Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimxyp είπε

αν έκανα κάτι λάθος δεν θα έρχονταν στις 7 το πρωί για να το αναπληρώσουν (160 λίτρα για την ακρίβεια... δεν είναι λίγα λεφτά για να διορθώσεις λάθος.). Τη μέτρηση δεν τη κάνουμε μόνοι μας και δεν είναι και τετραγωνισμός κύκλου.... Συνέβη 2 φορές.... Θα το ψάξω κι άλλο το θέμα. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ισχύει και αυτό που ζήτησα σε πρώτη φάση είναι μετρήσεις (κατά τη διάρκεια της ημέρας) και από άλλους ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα πρώτα στοιχεία που έχω όμως δείχνουν ένα μοτίβο...
Από εδώ και πέρα θα κάνω δειγματοληπτικές μετρήσεις και θα επανέλθω με σχολιασμό... 

Και δεν μου κάνει εντύπωση μόνο η μείωση που είχε αλλά και πως μας αντιμετώπισαν... Είχαν πανικοβληθεί.... Δεν ξέρω γιατί... Προσωπικά αν ήμουν στη θέση τους θα το αντιμετώπιζα εντελώς διαφορετικά.... 

υπαρχει παγιδευμενος αερας μεσα στο πετρελαιο κατα την αντληση, εδω γινεται στη μηχανη που εχει μικρο ντεποζιτο δεν θα γινεται στη δεξαμενη;

γιαυτο σου ειπε την πρωτη  φορα, να του πεις να ρυθμισει την  αντλια  στο σιγανο,  φυσικα θα κανει περισσοτερο χρονο να γεμισει,  και παλι θα εχει αερα αλλα λιγοτερο.

το οτι δεχονται χωρις αντιρρησεις '''το λαθος τους"  και μαλιστα πανικοβλητοι,  ειναι υποπτο. εγω το μετραφραζω οτι κλεβουν σε ολους και εφοσον ισχυει ας χασουν απο εναν υποψιασμενο, τελικα ευχαριστημενο πελατη,  απο το να εχουν μπλεξιματα  με καταγγελιες..

τα λεφτα ειναι πολλα ακη!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε

Ναι αλλα πως το μετρησατε? Βαλατε βεργα μεσα στη δεξαμενή ή με σωληνακι εξωτερικα σαν αυτό

Με μέτρο από μέσα... έχουμε ένα μέτρο (από αυτά τα σπαστά τα παλιά, εκεί δίπλα) το σκουπίζουμε και το βυθίζουμε...

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Πόσα λίτρα χωράει η δεξαμενή σας / εκατοστό? 

Περίπου 18,3 λίτρα ανά εκατοστό... Διαστάσεις 1,5  x 1,22 (x 0.8 υψος) περίπου..

Δημοσ.
Στις 24/4/2019 στις 11:43 ΠΜ, dimxyp είπε

Με μέτρο από μέσα... έχουμε ένα μέτρο (από αυτά τα σπαστά τα παλιά, εκεί δίπλα) το σκουπίζουμε και το βυθίζουμε...

Περίπου 18,3 λίτρα ανά εκατοστό... Διαστάσεις 1,5  x 1,22 (x 0.8 υψος) περίπου..

Χωράει η δεξαμενή σου 18L/cm και σου έκλεψαν 160L ->9cm???

Μου φαίνεται δύσκολο σενάριο να φούσκωσε τόσο το πετρέλαιο και να έπεσε 9 πόντους μετά! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Χωράει η δεξαμενή σου 18L/cm και σου έκλεψαν 160L ->9cm???

Μου φαίνεται δύσκολο σενάριο να φούσκωσε τόσο το πετρέλαιο και να έπεσε 9 πόντους μετά! 

Σας το ξαναλέω... δεν έγινε μία φορά... έχει ξαναγίνει... το παρατηρήσαμε τη προ προηγούμενη φορά... και μας το συμπλήρωσαν πάλι, την προηγούμενη φορά έβαλαν εξαρχής και λίγο παραπάνω και αυτή τη φορά συνέβη αυτό που σας λέω... και την επόμενη το πρωί ήρθαν και το συμπλήρωσαν... Αυτό που λέω είναι να κάνετε μετρήσεις και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο... Η μέτρηση κατα την παραλαβή για εμένα είναι κλεψιά... απλά... και το στηρίζω και στο τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν... μας το συμπλήρωσαν την επόμενη μέρα στις 7.00 το πρωί (πετρέλεαιο αξίας 150ευρό περίπου)και όλα καλά από εκείνο το σημείο και μετά.... δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι... σας ζητάω να ελέγξουμε τον ισχυρισμό μου... κάντε μετρήσεις και 2, 5, 8 ώρες μετά τη παραλαβή και σχολιάστε.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...