Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το περιμενα με type-c υποδοχή πλέον. Πάντως αν δε δω μεγεθος σε σχεση με το κλασσικο 10αρι, δεν ασχολουμαι. Εχω δει 16αρια της Anker, να ναι τουβλα ολοκληρα και με χαλάσανε κάπως.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

....επειδή διαβάζω σε πολλά ποστ για τα 20.000mAh που δίνει απλόχερα το τουβλάκι της xiaomi (είμαι κάτοχος των 10400, 16000 και του 20000 έχουν κάνει παααρα πολλούς κύκλους το καθένα κ είναι όλα διαμάντια) ....αλλά!...τα ονομαστικα mAh παρέχονται σε αποφορτηση τάσης 3.6v-3.75v .

Η τάση που φορτίζουν όλα τα σύγχρονα smartphones είναι 5v οπότε οι πραγματικές τιμές είναι λίγο πάνω απο τα 6.000 για το 10400, 10.800mAh για το 16αρι και 12.700mAh για το 20αρι (σε αποφόρτιση πάντα 5.1v-κοινή τάση για φόρτιση smartphones) ...τέλος, αν κάνω λάθος η αν κάτι δεν ισχύει, διορθώστε, οποίος γνωρίζει καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.
Bλέπω πολύ εντυπωσιασμό για το τίποτα, για κοιτάχτε και αυτό το link https://www.aliexpress.com/item/2016-68800mAh-Top-Quality-Multifunction-Gasoline-Diesel-Car-Jump-Starter-Emergency-Battery-Charger-Mini-Phone-Laptop/32627230901.html

δεν είναι βέβαια xiaomi.

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει το παραπάνω αν κάποιος ξέρει κάποιο καλό jump starter ας προτείνει γιατι σκέφτομαι να αγοράσω.

Ενθουσιασμό για το τίποτα δεν το λες, ιδιαίτερα αν συγκρινεις τιμές και μάρκες εδώ στην ελλαδα. Το καλό με την xiaomi είναι πως είσαι κατά 99% σίγουρος πως τα 20000 δεν είναι 2000 όσων αφορά τη χωρητικότητα. Στα no name κινέζικα κρατά μικρό καλάθι

Δημοσ.
Ενθουσιασμό για το τίποτα δεν το λες, ιδιαίτερα αν συγκρινεις τιμές και μάρκες εδώ στην ελλαδα. Το καλό με την xiaomi είναι πως είσαι κατά 99% σίγουρος πως τα 20000 δεν είναι 2000 όσων αφορά τη χωρητικότητα. Στα no name κινέζικα κρατά μικρό καλάθι

Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο για αυτο ρωτησα αν κάποιος άλλο έχει δοκιμασει κάτι αντίστοιχο.

Το συγκεκριμένο σε άλλο link απο πωλήτη έλεγε τα ίδια το βάφτιζε 68800 mAh αλλά έλεγε πραγματικά 12000 mAh δεν ξέρω γιατί το είδα σήμερα, αλλά σε ένα τέτοιο εργαλείο πόσο μ@@κία μπαταρία να βάλουν δεν θα παίρνει μπροστά το αμάξι δεν ειναι και τοσο χαζοί. Τώρα για το μικρό καλάθι κρατάμε ακομη και για τα επώνυμα τύπου xiaomi.

Δημοσ.

Παμε γερα για preorder:

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-Polymer-Power-Bank-2-Dual-USB-Output-with-Quick-Charger-3_0-p-1114740.html

Το παλιο ειναι πιο ελαφρυ αλλα εχει λιγοτερα Wh: 72 με 77 αλλα ειναι πιο ελαφρυ το παλιο. 

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1011289.html?rmmds=search

• Like 1
Δημοσ.

....επειδή διαβάζω σε πολλά ποστ για τα 20.000mAh που δίνει απλόχερα το τουβλάκι της xiaomi (είμαι κάτοχος των 10400, 16000 και του 20000 έχουν κάνει παααρα πολλούς κύκλους το καθένα κ είναι όλα διαμάντια) ....αλλά!...τα ονομαστικα mAh παρέχονται σε αποφορτηση τάσης 3.6v-3.75v .

Η τάση που φορτίζουν όλα τα σύγχρονα smartphones είναι 5v οπότε οι πραγματικές τιμές είναι λίγο πάνω απο τα 6.000 για το 10400, 10.800mAh για το 16αρι και 12.700mAh για το 20αρι (σε αποφόρτιση πάντα 5.1v-κοινή τάση για φόρτιση smartphones) ...τέλος, αν κάνω λάθος η αν κάτι δεν ισχύει, διορθώστε, οποίος γνωρίζει καλυτερα.

Δηλαδή τι εννοείς άλλα τα ονομαστικά και άλλα τα πραγματικά, τα mAh που αναγράφει η συσκευή δεν είναι και τα mAh που έχει η μπαταρία μέσα, για εξηγησέ μου πως έβγαλες αυτά τα νούμερα για τα πραγματικά.

Δημοσ.

Εγώ είμαι χρόνια τώρα με Anker (σκυλί το άτιμο) αλλά θέλω κάποιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα εδώ και καιρό τώρα. Εκτός από Xiaomi υπάρχει και τίποτα άλλο αξιόπιστο ή να μην κάτσω να ψάξω καν; Thanks!

Καλησπέρα, δοκίμασε tp-link pb15600 .... σκυλί, αλλά λίγο βαρύ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι ελαφρώς άσχετο με το όλο θέμα; Ποιο είναι το πιο έγκυρο και αξιόπιστο κατάστημα του εξωτερικού για αγορές γκάτζετ και ηλεκτρονικών; Και κάτι σχετικό με αυτό το θέμα: μπορεί το συγκεκριμένο power bank να φορτίζει και notebook ή laptop;

Δημοσ.
Για να καταλαβω, το oneplus 3 μπορει να φορτιστει το ιδιο γρηγορα οπως με τον original ανταπτορα?

Ξερουμε που μπορουμε να το βρουμε απο αυριο?[/

quote]

κατοχος oneplus 3..δεν υποστηρίζει qc3 απο φορτιστή που έχω.. αρα λογικα ουτε το powerbank θα το υποστηριζει..

Δημοσ.

Δηλαδή τι εννοείς άλλα τα ονομαστικά και άλλα τα πραγματικά, τα mAh που αναγράφει η συσκευή δεν είναι και τα mAh που έχει η μπαταρία μέσα, για εξηγησέ μου πως έβγαλες αυτά τα νούμερα για τα πραγματικά.

...αν διαβάσεις προσεκτικά τα τεχν. χαρακτ. στο κάθε power bank τα δίνει η Χiaomi (όπως επίσης τα αναφέρει στις συσκευσίες αλλά και στα manual). ;)

Δημοσ.

Για να καταλαβω, το oneplus 3 μπορει να φορτιστει το ιδιο γρηγορα οπως με τον original ανταπτορα? Ξερουμε που μπορουμε να το βρουμε απο αυριο?

κατοχος oneplus 3..δεν υποστηρίζει qc3 απο φορτιστή που έχω.. αρα λογικα ουτε το powerbank θα το υποστηριζει..

Και εδώ κάτοχος op3... Προς το παρόν το dash charge λειτουργεί μόνο με φορτιστή κ καλώδιο της oneplus (dash charge™) έχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια (ενισχυμένα-καλής ποιότητας) επίσης φορτιστές (με 4Αmp στην έξοδο) απο γνωστές εταιρείες, αλλά με όλα φορτίζει με τον αργό τρόπο(χωρις dash) ... Μονο με το δικό του σετ, σου πάει την μπαταρία απο το 4-5% στο 100% σε μία ώρα.

Επίσης, το προηγούμενο 20αρι p.bank της xiaomi βγάζει ακριβώς 3 φορτίσεις (απο 4-5% κατάσταση μπαταρίας) σε απλό mode φόρτισης (δεν υποστηρίζει dash κ με τη συσκευή να μην καταναλώνει (power off η air plane mode, για δοκιμή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...