Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο δωρεάν τρόπο μπορώ να έχω πρόσβαση στο επαγγελματικό μου email εκτός από το Microsoft Outlook του Office. Το email είναι του τύπου "[email protected]" για να καταλάβετε.
Θέλω λοιπόν να έχω πρόσβαση αλλά όχι όπως είναι από φορητή συσκευή πχ. tablet, κινητό κτλ. για να τα διαβάζω απλά αλλά να φορτώνουν και να έχει επαρκές σύστημα αρχειοθέτησης όπως φορτώνουν με το πρόγραμμα αλληλογραφίας Outlook. Ουσιαστικά μέσω αυτού, "τραβάει" και τα emails-αρχεία από τον server και αποθηκεύονται στον υπολογιστή. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη και δωρεάν εφαρμογή είτε των Windows ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω?
Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Thunderbird?

Θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Outlook, έτσι? Δηλαδή εκτός από ανάγνωση, θα λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο πρόσβασης και θα τα φορτώνει κανονικά από τον server? 

Δημοσ.

Δεν ειναι και πολυ σαφές το ερώτημα σου. 

Πως ειναι απο φορητη συσκευη η πρόσβαση στο email?

Ποιος client δεν αρχειοθετει εν ετη 2017?

Αν δε σε καλυπτει το Microsoft Outlook, δοκίμασε τον Thunderbird οπως ειπώθηκε ή και το Opera Mail (http://www.opera.com/computer/mail)

Δημοσ.

Ναι, αν και είναι ανακριβείς ο όρος "κεντρικό σημείο πρόσβασης". Κεντρικό σημείο είναι πάντα ο Server. Το Thunderbird θα παίρνει αντίγραφα και θα "συμπεριφέρεται στον Server σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που του έχεις δώσει. Σαν το Outlook δηλαδή.

Ο λογαριασμός υποστηρίζει και IMAP και POP3? Και πώς έχεις σκοπό να τον χρησιμοποιήσεις;

Δημοσ.

Δεν ειναι και πολυ σαφές το ερώτημα σου. 

Πως ειναι απο φορητη συσκευη η πρόσβαση στο email?

Ποιος client δεν αρχειοθετει εν ετη 2017?

Αν δε σε καλυπτει το Microsoft Outlook, δοκίμασε τον Thunderbird οπως ειπώθηκε ή και το Opera Mail (http://www.opera.com/computer/mail)

Εννοώ ότι έχω πρόσβαση στο email inbox μέσω του iPad αλλά αν δεν έχω πρόσβαση και από τον υπολογιστή μέσω του Microsoft Outlook ανά τακτά χρονικά διαστήματα τότε μπλοκάρουν τα email επειδή είναι πολλά.

Ναι, αν και είναι ανακριβείς ο όρος "κεντρικό σημείο πρόσβασης". Κεντρικό σημείο είναι πάντα ο Server. Το Thunderbird θα παίρνει αντίγραφα και θα "συμπεριφέρεται στον Server σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που του έχεις δώσει. Σαν το Outlook δηλαδή.

Ο λογαριασμός υποστηρίζει και IMAP και POP3? Και πώς έχεις σκοπό να τον χρησιμοποιήσεις;

Άρα να δοκιμάσω μέσω Thunderbird? Το Windows live mail που είναι δωρεάν το θεωρείς καλό?

Αυτά που με ρωτάς για τα IMAP και POP3 δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω και επίσης είναι του πατέρα μου για προσωπική-επαγγελματική χρήση και λειτουργούσε από παλιά σε υπολογιστή σταθερό μέσω του Microsoft Outlook. Όμως επειδή αυτός ο υπολογιστής χάλασε προσπαθώ να το φτιάξω σε άλλο υπολογιστή που να κάνει τη δουλειά που έκανε.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσο χώρο έχει ο εν λόγω Server?

Τα παλιά mails παραμένουν στον Server?

IT στην εταιρεία που να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς δεν υπάρχει; Ποιος συντηρεί το domain της εταιρείας;

Μια χαρά είναι και το Windows Live. Το θέμα είναι να καταλάβεις πώς ακριβώς δουλεύει το κόλπο για να κάνεις το κατά το δυνατόν καλύτερο setup.

Δημοσ.

Οπως ειπώθηκε, το Thunderbird και το Opera mail είναι καλές εναλλακτικές του MS Outlook. Με τη μόνη διαφορά ότι το Thunderbird θα σταματήσει να το ανανεώνει η Mozilla αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Το Windows live δεν το σκότωσε η MS? Το υποστηρίζει ακόμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...