Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Power Bank της εταιρείας, η οποία έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, που ξεκινούν από την χωρητικότητα και φτάνουν στην τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, το Xiaomi Power Bank 20000mAh όπως είναι αντιληπτό προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και υποστηρίζει two-way Quick Charge 3.0. Αν και η προηγούμενη έκδοση υποστήριζε Quick Charge 2.0 μόνο όμως για την φόρτιση του ίδιου του Power Bank, με την έξοδο να περιορίζεται στα 5.1V/3.6A στις δύο USB υποδοχές του συνδυαστικά.

Το νέο μοντέλο, μπορεί να περιορίζεται στην ίδια έξοδο όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο υποδοχές του, αλλά μόλις ο χρήστης συνδέσει μία συσκευή Quick Charge 3.0 σε μία από τις δύο θύρες που διαθέτει, τότε μπορεί να βγάλει 5V/2.4A, 9V/2A και 12Ω/1.5A.

Το νέο Power Bank 20000mAh της Xiaomi θα στοιχίζει στην αγορά της Κίνας περίπου $21 (¥149), που είναι ίδια με του προκατόχου του, και θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τεχνολογια QC σε κινητά τύπου iPhone 6 που δεν εχουν προφανώς δεν λειτουργεί ετσι;

Επισης αν χρησιμοποιηθεί , μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ;;

Παντως όντως καλη ποιότητα κ υπερβολικά καλη τιμη.

Κάτοχος του τέως 20.000mah & 16.000!

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω, το oneplus 3 μπορει να φορτιστει το ιδιο γρηγορα οπως με τον original ανταπτορα?

Ξερουμε που μπορουμε να το βρουμε απο αυριο?

Δημοσ.

Εγώ είμαι χρόνια τώρα με Anker (σκυλί το άτιμο) αλλά θέλω κάποιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα εδώ και καιρό τώρα. Εκτός από Xiaomi υπάρχει και τίποτα άλλο αξιόπιστο ή να μην κάτσω να ψάξω καν; Thanks!

Δημοσ.

Εγώ είμαι χρόνια τώρα με Anker (σκυλί το άτιμο) αλλά θέλω κάποιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα εδώ και καιρό τώρα. Εκτός από Xiaomi υπάρχει και τίποτα άλλο αξιόπιστο ή να μην κάτσω να ψάξω καν; Thanks!

romoss

• Like 3
Δημοσ.

Το προηγούμενο εχει qc2 και στην είσοδο και στην έξοδο

Μονο στην εισοδο οχι στην εξοδο.

Για το καινουργιο και στα 30 να βγει παλι vfm θα ειναι και θα παει για preorder.

• Like 1
Δημοσ.
Χρησιμοποιώ καιρό τωρα το Xiaomi power bank pro 10000 με την θύρα USB-C. Είναι τέρας. Καταπληκτική κατασκευή και πολύ μικρο.

Καλησπέρα φίλε,αυτό κατά πόσο θα μπορούσε να συνεργαστεί με το καινόυργιο macbook pro? Ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Για i phone κανει αυτο;δν εχω ασχοληθει καθολου με powerbanks αλλα πρεπει να υπαρχει ενα..

Κανει για ολα τα κινητα που συνδεεονται με usb στον φορτιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...