dobro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 στα 119€ Samsung Gear Fit2 Large Μπλε για οποιον δε προλαβε. http://www.public.gr/product/wearables-gadgets/activity-trackers/activity-tracker-samsung-gear-fit2-large-mple/prod8200247pp/
afinis2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σύμφωνα με το Gsmarena το gearfit έχει επίσημα πια τιμή στην Αμερική 129$ οπότε αυτή η τιμή που βλέπουμε εδώ θα είναι αργά η γρήγορα η κανονική του και όχι με 40% ! Οπότε όποιος δεν πήρε...λίγο υπομονή. Ή οποιος πήρε λόγο προσφοράς(παρών)...δεν θα είναι για πολύ καιρό προσφορά A quick look at the South Korean company's official US website reveals $129.99 price tag, meaning the device has received an official price cut as well. http://www.gsmarena.com/samsung_gear_fit_2_again_drops_to_under_130_in_us-blog-22277.php
vixos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ακυρο.. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από vixos
lionheart75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 και το πλαισιο 109. Έπεσε παραγγελία για ένα Grey. Επειδή δεν αναφέρεται στην περιγραφή στους στο site καλό είναι όποιος παραγγείλει να συμπληρώσει στα σχόλια στην παραγγελία το μέγεθος που επιθυμεί. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
averel01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Screen protector έχει βαλει κανείς? Θέλω να βάλω και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!
fylatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως το πλαίσιο δίνει παραλαβή τέλος Γενάρη.
gchris7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Απο κωτσοβολο εχει κανείς ενημέρωση για το πότε θα παραδώσουν? Τους εχω στείλει ενα μήνυμα ελλα δεν εχουν απαντήσει.
DimitrisDrama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου έστειλαν και κωδικό tracking ....
lionheart75 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως το πλαίσιο δίνει παραλαβή τέλος Γενάρη. Ακριβώς, εν τω μεταξύ θα φφέρουν μόνο small στο γκρί από ότι μου είπαν. Οπότε εγώ ακύρωσα την παραγγελία. p.s. Αν κάποιος έχει πάρει είτε το μπλέ, είτε το γκρί και δεν το θέλει του το αγοράζω στην τιμή που το πήρε στα 109 ευρω δλδ.
athan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Απο κωτσοβολο εχει κανείς ενημέρωση για το πότε θα παραδώσουν? Τους εχω στείλει ενα μήνυμα ελλα δεν εχουν απαντήσει. Εμένα μου είπαν δεν υπάρχει στοκ και μάλλον σε 15 μέρες περίπου. Large grey πηρα
IcemanGr71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Στο Κωτσό όλοι είναι για τα μπάζα.... έκανα παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα και όταν πήγα μου είπαν ότι έχει ακυρωθεί η παραγγελία γιατί πέρασαν 72 ώρες.... τι λες ρε.... που να το ξέρω... καμία ειδοποίηση τίποτα.... Μου είπαν ότι το γράφουν στο site, έπρεπε να το ψάξω και κτλ. Όμως κατά την παραγγελία τίποτα. Ούτε ειδοποίηση στο email που να λέει κάτι βρε αδερφέ.... Τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gchris7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου είπαν δεν υπάρχει στοκ και μάλλον σε 15 μέρες περίπου. Large grey πηρα Τους πήρα και εγώ τηλ. Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει η νέα παραλαβή. Πάμε για Ιανουάριο και αν... Έξυπνη κίνηση πάντως του Κωτσοβολου. Προφανώς ενημερώθηκαν ότι η Samsung ετοιμάζει μείωση της τιμής του gear fit 2 και σου λέει ας το βάλω εγώ από τώρα να τρέξουν όλοι να παραγγείλουν από έμενα και όταν με το καλό έρθουν με την νέα τιμολόγηση τους τα δίνω.
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν τηλ από Κωτσόβολο.... Θα παραλάβουν στις 6 Ιανουαρίου στοκ. .. Οπότε όσοι περιμένουν. .. θα το έχουμε σύντομα στα χέρια μας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα