 13άρι να το πάρω στη μάνα μου. Έχουμε πήξει στα 14άρια του χιλιάρικου (ή στα αντίστοιχα 10άρια-13άρια της πλάκας). Στα ~600€ βρισκεις επωνυμο ultrabook με 128gb ssd, μεταλλικη-ποιοτικη κατασκευη, καλη οθονη ips υψηλης αναλυσης(1080p), μεγαλη αυτονομια, ελαφρυ, επεξεργαστη σχετικά δυνατό https://www.amazon.co.uk/ASUS-Zenbook-UX310UA-Notebook-i3-6100U/dp/B01HIWOTGS/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1482224487&sr=1-3&keywords=asus+zenbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαχα, ξεράθηκα στα γέλια, έκτακτο. Να το γράψω να το θυμάμαι. (Να το είχες γράψει και σωστά καλά θα ήταν, μ' αρέσει που πήρε και κάμποσα likes...) Βάλε λίγο χιούμορ και η ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη φίλε μου... Δεν το έγραψα με ασέβεια. Πλάκα έκανα.Δεν έχει τύχει να το έχω παίξει ποτέ το παιχνίδι και η ατάκα κυκλοφορεί πολύ στο insomnia. Δεν είναι δικιά μου. Εδώ μπήκε με νόημα για να τονίσει το πολύ μικρό μέρος του καταναλωτικού κοινού που εκπροσωπεί η μητέρα σου, η μητέρα μου κτλ... Αν και η δίκη μου τουλάχιστον δεν ανοίγει πάνω από 5 καρτέλες ταυτόχρονα, ούτε αγοράζει συσκευή με 300€ και πιστεύει ότι έχει προοπτική 5ετίας... Πάντως το διόρθωσα (πιστεύω), μιας και δεν μπαίνω καν στο κόπο να δω πώς γράφεται. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από Jophiel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ρε παιδία η Samsung δεν έχει φύγει απο Ελλάδα; Η είδηση δεν μας αφορά εδώ δυστυχώς. στην εποχή του Ιντερνετ και της Ε.Ε είναι κρίμα να αυτοπεριορίζεσαι... Αν πιστεύεις βεβαια πως αξίζει τον κόπο να εχεις λιγοτερες επιλογες βασιζομενoς σε φανταστικα σύνορα/εμποδια... by all means, be my guest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις δει τι specs έχουν τα μικρά (12-14") των 200-300 ευρώ; Με δόση υπερβολής, πέντε browser tabs να ανοίξεις θα αρχίσει να σέρνεται το σύμπαν. Ακόμα κι αν δουλεύει σχετικά καλά σήμερα, σε δυο χρόνια θα είναι για πέταμα. 500 δολάρια, πάρα πολλά, επιπλέον δεν βλέπω να το πουλάνε στην Ελλάδα. Δεν έχω ψάξει να δω τι παίζει τους τελευταίους μήνες, αλλά το μοναδικό αξιοπρεπές Chromebook που είχα βρει ήταν το μοντέλο της Toshiba του 2016 (με 4GB RAM, γύρω στα $300). Το οποίο όμως ήταν διαθέσιμο μόνο στην Αμερική, από το Amazon ερχόταν γύρω στα 380 ευρώ με τελωνεία και μεταφορικά. Άρα σε αυτό το ποσό πρακτικά δεν άξιζε τα λεφτά του. Αργότερα η Toshiba τον εγκατέλειψε τον τομέα και πλέον αμφιβάλλω αν είναι καν διαθέσιμο. Αν δεν είναι μικρό (9.7") ίσως το καινούργιο της xiaomi να είναι καλή περίπτωση! http://www.insomnia.gr/topic/631034-διέρρευσαν-τα-χαρακτηριστικά-του-mi-pad-3-του-97-ιντσών-wi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα