Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γνωριζω τη χρηση που θα κανει ο φιλος, εγω παντως που εχω raid σε ssd το μηχανημα μου ανοιγει σε 4 δευτερολεπτα απο shutdown.  

Δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην πράξη. Το raid 0 άξιζε κάποτε που είχαμε μόνο δίσκους. Από τη στιγμή που βγήκαν οι ssd το raid 0 έχει πεθάνει. Να κάνει raid 1 για ασφάλεια των αρχείων ναι να το καταλάβω. Αν και αυτό είναι ξεπερασμένο πλέον. Το καλύτερο είναι Raid 5 ή 6.

• Like 2
Δημοσ.

ok troll...... οτι πεις, τα ρεστα μου με σενα, εισαι γνωστο τρολλ 

Ωχ, με κατάλαβες! Έτσι είναι, ο Federer, εγώ και μετά το χάος...  :D

Καλά Χριστούγεννα!

Δημοσ.

Βρε παιδες, αφου τερματιζει σχεδον το sata 3 με εναν καλο ssd, o δευτερος δεν θα κανει την διαφορα.

Με τον 2ο θα διπλασιάσει τις ταχύτητες σε Read-Write αλλά και πάλι δεν θα δει διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Για να τερματισει το sata 3 θελει 750ΜΒ read write ssd παιδες. Tα πιανει με raid αυτα. Ποσο κανουν 2 φθηνοι ssd λοιπον για να πιασει αυτες τις ταχυτητες? 80-90 ευρω μονο. Δε βλεπω πως αλλιως θα πιασει αυτο το νουμερο με εναν ssd.

Διαφορες θα δει αναλογως του τι κανει. Σε προγραμματα επεξεργασιας εικονας ας πουμε θα δει διαφορα. Ή και σε αλλα γραφιστικα. Εννοωντας στη ταχυτητα που σωζει ενα αρχειο.

Στη κοινη χρηση ομως σωστα δε θα δει διαφορα. Μπορει να εχει τη καυλα ομως. Και αυτο δεκτο.

Αναφερομαι στον toyo και στον blue, το τρολλ ειναι ανευ σημασιας.

Δημοσ.

Το γράφω ακόμα μια φορά ότι ακόμα και να 2πλασιάσει την ταχύητητα η διαφορά δεν θα είναι αισθητή. Έπειτα δεν μας λέει ο φίλος τι χρήση κάνει. Ή μήπως απλά θέλει να το δοκιμάσει.

Δημοσ.

Στο 90% και πανω των περιπτωσεων ναι δε θα εχει διαφορα. Μπορει ομως οπως σου ειπα να θελει να το κανει και για τη καυλα του. Και εγω για αυτο το εχω κανει. Δεν ειναι πολλα τα λεφτα τωρα πια.

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες μου και καλες γιορτες καταρχην να εχετε!!

Λοιπον εγω ειλικρινα το σκεφτομουνα το raid 0 και σε φαση παιχνιδιων πιο γρηγορα loading και σε περιπτωση προγραματων πιο γρηγορης εργασιας  ! αυτο

αξιζει γτ αν ειναι να παρω m2 ssd θα παω τα διπλα λεφτα παρα να δωσω 60 ευρω για διπλασια ταχυτηταα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...