Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας η μπαταρια του λαπτοπ μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενη αλλα δεν φορτιζει τι μπορει να φταιει ??

ΑΝ και δεν λές περισσότερα στοιχεία,μοντέλο/παλαιότητα κλπ..θα πω στην τύχη ότι ίσως να έχει βγεί off,που είναι σύνηθες φαινόμενο!

Δημοσ.

Στο βγάζει γύρω στο 95-98% ή γενικά σου γράφει συνδεδεμένη, δεν φορτίζεται;

Αν στο βγάζει γενικά, θα συμφωνήσω με τον από πάνω

Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-r003sv-g7e53ea-156-mayro/prod6140094pp/ το εχω 2.5 χρονια και γενικα το εχω σεκαλη κατασταση

Στο βγάζει γύρω στο 95-98% ή γενικά σου γράφει συνδεδεμένη, δεν φορτίζεται;

Αν στο βγάζει γενικά, θα συμφωνήσω με τον από πάνω

μου βγαζει 0% συνδεδεμενη δεν φορτιζεται , αν το βγαλω απο την πριζα κλεινει αμεσως

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα παλιοτερα με μπαταρια που 'σωθηκε', δεν φορτιζε με τιποτα, με την εντολη  powercfg -energy ειδα οτι η μπαταρια ηταν καπουτ...παρηγγειλα νεα φυσικα! :-)

Δημοσ.

Γεια σας η μπαταρια του λαπτοπ μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενη αλλα δεν φορτιζει τι μπορει να φταιει ??

Μηπως να διαβαζες λιγο αυτο, νομιζω θα σε βοηθησει :

https://www.pcsteps.gr/47634-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-laptop/

Δημοσ.

Πρωτα ελεγξε το αυτοκολλητο της μπαταριας να δεις ποιο μοντελο ειναι και μετα ψαξε το αντιστοιχο ομοιο του...εαν δεν βρεις εδω Ελλαδα, το ebay ειναι καλη επιλογη!προσοχη: οταν βρεις αντιστοιχη μπαταρια διαβασε προσεκτικα τα specs ωστε να ταιριαζει με την δικη σου (πχ αν η δικη σου λεει model:abcd1, πρεπει στα specs να γραφει συμβατη abcd1, εαν γραφει abcd2 πιθανοτατα δεν θα ταιριαζει και θα πανε τζαμπα τα λεφτα σου...λιγο μπακαλικο παραδειγμα αλλα ελπιζω να σε βοηθησει! :-)  )

Δημοσ.

Βασικά ίσως η μπαταρία να βγει ακριβότερα ή ίδια τιμή με το laptop. Ίσως να συμφέρει πιο πολύ να πάρεις ένα καινούργιο.

H HP για μπαταρίες σε στέλνει στο ακόλουθο σάιτ. 

e: [email protected]

a: EXPRESS TERMINALS, 65 Sarantaporou street, Chalandri, Greece 15232
t:  +30 21068 59 153-4    
f: +30 21068 56 526

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...