Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε motherboard λέει με ποιάς τεχνολογίας ram είναι συμβατή. Το 1151 αναφέρεται καθαρά στον επεξεργαστή σου, υπάρχουν και μητρικές για 1151 socket με DDR3 και μητρικές για 1151 socket με DDR4. Η συγκεκριμένη που πόσταρες παίρνει DDR3 μνήμες ram. Οπότε ναι μπορείς να κουμπώσεις τον i5 6600 και να βάλεις τις DDR3 ram σου.

Δημοσ.

Οπότε ναι μπορείς να κουμπώσεις τον i5 6600 και να βάλεις τις DDR3 ram σου.

Ναι, αλλά μόνο με τάση 1.35! Με περισσότερη θα κάνεις ζημιά!

Αυτό,δεν μπορείς να βάλεις ό,τι ραμ έχεις.

Δημοσ.

Αυτό,δεν μπορείς να βάλεις ό,τι ραμ έχεις.

εχω ram 8gb hyper x 2400 mhz γινεται να το κανω αυτο το πραγμα;

Κάθε motherboard λέει με ποιάς τεχνολογίας ram είναι συμβατή. Το 1151 αναφέρεται καθαρά στον επεξεργαστή σου, υπάρχουν και μητρικές για 1151 socket με DDR3 και μητρικές για 1151 socket με DDR4. Η συγκεκριμένη που πόσταρες παίρνει DDR3 μνήμες ram. Οπότε ναι μπορείς να κουμπώσεις τον i5 6600 και να βάλεις τις DDR3 ram σου.

εχω ram 8gb hyper x 2400 mhz γινεται να το κανω αυτον συνδυασμό;

Δημοσ.

εχω ram 8gb hyper x 2400 mhz γινεται να το κανω αυτο το πραγμα;

εχω ram 8gb hyper x 2400 mhz γινεται να το κανω αυτον συνδυασμό;

Τάση δεν μας λες που σε ρωτήσαμε.

Δημοσ.

HuperX DDR3 και στα 2400 χλωμό να είναι στα 1.35 

Το γνωρίζω αλλά...

1.5 είναι λογικά. Απλά μου αρέσει που του δώσαμε απάντηση και μας ρωτάει ακόμα ενώ ξέρει τι γίνεται.

Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά...

1.5 είναι λογικά. Απλά μου αρέσει που του δώσαμε απάντηση και μας ρωτάει ακόμα ενώ ξέρει τι γίνεται.

HuperX DDR3 και στα 2400 χλωμό να είναι στα 1.35 

Κατά πάσα πιθανότητα είναι 1.5v αλλά επίσης πολύ πιθανόν είναι το 1.65v !! όπως και να'χει 1.35v που έχει όριο ο OP αποκλείεται να είναι... :P ελπίζω να κατάλαβε τι του λέμε γιατί θα κλάψει με μαύρο δάκρυ

• Like 2
Δημοσ.

Θα δουλέψουν οι μνήμες αλλά εγώ θα τις έβαζα στα 1600MHz με maximum 1.5v, αλά και έτσι κάποια στιγμή θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο CPU που έχει μέσα τον Memory Controller.

Δημοσ.

Ε ναι θα δουλέψουν και με κάτω από 1.5V εάν είναι καλά μνημακια στα 1600.

Το θέμα είναι ότι θα φάει φρίκη μέχρι να δει που είναι σταθερά... Δεν αξίζει η ταλαιπωρία, πας παίρνεις ένα σετ ddr4 και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι θα δουλέψουν και με κάτω από 1.5V εάν είναι καλά μνημακια στα 1600.

Το θέμα είναι ότι θα φάει φρίκη μέχρι να δει που είναι σταθερά... Δεν αξίζει η ταλαιπωρία, πας παίρνεις ένα σετ ddr4 και τέλος.

Ναι προσωπικά θα πουλούσα τις DDR-3 και θα έπαιρνα DDR-4.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...