bsp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο μου 32'' ή 40'', αλλά προβληματίζομαι λόγω της απόστασης που υπάρχει από το κρεβάτι μου μέχρι το σημείο που θα την τοποθετήσω, η απόσταση είναι 2,30 μ. Φοβάμαι μήπως προκαλέσει πόνο στα μάτια μια μεγάλη TV στο υπνοδωμάτιο...Περιμένω τις προτάσεις σας με βάση την εμπειρία σας. Ευχαριστώ πολύ!!
normal40 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο μου 32'' ή 40'', αλλά προβληματίζομαι λόγω της απόστασης που υπάρχει από το κρεβάτι μου μέχρι το σημείο που θα την τοποθετήσω, η απόσταση είναι 2,30 μ. Φοβάμαι μήπως προκαλέσει πόνο στα μάτια μια μεγάλη TV στο υπνοδωμάτιο...Περιμένω τις προτάσεις σας με βάση την εμπειρία σας. Ευχαριστώ πολύ!! ιδια περιπτωση με εμενα , εγω πηρα στο προηγουμενο σπιτι πριν 5 χρονια 32αρα, ηταν αποσταση 1,5 μετρων εβλεπα μια χαρα,μετα ηρθαμε σε αυτο το σπιτι,αποσταση 2,5 μετρα σιγουρα ισως και παραπανω, δεν βλεπω τιποτα! Νομιζω η 40αρα ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σου,πιθανον και μεχρι 42 να πας ανετα!
bsp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι πρότινος έβλεπα με μια παλιά (κουτί) 21".Για αυτό τον λόγο εχω ενδιασμους ως προς της ίντσες....
Age4Greeks Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Για την 40'' πάνε φίλε, οι 32 ίσως σου φανούν λίγες όταν συνηθίσεις το μέγεθος μετά από μια βδομάδα. Οι παλιές ξεγελάνε στο μέγεθος λόγω όγκου, με τη μετάβαση στις λεπτές θα διαπιστώσεις ότι θέλει πολύ παραπάνω ίντσες από τις συνηθισμένες.
liakos18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνώμη που καπηλευομαι το thread αλλά ειμαι κι εγω στη ίδια περίπου φάση. Ψάχνω μια τέρμα απλή (αποκλειστικά) 32αρα για υπνοδωμάτιο. Είδα οτι σχεδόν όλοι παραπάνω προτείνατε 40αρες οποτε θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια 32αρα. Η μόνη χρήση της θα ειναι ως τηλεοπτικός δέκτης.
Age4Greeks Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνώμη που καπηλευομαι το thread αλλά ειμαι κι εγω στη ίδια περίπου φάση. Ψάχνω μια τέρμα απλή (αποκλειστικά) 32αρα για υπνοδωμάτιο. Είδα οτι σχεδόν όλοι παραπάνω προτείνατε 40αρες οποτε θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια 32αρα. Η μόνη χρήση της θα ειναι ως τηλεοπτικός δέκτης. Απλή οκ αλλά όριο χρημάτων;
liakos18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Απλή οκ αλλά όριο χρημάτων; 250 θα έλεγα. Μπορει και 300 αν και δε νομίζω οτι χρειάζεται για τέτοια χρήση.
toyo73 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/8601985/Sony-KDL-32RD430.html
liakos18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/8601985/Sony-KDL-32RD430.html Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Βλέπω οτι σε μεγάλες αλυσίδες παίζει στα 300. Επειδή θα με βόλευε περισσότερο να κάνω την αγορά απο καποιο τέτοιο κατάστημα (τύπου Κωτσόβολος, Mediamarkt κλπ) μήπως εχουμε κατι φθηνότερο;
bazzil Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Θα πρότεινα το υπνοδωμάτιο να το έχετε μόνο για ύπνο. Εκτός κι αν δεν γίνεται. Άλλη ποιότητα χωρίς συσκευές γενικότερα. Επι του θέματος 40αρα θα πρότεινα μιας και η απόσταση είναι μεγαλύτερη απο 1,5 μέτρο καθώς, ως γνωστών, οι 40αρες = 20 εικοσάρες για αυτό και οι 4αρες έχουν διπλές τις χάρες...
liakos18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ανάμεσα στις παρακάτω δύο τι θα προτείνατε; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-32lh530v-1186869.html https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue32j5000awxxh-1182956.html
bsp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αν και μου αρεσουν οι Samsung, την Lg προτιμω, εχει 900 hz kαι 20w ηχεια + κατι μικρο διαφορες.. 1
toyo73 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Θα πρότεινα το υπνοδωμάτιο να το έχετε μόνο για ύπνο. Εκτός κι αν δεν γίνεται. Άλλη ποιότητα χωρίς συσκευές γενικότερα. Υπνος χωρις τηλεοραση στην κρεββατοκαμαρα ειναι αδυνατο.Μιση με μια ωρα θελω να χαλαρωσω και η καλυτερη λειτουργια τις TV ειναι η ρυθμιση του χρονοδιακοπτη κλεισιματος.Πολλες φορες κοιμαμαι σε στυλ ζαπινγκ με το κοντρολ στο χερι. Σε πληροφορω οτι, οσες φορες προσπαθησα να κοιμηθω χωρις tv, εκανα drift και τετ-α-κε στο κρεββατι απο τα στρυφογυρισματα. 1
bazzil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Υπνος χωρις τηλεοραση στην κρεββατοκαμαρα ειναι αδυνατο.Μιση με μια ωρα θελω να χαλαρωσω και η καλυτερη λειτουργια τις TV ειναι η ρυθμιση του χρονοδιακοπτη κλεισιματος.Πολλες φορες κοιμαμαι σε στυλ ζαπινγκ με το κοντρολ στο χερι. Σε πληροφορω οτι, οσες φορες προσπαθησα να κοιμηθω χωρις tv, εκανα drift και τετ-α-κε στο κρεββατι απο τα στρυφογυρισματα. Σε καταλαβαίνω. Το ίδιο και ένας φίλος μου. Χωρίς tv δεν κοιμάται. Είναι όπως μάθεις. Δεν είναι και άσχημα να είσαι αραχτός στο κρεβάτι και να βλέπεις tv, αλλά προσωπικά - αν και δεν βλέπω tv σχεδόν καθόλου λόγο χρόνου - την προτιμώ εκτός δωματίου.
DankMeme Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά που λέες είναι σαλονιού διαστάσεις... Προτείνω 24-29''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα