efkola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα!Είμαι πελάτης της Cyta εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου,έχοντας περάσει πιο πριν για κάποια χρόνια από forthnet/nova triple play και για ένα χρόνο από cosmote triple play. Στη cyta έχω το double play με τα 23€/μήνα και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο...άλλωστε πάντα οι ταχύτητές μου κυμαίνονταν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα: κοντά στα 8-11mbps download και 0,8mbps upload με ping 24ms.Ως φίλος του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ(αλλά και των ταινιών)σκέφτομαι να ξαναπροτιμήσω κάποιον πάροχο με τηλεόραση και προσανατολίζομαι στην Cosmote η οποία έχει τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ΝΒΑ.Δε θα με χαλούσε βέβαια και η Νova,δεν την αποκλείω.Θα ρωτήσω λοιπόν ποια προτείνετε ως πιο αξιόπιστη/σταθερή μολονότι ξέρω ότι ο καθένας έχει μία γνώμη η οποία συνήθως είναι υποκειμενική και δεν έχει πολύ νόημα να γενικευτεί.Επίσης θα ήθελα γνώμη και για το οικονομικό σκέλος.Μιλώντας για πακέτο adsl έως 24mbps, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά(αν έχει και καμιά ωρίτσα προς κινητά ακόμα καλύτερα) και τα full tv πακέτα τους, οι τιμές κυμαίνονται κοντά στο 45άρι/μήνα ή μπορώ να πετύχω καλύτερες τιμές;Την προηγούμενη φορά που ήμουν στον ΟΤΕ πλήρωνα για όλα αυτά κοντά στα 38€ αλλά με ένα χρόνο δέσμευση...μόλις έληξε ο χρόνος, ζήτησα να μου αφήσουν ίδια χρέωση αλλά δε δέχτηκαν...με χρέωναν πια 45€/μήνα και έφυγα για τη Cyta.Επιπλέον μ'ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις του σπιτιού,όχι μόνο σε μία...έστω και αν παίζουν το ίδιο κανάλι.Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;Ευχαριστώ προκαταβολικά :)ΥΓ 1:Το vdsl δε με απασχολεί διότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην περιοχή μου.ΥΓ 2:Το διετές συμβόλαιό μου με τη cyta λήγει το Μάιο.Αν αλλάξω πάροχο π.χ. το Γενάρη,θα αναγκαστώ να πληρώσω όλο το penalty των 120€ ή θα πληρώσω αναλογικά για τους 5 εναπομείναντες μήνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα