Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη είσοδος στο Mac Mini χωρίς κωδικό πρόσβασης και συγχωνισμος μουσικών στα αλλα MS PC.

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας θα ήθελα αρχικά να συγχωνισω όλη την μουσική μου που έχω στον άλλο μου υπολογιστή ο οποιος τρέχει παράθυρα 10 professional 64-bit με το μακ μίνι μου πως θα το πετύχω αυτό ; μέσω του ιτυνεσ και μετά να συγχωνιστει μέσω του κινητού iPhone 6S 16GB ή στο iCoud αν γίνεται κάτι τέτοιο. 

Δεύτερο θα ήθελα να μπαίνω χωρίς να βάζω τον κωδικό πρόσβασης μου αλλα από τους λογαριασμούς χρηστων κάτι τέτοιο δεν με αφήνει να το κάνω η αυτόματη είσοδος είναι απενεργη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 2 υπολογιστές είναι στο ίδιο δίκτυο;

Όταν λες να συγχρονίζονται, εννοείς ότι όταν προσθέτεις νέα κομμάτια στη μία βιβλιοθήκη, αυτά να προστίθενται αυτόματα και στην άλλη;

Με ποιον απ' τους 2 υπολογιστές θα συγχρονίζεις το iPhone?

Πάτα το λουκετάκι και βάλε το password σου για να ενεργοποιηθεί η επιλογή για αυτόματη είσοδο.

• Like 1

Οι 2 υπολογιστές είναι στο ίδιο δίκτυο;

Όταν λες να συγχρονίζονται, εννοείς ότι όταν προσθέτεις νέα κομμάτια στη μία βιβλιοθήκη, αυτά να προστίθενται αυτόματα και στην άλλη;

Με ποιον απ' τους 2 υπολογιστές θα συγχρονίζεις το iPhone?

Πάτα το λουκετάκι και βάλε το password σου για να ενεργοποιηθεί η επιλογή για αυτόματη είσοδο.

Οι υπολογιστες ειναι στο ιδιο δικτυο ΝΑΙ.

Οταν λεω να συγχρονισω ενωω οτι προσθετω νεα κομματια στην βιβλιοθηκη αυτα να προσθεθονται αυτοματος και στην αλλη.

Με το mAC mini εκει ειναι και το icloud

Δεν σε βολεύει να κάνεις "Shared" την Library του MacMini και να την βλέπεις απ' το PC?

Αν θέλεις να έχεις πρόσβαση με το PC ενώ έχεις κλειστό το Mac θα πρέπει κάθε φορά που κάνεις add ένα νέο κομμάτι στο Mac να πηγαίνεις στο PC (μέσω shared library) και να κάνεις copy το κομμάτι στη Library του PC.

Δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνεις αυτόματα με ένα sync tool, ένα πρόγραμμα δηλαδή που κάνει sync (μέσω δικτύου) όλα τα αρχεία από το Music folder τού Mac στο Music Folder τού PC, αφού για να λειτουργήσει θα πρέπει να γίνονται sync και τα Library αρχεία, πράγμα που δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν λειτουργεί απ' τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά. 

• Like 1

Δεν σε βολεύει να κάνεις "Shared" την Library του MacMini και να την βλέπεις απ' το PC?

Αν θέλεις να έχεις πρόσβαση με το PC ενώ έχεις κλειστό το Mac θα πρέπει κάθε φορά που κάνεις add ένα νέο κομμάτι στο Mac να πηγαίνεις στο PC (μέσω shared library) και να κάνεις copy το κομμάτι στη Library του PC.

Δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνεις αυτόματα με ένα sync tool, ένα πρόγραμμα δηλαδή που κάνει sync (μέσω δικτύου) όλα τα αρχεία από το Music folder τού Mac στο Music Folder τού PC, αφού για να λειτουργήσει θα πρέπει να γίνονται sync και τα Library αρχεία, πράγμα που δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν λειτουργεί απ' τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά. 

Α οκ μα δεν θελω να κανω το αντιθετο.

Αν χρησιμοποιείς το itunes καθεαυτό, τότε μόνο αν κάνεις την βιβλιοθήκη shared με αποτέλεσμα και το mac και το pc να χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς βιβλιοθήκη θα το καταφέρεις αυτό. κράτα όμως και κανένα backup για σιγουριά. 

Αν μιλάμε για mp3 αρχεία σε φακέλους, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις πρόγραμμα για συγχρονισμό μέσω του δικτύου σου, απλά ψάξε στο google, δεν έχω κάποιο υπ' όψιν.

και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να είναι και οι δύο υπολογιστές ανοιχτοί την ίδια στιγμή. Ίσως στην δεύτερη περίπτωση, απλά μέχρι να γίνει ο συγχρονισμός.

Ίσως να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία σαν το dropbox για να κάνεις συγχρονισμό χωρίς να είναι και οι δύο υπολογιστές ανοιχτοί την ίδια στιγμή...

Το θέμα είναι ότι πρέπει να συγχρονίζεται και η Library (εννοώ το database αρχείο), πράγμα που δεν ξέρω αν γίνεται μεταξύ Mac και Windows. Αν δεν γίνεται πρέπει να κάνεις add τα αρχεία στο iTunes χειροκίνητα.

To Dropbox είναι μικρό (ή ακριβό) για μουσική. Μια λύση θα ήταν το Mega που έχει 50GB free και κάνεις sync όποια folder θέλεις.

Το θέμα βέβαια της αντιγραφής τού Library αρχείου από Mac σε Windows παραμένει.

Το iTunes δουλεύει και στο windows. Μια χαρά μπορείς να κανείς share την βιβλιοθήκη μεταξύ υπολογιστών Mac , pc φτάνει να τρέχουν στο ίδιο δίκτυο και το iTunes να είναι με το ίδιο account( Apple ID).

Αυτόματα εμφανίζεται η βιβλιοθήκη και μπορείς να συγχρονίσεις τα τραγούδια ή οτιδήποτε είναι στο iTunes.

Εγκαταστήσες και στους δυο υπολογιστές το iTunes και δεν μπορείς να κανείς share?

• Like 1

Το iTunes δουλεύει και στο windows. Μια χαρά μπορείς να κανείς share την βιβλιοθήκη μεταξύ υπολογιστών Mac , pc φτάνει να τρέχουν στο ίδιο δίκτυο και το iTunes να είναι με το ίδιο account( Apple ID).

Αυτόματα εμφανίζεται η βιβλιοθήκη και μπορείς να συγχρονίσεις τα τραγούδια ή οτιδήποτε είναι στο iTunes.

Εγκαταστήσες και στους δυο υπολογιστές το iTunes και δεν μπορείς να κανείς share?

Καλημερα και καλα χριστουγεννα ναι και με το apple id μου το εβαλα και στα δυο μ pc και τιποτα. Το θεμα ειναι οτι βρισκονται σε αλλο σκληρο δισκο στον ιδιο υπολογιστη τα αρχεια της μουσικης οποτε πως τα εμφανιζω στο iTunes ;

Καλημερα και καλα χριστουγεννα ναι και με το apple id μου το εβαλα και στα δυο μ pc και τιποτα. Το θεμα ειναι οτι βρισκονται σε αλλο σκληρο δισκο στον ιδιο υπολογιστη τα αρχεια της μουσικης οποτε πως τα εμφανιζω στο iTunes ;

Από επιλέγεις την εντολή να γίνουν αυτόματα αντιγραφή στο iTunes folder και τα κανείς import στο iTunes.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...