Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν, το πρόβλημα έχει ώς εξής: εδώ και πολυ καιρό χρησιμοποιούσα το Outlook Express. Απόφάσισα όμως να γυρίσω στο MS Outlook, ελέω S55 και κάποιων άλλων δυνατοτήτων. Προσπάθησω για πολύ ώρα να στήσω τα mail accounts και να μεταφέρω τα mails μου αλλά δεν τα κατάφερα, οπότε ζητάω την συνδρομή σας. Θα ήθελα μία κατά το δυνατόν αναλυτικη διαδικάσία για να κάνω το παρακάτω... Έχω 3 mail accounts: Το Χ1, το Χ2 και την Hotmail (που την έβλεπα και αυτή μέσω Outlook Express). Επίσης έχω δύο αρχεία: το "Outlook.pst" (που περιέχει όλους τα mail των account Χ1 και Χ2 μαζί- αυτόι οι δύο είναι από τον ίδιο παροχέα οπότε πάνε πακετο για μενα) και το "OutlookHotmail-00000007.pst" (που περιέχει όλα τα mail της Hotmail). Θέλω λοιπον να δημιουργήσω στο Outlook τα 3 mail accounts - το μόνο ευκολο - ΑΛΛΑ θέλω επίσης: - τα αccounts X1 και Χ2 να έχουν κοινούς Personal Folders (δηλαδή κοινό inbox, outbox, sent κτλ.) και να κάνω import τα παλια μου mail από το πρώτο αρχείο - το αccount Hotmail να έχει ξεχωριστούς Personal Folders και να κάνω import τα παλια μου mail από το δεύτερο αρχείο. Έτσι θα διαμορφωθεί η κατάσταση που απροβλημάτιστα δημιούργησα στο Outlook Express. Ζηταω την βοήθειά σας επειδή συνάντησα δυσκολίες στην δημιουργία κοινών Personal Folders, στην επιλογή δαφορετικών Inbox για mail προς διαφορετικά accounts και άλλα... Όσο πιο καθορισμένα βήματα, τόσο το καλύτερο μιας και απ'ότι φαίνεται, παίζει ρόλο ακόμα και η σειρά δημιουργίας των mail accounts. Θεωρήστε ότι ξεκινάμε από ένα κενό και απείραχτο (πλην Preferences) Outlook. Ευχαριστω εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Βλέπω μόνο 11 views. Μήπως να αλλάξω τον τίτλο σε κάτι λιγότερο τρομακτικό?...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Ένας-ένας, μην σκοτώνεστε... Τέλος πάντων, το έκανα μόνος μου μετά από την διαπίστωση ότι δεν μπορώ να κάνω import τα mail της Hotmail, αλλά ότι μάλλον έπρεπε να τα ξανακατεβάσω από τον server...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.