Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού υπολογιστή

Cruel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είναι επείγων να αγοράσω ένα laptop μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Επειδή δεν έχω μεγάλη σχέση με αυτά τα μηχανήματα θα ήθελα την βοήθεια σας.

Οι απαιτήσεις του υπολογιστή που θέλω να πάρω είναι να κοστίζει μέχρι 1500 ευρώ να έχει επεξεργαστή centrinio για μεγάλη αυτονομία και μια αρύρματη κάρτα δικτύου. Από μάρκες, καταστήματα αγοράς κ.λ.π δεν ξέρω. Στο site του πλαισίου που κοίταξα βρήκα τον ACER TM291LMi. Είναι καλή σαν εταιρία η Acer??? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Κάθε βοήθεια δεκτή & πολύτιμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το συγκεκριμενο μοντελο εχει pentium mobile ή centrino? Στο site αναφερει οτι εχει pentium mobile.Ειναι το ιδιο με centrino?Επιπλεον εχει αυτο το μοντελο καρτα γραφικων γιατι δεν αναφερει τιποτα στο site που εδωσες.

Το dvdrw που λεει οτι εχει τι ειναι 2χ,4χ? Γραφει ολα τα dvd?

Εχεις ψαξει και για αλλα μοντελα πχ toshiba,siemens ?

Ρε παιδια μια ερωτηση ηθελα να κανω. Διαβαζω σε καποια μοντελα στο mgmanager οτι εχουν VGA 64MB και αλλα μοντελα οτι εχουν ATI RADEON 9200. Γιατι στην πρωτη περιπτωση δεν αναφερει συγκεκριμενα τι ελεγκτη γραφικων εχει? Μηπως ειναι της πλακας και εχει μοιραζομενη μνημη?

O Intel Pentium M είναι όντως ο επεξεργαστής της τεχνολογίας Centrino.

Το DVD-RW δεν γράφει DVD+R ή DVD+RW και πρέπει να ελέγξεις την ταχύτητα του οδηγού εγγραφής από το επίσημο site της Acer.

Εφόσον βλέπεις ΑΤΙ Radeon 9200, το πιο πιθανόν είναι να μην έχει μοιραζόμενη μνήμη, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Για να μπει η ονομασία "centrino" σε ένα φορητό, πρέπει, σύμφωνα με την Intel, να έχει επεξεργαστή intel Pentium M, motherboard με chipset intel 855 και ασύρματη δικτύωση με chipset της intel.

Αν δεν έχει το 855 chipset ή/και ασύρματο δίκτυο της Intel, δεν μπορεί να λέγεται "centrino" (ένα ακόμα "κόλπο" του τμήματος marketing της Intel) :)

Πραγματικά δεν έχω ιδέα για τον τύπο κάρτας γραφικών που έχει.

Στο site της Acer έχει γενικές πληροφορίες για τη σειρά TravelMate 290 και για το κύκλωμα γραφικών αναφέρει αυτό: Intel® 855GM chipset offers an integrated graphics solution with DVMT-controlled graphics . Τώρα και μοιραζόμενη μνήμη να έχει η γραφικών δεν με πολυαπασχολεί καθώς παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Για το dvd-rw που λες φίλε δεν μου χρειάζεται καν και με μια απλη συσκευή dvd κάνω τη δουλειά μου. Δεν χρειάζεται δηλαδή να γράφω cd dvd κ.λ.π. Αυτά που με απασχολούν είναι να υποστηρίζει τεχνολογία centrinio(για μεγαλύτερη αυτονομία) να υπάρχει η wi-fi κάρτα δικτύου και να είναι όσο πιο ελαφρύς γίνεται σαν συσκευή.

Από ότι λένε στο site Stylish 2-spindle notebook only 3.2 cm (1.26 inches) thick and weighing from 2.56 kg (5.6 lbs) for added portability γύρω στα 3-3.5 Kg πρέπει να είναι ο συγκεκριμένος. Για Centrinio υποστήριξη αναφέρει τα εξής: Excellent price value for ultimate Centrino mobile performance presenting Intel® Pentium® M at 1.3 GHz and higher , Intel® 855GM chipset offers an integrated graphics solution with DVMT-controlled graphics , Intel® Centrino™ mobile technology and Li-ion battery pack give a 5.5-hour operation time , 2-hour quick re-charge for longer productivity and more efficiency.Κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής δεν έχω βρει στα λεφτά που διαθέτω. Άμα έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο πείτε μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...