Katalyst Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας! ανοίγω ένα θέμα για τις θερμοαγώγιμες που βάζουμε στους επεξεργαστές και αλλά και σε άλλα compοnents του pc, για ν' ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στο θέμα. Προσωπικά μετα από κάμποσο ψάξιμο έχω καταλήξει στην MX-2, στρώνει μεν πιο δύσκολα αλλά αποδίδει καλύτερα απ την ΜΧ-4 και ειν κ φτηνότερη. 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αποδίδει καλύτερα η 2άρα απο την ΜΧ4? Έχω και τις δύο και βάζω, αλλά να πω την αλήθεια την ΜΧ4 την είχα για καλύτερη.
fallen4ngel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μία ή άλλη είναι, όπως άλλωστε και σχεδόν όλες. 1-2C πάνω κάτω παίζουν όλες, δεν νομίζω να σωθεί κανείς από αυτό
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Για cpu πάντα μιλάω και δίνω δαγκωτό στην thermal grizzly kryonaut.....η καλύτερη για μένα! 1
fallen4ngel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μπάμπη όταν είχα δει σε reviewers (με τόσο ντόρο που είχα ακούσει) οι διαφορές που είδα ήταν στα όρια που ανέφερα. Προσωπικά MX4 χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω κολλήσει ντε και καλά. Απλά όποτε είμαι Βουδαπέστη παίρνω και από ένα σωληνάκι γιατί την παίρνω μισή τιμή από ότι Ελλάδα και έχω στην άκρη. 1
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Από δοκιμή που έχω κάνει με pk3 που δούλευα πάντα μέχρι τότε, η grizzly kryonaut όταν την έβαλα ήταν 2-3 βαθμούς καλύτερη ίδια settings & room temp.Anyway πάστες είναι και σίγουρα δεν περιμένεις τρελές διαφορές μεταξύ τους! 1
GusGiv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 MX 4 και MX 2 που χρησιμοποιώ και εγώ μπορώ να πω ότι είναι λίγο καλύτερη η MX-4 αλλά όχι τρελά πράγματα 2-4 βαθμούς ανάλογα το setup. Για απλή γενική χρήση δεν αξίζει καν να το βασανίσεις παίρνεις την MΧ-2 που είναι πιο οικονομική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα