Προς το περιεχόμενο

NZXT s340 ή Phanteks enthoo pro m acrylic window?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι την εχω δει αλλα το θεμα ειναι οτι το P400S εχει μπρoστα δικο του led και δεν ξερω αν θα ταιριαζουν τα χρωματα του εξωτερικου με το εσωτερικο led

Ρε τρελέ τώρα που μου ήρθε, να σε ρωτήσω το p400s απο που το πήρες? Δεν το βρίσκω εύκολα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και εγω χρησιμοποιησα της phanteks 40cm για το λογο οτι εχει αναμομη το κουτι και αλλαζει συμφωνα με το μπροστινο υπαρχων led. Δηστυχως ηθελα αλλη μια 40cm αλλα στο eshop εξαντληθηκε. Και γενικα στο εξωτερικο δε τη βρισκεις ευκολα. Αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τη ξαναφερει το eshop.

Δημοσ.

Το εχω αναφερει το P400S το πηρα απο εξω γιατι εδω ειναι τσιμπημενη η τιμη και με τα μεταφορικα δεν αξιζει...Του e-shop το led-1m το ειχε κανα 16€ που ηταν πολυ καλη τιμη αλλα εχει εξαντληθει εδω και κανα μηνα...Τα 40 cm φτανουν γιατι διαβαζα σε ξενα forum οτι το 1m ειναι οσο πρεπει

Δημοσ.

Τι λίγο ρε φίλε. 40% πάνω από το budget.

Sorry αλλα λαθος μου. Μετα ειδα το 2ο ποστ που δεν θελει να ξεφυγει πανω απο 100€!

• Like 1
Δημοσ.

Τα 40cm ειναι ακριβως η μια πλευρα. Και πανω απο το τροφοδοτικο που το μετρησα και στη μπροστινη μερια που το εχω. Αρα με 2χ40 για μενα εισαι οκ. Δε θελω να βαλω γυρω γυρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...