liopyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω ένα budget smartphone, ~100€, αν είναι παρακάτω δεν θα με πειράξει, αν είναι λίγα παραπάνω και αξίζει τον κόπο να το συζητήσουμε. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ συγκεκριμένες: Dual sim + sd card (ταυτόχρονα), καλή ποιότητα κλήσης και καλό GPS. Τίποτα άλλο. Δεν με ενδιαφέρει η κάμερα, δεν με απασχολεί να παίζει games, ούτε καν η αυτονομία του (δεν το χρησιμοποιώ πολύ, και η χειρότερη δυνατή μια μέρα θα με βγάλει). Αυτή την στιγμή έχω ένα doogee x6 που με καλύπτει στα πάντα εκτός από το αυτονόητο. Να μιλάω στο τηλέφωνο. Δεν έχει καλό σήμα πουθενά, και όταν έχει συνήθως με ακούν λες και μιλάω από πηγάδι. Αναγκάστηκα και επιστράτευσα ένα nokia x6 που με συντρόφευε αξιοπρεπώς μια 5ετία μόνο και μόνο για να μιλάω στο τηλέφωνο. Με μία μίνι έρευνα αγοράς, έχω ξεχωρίσει ορισμένες συσκευές. BlackView E7s (16GB) Φθηνό, αλλά κινεζιά που με προβληματίζει μετά το φιάσκο με το Doogee. TP-LINK Neffos C5 (16GB) Επίσης κινεζιά, αλλά τουλάχιστον την (g)tplink όλοι την ξέρουμε με τα καλά της και τα στραβά της. Επίσης μου φαίνεται σχετικά όμορφο και τουλάχιστον στο σκρουτζ δείχνει να έχει καλές αξιολογήσεις. Motorola Moto G4 Play Dual (16GB) Αυτό με βάση τα reviews δείχνει πιο safe επιλογή, και δείχνουν να το προτιμούν αρκετοί εδώ μέσα. Με προβλημάτισε μια αξιολόγηση στο σκρουτζ που λέει πως έχει θεματάκι με τις κλήσεις. Ο λόγος που αλλάζω το doogee είναι ακριβώς αυτός, θα ήταν λίγο μαλακία να ξαναπέσω στα ίδια. LG K10 Dual (16GB) Πιο επώνυμο υποτίθεται, αλλά και σε αυτό διαβάζω θεματάκια με τις κλήσεις. Αυτά. Τι να διαλέξω; Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση που μου έχει ξεφύγει;
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οταν εννοεις Dual sim + sd card (ταυτόχρονα)? Γιατι στα Dual sim θυσιαζεις μια θυρα για την καρτα sd.
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οταν εννοεις Dual sim + sd card (ταυτόχρονα)? Γιατι στα Dual sim θυσιαζεις μια θυρα για την καρτα sd. Αυτός θέλει δυο θύρες sim και μια sd.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αυτο http://www.skroutz.gr/s/9395784/Xiaomi-Redmi-3s-16GB.html Αυτός θέλει δυο θύρες sim και μια sd.Αυτο γινεται?Αστο καταλαβα τι θελει Dual-SIM Active Αυτα μονο σε παλια κινητα τις Samsung που τα οποια δεν υπαρχουν,μονο σε μεταχειρισμενα αν βρει.
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αυτο http://www.skroutz.gr/s/9395784/Xiaomi-Redmi-3s-16GB.html Αυτο γινεται?Αστο καταλαβα τι θελει Dual-SIM Active Αυτα μονο σε παλια κινητα τις Samsung που τα οποια δεν υπαρχουν,μονο σε μεταχειρισμενα αν βρει. Όχι να χρησιμοποιείς την Sim 1 και ταυτόχρονα και την 2 (Sim Active δλδ) Αλλά να έχει 2 θύρες για SIM (να λειτουργούν όχι active, to άλλο που είναι η η μια η η άλλη) και μαζί με αυτές τις δυο θύρες ακόμα μια για sd.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αρα θελει Dual-SIM Standby (DSS)+sd και οχι Dual-SIM Active (DSA)+sd(αυτα ξερω).
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγνώμη δεν τα εξήγησα επαρκώς μάλλον. Η μία κάρτα ειναι τηλεφωνική, η άλλη έχει data. Και η SD είναι SD. Πρέπει να έχει και τις 3, δεν θέλω δλδ να θυσιάσω την SD για να βάλω την data. Το doggee π.χ που έχω τώρα έχει και τις 3 διαθέσιμες, και δουλεύουν. Αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που ανέφερα με το σήμα και τα τηλέφωνα.. Κλίνω προς το tplink. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από liopyr
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Οποτε Dual-SIM Standby (DSS)+sd Motorola αν και δεν ξερω γενικα αμα βρεις 1
panos- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ανέβα λίγο και πάρε το Lenovo Moto g4 play dual.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το motorola τωρα που χαζεύω reviews, βλέπω πως έχει ίδια υποδοχή για sim και sd (εκτός και αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά), οπότε απορρίπτεται αναγκαστικά. Lumia δεν θέλω, μόνο android, ξέχασα να το αναφέρω!
mp44christos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το motorola τωρα που χαζεύω reviews, βλέπω πως έχει ίδια υποδοχή για sim και sd (εκτός και αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά), οπότε απορρίπτεται αναγκαστικά. Δεν καταλαβαίνεις καθόλου καλα... Η Sim1 μπαίνει μαζι με την SD και η sim2 ξεχωριστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα