Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

ταξιδευω σε 3 εβδομαδες με aegean Και θελω να ρωτησω κατι, που αν καιτο εψαξα στο site δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση.

Στο εισιτηριο μου εχω βαλει +1 βαλιτσα 20 κιλων. Μπορω να παρω επιπλεον μαζι μου 1 χειραποσκευη (μεγεθη στο site) ΚΑΙ μια σχολικη τσαντα πλατης?

Δημοσ.

Καλησπερα,

ταξιδευω σε 3 εβδομαδες με aegean Και θελω να ρωτησω κατι, που αν καιτο εψαξα στο site δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση.

Στο εισιτηριο μου εχω βαλει +1 βαλιτσα 20 κιλων. Μπορω να παρω επιπλεον μαζι μου 1 χειραποσκευη (μεγεθη στο site) ΚΑΙ μια σχολικη τσαντα πλατης?

Ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεις. Θα δωσεις τη βαλιτσα 20 κιλων και θα κρατησεις τη χειραποσκευη 8 κιλων και την τσαντα πλατης/λαπτοπ για μεσα στο αεροπλανο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεις. Θα δωσεις τη βαλιτσα 20 κιλων και θα κρατησεις τη χειραποσκευη 8 κιλων και την τσαντα πλατης/λαπτοπ για μεσα στο αεροπλανο

Ναι.

you da best

Δημοσ.

Αν κρίνω απο αυτά που είδα την τελευταία φορά που πέταξα με Aegean σε προορισμό εσωτερικού (Πριν 1 έτος) Πιθανότατα θα μπορούσες να πάρεις και την βαλίτσα σαν χειραποσκευή :P

• Like 3
Δημοσ.

γενικα μπορεις να εχεις μαζί σου + τσαντα λάπτοπ/σχολική πέρα απο την 8αρα την κλασσική; 

Nαι κανονικα. Εγω παντα εχω backpack και βαλιτσα (χειραποσκευη)! Μαλιστα η χειραποσκευη μου ποτε δεν ειναι 8 κιλα (ειναι πολλα παραπανω). Ποτε κανεις δεν σου λεει κατι!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια την χειραποσκευη την επιτρεπουν ολες οι εταιριες?Συγκεκριμενα για SAS που εψαξα δεν λεει κατι τετοιο γραφει μονο για την βαλιτσα <23 κιλα

Δημοσ.

Παιδια την χειραποσκευη την επιτρεπουν ολες οι εταιριες?Συγκεκριμενα για SAS που εψαξα δεν λεει κατι τετοιο γραφει μονο για την βαλιτσα <23 κιλα

• Simple rules. SAS always allows you to take at least one cabin baggage item up to 8 kg/18 lbs. completely free.You can bring more baggage depending on your ticket type. – consult the table below.

https://www.flysas.com/en/us/travel-info/baggage/checked-baggage/

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνω απο αυτά που είδα την τελευταία φορά που πέταξα με Aegean σε προορισμό εσωτερικού (Πριν 1 έτος) Πιθανότατα θα μπορούσες να πάρεις και την βαλίτσα σαν χειραποσκευή :P

Επίσης -απ' ότι έχω καταλάβει- το όριο των 8 κιλών πρέπει να 'ναι με βαρύτητα Πλούτωνα. Τις περισσότερες φορές ταξιδεύω υπέρβαρος χωρίς πρόβλημα (από web check-in βέβαια, δε πάω στο γκισέ). Κι αυτό φαίνεται, μιας και ένας "τυπικός" άθρωπος δεν αγκομαχάει για να σηκώσει 8 κιλά. Αν ήθελαν με σταμάταγαν.

Δημοσ.

Επίσης -απ' ότι έχω καταλάβει- το όριο των 8 κιλών πρέπει να 'ναι με βαρύτητα Πλούτωνα. Τις περισσότερες φορές ταξιδεύω υπέρβαρος χωρίς πρόβλημα (από web check-in βέβαια, δε πάω στο γκισέ). Κι αυτό φαίνεται, μιας και ένας "τυπικός" άθρωπος δεν αγκομαχάει για να σηκώσει 8 κιλά. Αν ήθελαν με σταμάταγαν.

Αν βγει υπέρβαρο το jet να δεις πως θα αδειάζεις :P

Δημοσ.

Αν βγει υπέρβαρο το jet να δεις πως θα αδειάζεις :P

Worst-case σενάριο, να πάει αμπάρι, με την αντίστοιχη χρέωση. :P

Βασικά δε θέλω το αμπάρι λόγω της καθυστέρησης μόλις βγεις (αναμονή σε ιμάντες κλπ) αλλά και της "επικιδνυνότητας" για τις βαλίτσες και το περιεχόμενο, δεν είναι η χρέωση που με απασχολεί. Οπότε αν μου λέγαν ότι η 12-κιλη βαλίτσα που πήγα να βάλω ύπουλα μεσ' την καμπίνα, είτε πάει αμπάρι δωρεάν, ή καμπίνα με +25 ευρώ, θα διάλεγα καμπίνα χωρίς σκέψη!

Αλλά δε βλέπω πως γίνεται ένα αεροσκάφος να βγει υπέρβαρο με +5 κιλά σε χειραποσκευές, ακόμα και αν είναι υπέρβαροι οι μισοί που ταξιδεύουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Worst-case σενάριο, να πάει αμπάρι, με την αντίστοιχη χρέωση. :P

Βασικά δε θέλω το αμπάρι λόγω της καθυστέρησης μόλις βγεις (αναμονή σε ιμάντες κλπ) αλλά και της "επικιδνυνότητας" για τις βαλίτσες και το περιεχόμενο, δεν είναι η χρέωση που με απασχολεί. Οπότε αν μου λέγαν ότι η 12-κιλη βαλίτσα που πήγα να βάλω ύπουλα μεσ' την καμπίνα, είτε πάει αμπάρι δωρεάν, ή καμπίνα με +25 ευρώ, θα διάλεγα καμπίνα χωρίς σκέψη!

Αλλά δε βλέπω πως γίνεται ένα αεροσκάφος να βγει υπέρβαρο με +5 κιλά σε χειραποσκευές, ακόμα και αν είναι υπέρβαροι οι μισοί που ταξιδεύουν. 

Συμφωνώ! Το χειρότερο είναι η καθυστέρηση όπως λες, ειδικά αν έχεις κάτι να προλάβεις και το να χαθεί η βαλίτσα και να την ψάχνεις 2-3 μέρες...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα . θα ηθελα να ρωτησω αν πληρωσω για αποσκευη 23κιλων  , τι σημαινει; Οτι παιρνω μονο μια αποσκευση 23κιλων, ή μπορω να παρω την αποσκευη με διαστασεις 55x40x23 συν μια αποσκευη των 23κιλων;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...