Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από προσωπική παρατήρηση. Στην αρχή και εγώ προσπαθούσα να μετρήσω τη στάθμη με ξύλο(ένα τετράγωνο πηχάκι από αυτά που στερεώνεις δέντρα), αλλά παρατήρησα πως αμέσως μόλις έβγαζα το ξύλο από τη δεξαμενή το "βρέξιμο" προχωρούσε στο στεγνό κομμάτι του ξύλου. Μέχρι να βγάλω το ξύλο από τη δεξαμενή, να το ακουμπήσω κάπου και να το μετρήσω με τη μετροταινία, το βρέξιμο είχε προχωρήσει 1-2 εκατοστά! Και 1-2 εκατοστά στη δική μου δεξαμενή που είναι 1,00 x 2,00m σημαίνει 20-40 λίτρα διαφορά!

γιατι κανετε διπλο κοπο ρε παιδια; παρτε ενα ξυλινο μετρο, ειναι και βαμενο και βερνικομενο. δεν αποραφα το πετρελαιο και βλεπεις αμμεσως τους ποντους.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα σοβαρολογείς τωρα? έφερες να σου βάλει πετρελαιο και πηγε να σε κλέψει 250 λιτρα? εγω δεν θα τον εδιωχνα απλά θα τον πλάκωνα και στις κλοτσιές. Αποπειρα κλοπής φιλε. Κατευθείαν αστυνομια και ποινικο. Να σου πω εγω για ποτε βάζουνε μυαλο. Και από ένα σημειο και πάνω δεν είναι κλοπη ευτελούς σημασιας .... από 200 ευρω πάνω νομιζω ή 300? πάει αυτεπάγγελτα.

Η τιμη είναι 0.98 λεπτά το λιτρο = 245 ευρώ.

Καλά δεν έγινε κάτι το μετρήσαμε είδαμε ότι είναι άλλοι 8 πόντοι και τους εβαλε άμεσα...

Δημοσ.

γιατι κανετε διπλο κοπο ρε παιδια; παρτε ενα ξυλινο μετρο, ειναι και βαμενο και βερνικομενο. δεν αποραφα το πετρελαιο και βλεπεις αμμεσως τους ποντους.

Έχω ήδη πάρει βέργα αλουμινίου. Με πηχάκι και μετροταινία παιδεύτηκα την πρώτη φορά που δεν είχα κάτι άλλο, χρησιμοποίησα ότι βρήκα μπροστά μου.

Δημοσ.

Καλά δεν έγινε κάτι το μετρήσαμε είδαμε ότι είναι άλλοι 8 πόντοι και τους εβαλε άμεσα...

Kαλα το ότι θα τους έβαζε άμεσα είναι αυτονοητο! Πληρωμένα ηταν δεν σου κάνει χάρη.

Φιλε εγω νομιζω αν δεν το παιρνατε χαμπάρι ο τύπος θα σας έκλεβε με προστυχο τρόπο.

Πιστευω μια κομπλα θα χρειαζοταν εκει. Ειπαμε .... καμια φορά πρέπει να κάνεις και τον κακο.

Για να πετυχεις κάτι καλο. Με ένα ψιλο χεσιματάκι ισως μαζευοταν λιγο.

Δημοσ.

... μ' αρέσει η διαβαθμισμένη βέργα που παίρνεις....

που μπορούμε να βρούμε για αγορά;παίζει καμιά photo;

Δημοσ.

thanks,αλλά είναι λίγο ακριβούτσικες και δεν έχει και 2μετρές που είναι η δεξαμενή.

θα συνεχίσω με το κλασσικό μέτρο

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα! Γενικά φέτος βάλαμε κάπου 5 φορές πετρέλαιο. Τη τρίτη φορά μετρήσαμε τη στάθμη κατά τη παραλαβή αλλά έτυχε να τη μετρήσουμε και μετά από 30 λεπτά με εμφανώς μειωμένη τη στάθμη. Καλεσαμε το κατάστημα, ενημερώσαμε και ξαναήρθε το φορτηγό να βάλει και μας πρότεινε να τους αναφέρουμε και μια ρύθμιση στη πίεση, σήμερα ήταν η πέμπτη φορά, και ενώ περιμέναμε ένα τέταρτο για να γίνουν οι μετρήσεις δεν φάνηκε να υπάρχει διαφορά στη στάθμη. Μετά από κάποιες ώρες η στάθμη είχε κατεβεί κάπου 10 πόντους. Μιλάμε για κάπου 150 λίτρα νομίζω. Για το πόσο ακριβώς θα επανέλθω με διόρθωση. Όταν το αναφέρουμε αυτό στο κατάστημα το αντιμετωπίζουν με πολύ προσοχή και μας δίνουν δίκιο. Θα ήθελα οποίος μπορεί να κάνει μετρήσεις μέσα στη μέρα για να δούμε αν ο ισχυρισμός μου ισχύει. Το έχω δει με τα μάτια μου, δεν το ήξερα ότι συμβαίνει ούτε εγώ ούτε ο πατέρας μου και μας έχει φανεί πολύ παράξενο. Καλό θα ήταν να είχαμε και άλλες απόψεις επί του θέματος. Αν είναι εύκολο και το παρατηρήσει και κάποιος άλλος και να σχολιάσει...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Μετράτε με το σωληνάκι απ έξω ή με βέργα μέσα στη δεξαμενή?

Αυτό που λέω είναι ότι αλλάζει η μέτρηση καθώς περνάει η ώρα... Σαν να έχει πάρει αέρα από τη πίεση το πετρέλαιο και σιγά σιγά κάθεται... Θεωρώ πως πρέπει να γίνονται μετρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας... Απλά δοκιμάστε το... 

Δημοσ.

το πετρέλαιο έχει και αέρα που φεύγει σιγά σιγά αλλά μειώνεται και ο όγκος του λόγω της ψύξης, όμως δεν νομίζω αυτά να σου μειώνουν το όγκο κατά 150lt οπότε κάτι μετράς λάθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nvel είπε

το πετρέλαιο έχει και αέρα που φεύγει σιγά σιγά αλλά μειώνεται και ο όγκος του λόγω της ψύξης, όμως δεν νομίζω αυτά να σου μειώνουν το όγκο κατά 150lt οπότε κάτι μετράς λάθος

αν έκανα κάτι λάθος δεν θα έρχονταν στις 7 το πρωί για να το αναπληρώσουν (160 λίτρα για την ακρίβεια... δεν είναι λίγα λεφτά για να διορθώσεις λάθος.). Τη μέτρηση δεν τη κάνουμε μόνοι μας και δεν είναι και τετραγωνισμός κύκλου.... Συνέβη 2 φορές.... Θα το ψάξω κι άλλο το θέμα. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ισχύει και αυτό που ζήτησα σε πρώτη φάση είναι μετρήσεις (κατά τη διάρκεια της ημέρας) και από άλλους ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα πρώτα στοιχεία που έχω όμως δείχνουν ένα μοτίβο...
Από εδώ και πέρα θα κάνω δειγματοληπτικές μετρήσεις και θα επανέλθω με σχολιασμό... 

Και δεν μου κάνει εντύπωση μόνο η μείωση που είχε αλλά και πως μας αντιμετώπισαν... Είχαν πανικοβληθεί.... Δεν ξέρω γιατί... Προσωπικά αν ήμουν στη θέση τους θα το αντιμετώπιζα εντελώς διαφορετικά.... 

Επεξ/σία από dimxyp
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dimxyp είπε

Αυτό που λέω είναι ότι αλλάζει η μέτρηση καθώς περνάει η ώρα... Σαν να έχει πάρει αέρα από τη πίεση το πετρέλαιο και σιγά σιγά κάθεται... Θεωρώ πως πρέπει να γίνονται μετρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας... Απλά δοκιμάστε το... 

Ναι αλλα πως το μετρησατε? Βαλατε βεργα μεσα στη δεξαμενή ή με σωληνακι εξωτερικα σαν αυτό

Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimxyp είπε

Θα ήθελα να θέσω το εξής θέμα! Γενικά φέτος βάλαμε κάπου 5 φορές πετρέλαιο. Τη τρίτη φορά μετρήσαμε τη στάθμη κατά τη παραλαβή αλλά έτυχε να τη μετρήσουμε και μετά από 30 λεπτά με εμφανώς μειωμένη τη στάθμη. Καλεσαμε το κατάστημα, ενημερώσαμε και ξαναήρθε το φορτηγό να βάλει και μας πρότεινε να τους αναφέρουμε και μια ρύθμιση στη πίεση, σήμερα ήταν η πέμπτη φορά, και ενώ περιμέναμε ένα τέταρτο για να γίνουν οι μετρήσεις δεν φάνηκε να υπάρχει διαφορά στη στάθμη. Μετά από κάποιες ώρες η στάθμη είχε κατεβεί κάπου 10 πόντους. Μιλάμε για κάπου 150 λίτρα νομίζω. Για το πόσο ακριβώς θα επανέλθω με διόρθωση. Όταν το αναφέρουμε αυτό στο κατάστημα το αντιμετωπίζουν με πολύ προσοχή και μας δίνουν δίκιο. Θα ήθελα οποίος μπορεί να κάνει μετρήσεις μέσα στη μέρα για να δούμε αν ο ισχυρισμός μου ισχύει. Το έχω δει με τα μάτια μου, δεν το ήξερα ότι συμβαίνει ούτε εγώ ούτε ο πατέρας μου και μας έχει φανεί πολύ παράξενο. Καλό θα ήταν να είχαμε και άλλες απόψεις επί του θέματος. Αν είναι εύκολο και το παρατηρήσει και κάποιος άλλος και να σχολιάσει...

Πόσα λίτρα χωράει η δεξαμενή σας / εκατοστό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...